Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#588472 Zotya32 Előzmény: #588462

lefelé vesszük az irányt, a pozitív fordulót váró TA-sok legnagyobb örömére... csak azért, hogy véletlenül se vegyenek bele... ezek szerint újabb pár hét pihenő következik...

legalább nyugiban tudok majd síelni egy hétig :))

#588465 Zotya32 Előzmény: #588462

:)

viszont a hétre várnak megerősítést a vonalasok, szóval könnyen lehet, hogy semmi nem lesz, max 1-2 ft lecsorgás.

#588462 Inflexio Előzmény: #588377

Ha ezen a fórumon elfogadottá vált mára, hogy bennfentesek birtokolják a cég döntő hányadát, akkor máris nem hiába telt el ez a néhány év. :-)

Ami a technikusokat illeti, tapasztalatom szerint akkor szoktak utálni egy emelkedést, ha lassan, folyamatosan, nagyobb korrekciók nélkül (ahol beszállhatnának), alacsony forgalom mellett történik. Ilyenkor szokás azt mondani, hogy hiába az emelkedés, nincs hozzá forgalom. Erre van a vicc, hogy a bróker felhívja a shortoló ügyfelét, hogy van egy jó híre, megy egy rossz, melyikkel kezdje? Essünk túl a rossz híren! Nagyot emelkedett az árfolyam, lenullázódott a számlád, minden pénz elveszett. És mi a jó hír? Hogy az emelkedés alacsony forgalom mellett történt.... :-)

#588377 Trisz Előzmény: #588153

Megijesztettél! Most vonatkoztassunk el Ph-tól. Vegyünk név nélkül egy papírt, ahol a nagyok totál meghatározók, kicsik alig vannak. (Ez ma már úgy veszem észre itt is elfogadott, nem túl rég még ezen is hatalmas viták voltak.) Ebben az esetben a nagyok olyan grafikont tudnak rajzolni (fillérekből), amilyet csak akarnak.

Azért vagyok megijedve, mert ha most csábító képet kezd ölteni a chart, akkor az nem jó jel. Az árfolyam alacsony. Ha itt akarják a vételi kedvet kialakítani, az katasztrófa.

Nekem a TA-hoz lövésem sincs. Arra kérnélek, (ha nem élek vissza az energiáddal) hogy a következő szempontból vizsgáld meg TA alapon a chartot:

Létezik e olyan folytatás, ahol az emelkedés ellenére sem néz ki túl jól a perspektíva.

Én ugyanis erre a verzióra csettintenék. Nem hinném, hogy itt ezen az árfolyamon rá akarnák rántani a kicsiket, hogy végre egy jót keressenek rajta.

#588163 Elcamino65 Előzmény: #588158

Az N-Gané-t eladjuk az Ausztráloknak. (Ott is felfigyeltek a fejleményekre)

:-)

Egyébként ez amostani emelkedés nem olyan megrántásnak tűnik mint amit az utóbbi 1 évben néhányszor kiviteleztek.

Bizony a jövő héten tisztábban látunk majd.

#588158 Zotya32 Előzmény: #588154

meglátjuk.. 5 év esés után a minimum, hogy 100 fölé kerüljön.... és vmi érdemi és valós tevékenység kerüljön a cégbe, akár a wamsler akár más, csak végre ne a mutyi meg lenyúlás legyen a fő profil...

mi van vajon az n-ganével?

#588154 Dmode Előzmény: #588153

és az legfontosabbat elfelejtettem mondani,hogy a 20 ft os mélypont megütése óta folyamatos oldalazás ,emelkédés van a papirba,emelkedő aljakkal,és 36 ft felett kialakul,egy jó másfél éves fülescsésze.és kiment az 5 éves esö trendből a múlt heti fehér gyertyával.

jövö héten mindent meglátunk.,jó éjt :)

#588153 Dmode Előzmény: #588150

2005.04.20- tól 2007 04.01 ig kialakult egy hatalmas nagy fülescsésze,ebböl jött a nagy rally.amiben pedig,kialakult egy hatalmas nagy fej -váll 2007.04 től,2008,április.fej váll nem kicsi,tudjuk,hogy ez brutális negatív képet vetít elöre.és ebböl kialakult ,szépen lassan a csökkenö trend,amiben volt egy K.G. féle felszúrás"biznisz"ami arra volt jó,hogy zászló alakuljon ki a csökkenö trendben,és tudjon mégegyszer akkorát esni.azaz 20 fgt ig.tehát mionden jel ott van,csak nem akarta észre venni senki,mondjuk a fej-váll alakzatot.és szerintem a jel most is ott van.átkötöttek minden papirt,ahova való.valami készül.nagyon figyelem hétfön,mert ha úgy alakul a dolog beleveszek.amúgy a stooq nézd meg hetes felbontásban a chart ot,max vagy 10 l-ben.és te is észre fogod venni,hogy amit kirajzolt a chart arra ment a papir,ezt csak azért mondtam,mert mindenki azt mondja,hogy egy ilyen kis papir esetében nem érvényesek az alakzatok,pedig a chart tényként közli,hogy ott van.

#588150 Zotya32 Előzmény: #588137

2006-ban a vonalak mutatták, hogy 5 évig esni fog??? utólag mindent látni, előre meg csak a szerencsén múlik...

#588149 Zotya32 Előzmény: #588137

szerintem nem számít a technika, mert itt nincs olyan aki az alapján kereskedik... ha van, akkor az nem tud olyan erőt képviselni, amivel tudná rajzolni a vonalakat... nincsenek bef.alapok, robotok, csak pár büfi kereskedik... ha vki 30-40 millióval elkezdte rajzolni, akkor vszínű még 40-ig sem fog elmenni, mert 35-től fölfelé ő maga fogja telepakolni a könyvet... viszont nem lesznek rá vevők, a forintozók látva a sok eladót elkezdenek menekülni, amire a vonalzós ember is elkezd önteni, szóval esélyesebb jövő héten a 30-as záró egy talán 37-es szint érintése után. Mondom, akkor, ha csak egyvalaki kezdte el a mókát.. ha cégközeliek műve, akkor megint nem számít a TA, mert oda teszik ahová akarják... vagy a TA-t használva vagy anélkül.

#588137 Dmode Előzmény: #588075

jövö hét nagyon fontos lesz.jelen pillanatban csak a technikára lehet alapozni,mert funda nincs,hírek nincsenek,viszont kilépett az 5 éves esö trendből,amit egy hetes gyertyával csinált meg.ha erre jönne egy megerősítés akkor az igazolna valamit a jövö esetleges fordulatáról.

persze,megint jöhetnek azzal,mert egy ilyen papirnál nem számit a technika,hát akkor nézze csak 2006 tól a chartot.

rengeteg technika elem van benne amiket ki is rajzolt a chart.és most van elöször az a pont,mikor igazán fordulhat.az,hogy mi az öt éves esö trendet nem voltunk hajlandóak észrevenni,hát ,hogy is mondjam,meg is fizettunk érte.

#588086 Elcamino65 Előzmény: #588083

Én komolyan vettem az ígéretet magamnak,hogy semmilyen"gyorssegélyt" nem utalok a tőkeszámlámra. Amig ilyeneket meg lehet csinálni mint amiket Ci...k és trogerpéterék megcsináltak addig én befelyeztem a Bét-tel. Komolyabb papírokban sem hiszek,mert ez MAGYARORSZÁG !!!!!!!!!!!!

Én ha minden költséget számolnék a phyllel kapcsolatban akkor jóval 20 millió forintot kellene kapnom a most nálam lévő 100 000 darabért ami ugye most ér 3,4 millió forintot.

Sebaj. Az élet kárpótól az élet más területén a phyl helyett.

#588083 Zotya32 Előzmény: #588082

jó látni, hogy kimozdult a 30 ft-ról, de olyan messze még az az árfolyam, ahol örülni is tudnék... 100-ig felejtős... kiszámoltam pár napja, minden kiadást veszteséget stb beszámolva 180 ft körül lennék 0-ban.... elég reménytelen... de hamarosan érkezik a gyorssegély, amit már okosan kezelve pár év alatt ledolgozható lesz a phyl bukó... amim van azt 180 alatt nem fogom eladni, max akkor, ha csak 1-2 millió lesz a veszteség.

#588082 Elcamino65 Előzmény: #588078

Szia Zotya !

MI megadtuk az engedélyt ,IGAZ ??? :-) :-) :-)

Amit már észrevettünk, valamiért a forintozókra nincs szükségük. :-)

#588078 Zotya32 Előzmény: #588075

tetüpéteréktől csak a rosszat kaptuk, Hudek-féle kirakat csapat villanthatna vmi szépet... remélem az epehes csókák engedélyt adnak rá...

#588075 Elcamino65 Előzmény: #587969

Szia !

33ft-34ft-on jóval kevesebb forgott mint amennyi volt 31ft-32ft-on. Az elindulás természetesen nehéz.Tetszik,hogy hétvégére nem mentünk vissza a kiindulásra. 30ft.

A fórumon is igazából csak azok jelentek meg akik már idáig is tulajok voltak.Hogy,hogy a most vásárlók nem jelentkeznek. :-) :-) :-)

Természetesen benne van,hogy nem megyünk tovább,de engem már nem tudnak feldühíteni.

Ez van.

Amilyen csókák voltak,vannak, a phyllel kapcsolatban azokból nem csak a negatívumot nézm ki hanem a másik oldalt is. :-)

#587969 Dmode Előzmény: #587831

sly,én akár ,hoyg is huzogatom :)ezt a csökkenö trend vonalat,nekem már kilépett belöle.

söt nálam a heti gyertya,az egész kint van.

abban viszont teljesen igazad van,hogy ez még kevés,tehát jövö hét kell a megerősítéshez.