Örömmel üdvözöllek.
Én csak annyit jegyeztem meg, hogy elindult. (Ez is kiverte a biztosítékot. :) )
Mindenesetre fenntartom.
Örömmel üdvözöllek.
Én csak annyit jegyeztem meg, hogy elindult. (Ez is kiverte a biztosítékot. :) )
Mindenesetre fenntartom.
Nincs még törve az 5 éves eső trend. Látom, mire gondolsz, ahhoz kellene egy megerősítés is a jövő héten minimum.
Nagyon képlékeny ez még. Határidőket kötögetnek csak. Ha abbahagyják, megint csak kivárás lesz mozgás nélkül---csorgás.
én is így gondolom a szinteket.de figyelem kicsit várok még vele.tegnap a synergont eladtam,szerintem az akvirált cégek szálltak ki.a kapott papirjaikat adták oda a népnek.phyl nél.5 éves esö trend megtörve,kiváncsi vagyok meg tudja e tartani,vagy fals lesz.
Volt benne 2011 júliusában egy 22-33-as hetes gyertya és tavaly márciusban is egy 29-36 hetes gyertya.
Sajna egyik után sem volt semmi más, csak újabb majdnem 1 év tökölés.
36 fölött lehetne bízni valamiben (40-ig) :-)
De igazából csak 40 fölött lehetne komolyabb emelkedés.
ha a mai nap is emelkedne,akár egy ft is.lenne benne egy hetes gyertgya.idejét nem tudom mikor volt utoljára itt ilyen.na onnantól érdekes lenne a jövő.
üdv jenci!
a nutex osztalékot is lassan
re 1 éve
pszáf ?
Hah. Az elmúlt 5 év alatt 5 milliót buktam a tetüpéter miatt a phylen. Azt hiszem nem engem fenyeget az akasztás. Tudnék pár embert javasolni erre.
aki egy nap alatt akar meggazdagodni, azt egy éven belül felakasztják... Leonardo da Vinci.
Emelkedés majd 100 felett. Addig még csak enyhe korrekció lenne...
más papír meg tudja csinálni, ennek is illene egyszer egy giga rallyt bemutatni.
Re: 200
Nekem csak most szóltak, hogy emelkedik a Phylaxia. :-) Szerintem még előttünk van az emelkedés nagyja. Csak az a kérdés, hogy mennyivel. :-)
hát ahogy elnézem, néha az meglehet....
de azért még több a dundi aranyos szőke menyecske ))
jenőbá nálunk a nyóckerben egyforma az emberek színe , szép csokis, )
.
off topikra
ez a brazil dózsacsoda eljöhetne majd nyáron a vecsés sc meccsre (kikapni), káposztás lángos és rétes várja majd a))
.
.
hajrá fradi!
balos céget ne vegyen jenőbá
azt ráér majd 2008-ban addig talán lesz egy valamirevaló balos kormány
Tehát csak igét hirdetsz.
Igazán sportszerű a viselkedésed. Mint mindig. :)
Azért majd jelezd, ha már úgy látod, hogy elindult. :)
egy forintozó megszívta... azt hitte 34-ért elmegy a 3k, beállt 33-ra aztán az utsó pillanatban a vevő meg kisebb mennyiségre váltott... re: nyitó 33 ft
ahelyett hogy várt volna 3 percet... re: vevő 8k 34 ft-on
http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_104955
"A cég vezetője azt vallja: inkább valamivel kevesebb támogatást, de minél több helyre szeretnének adni. Ebben az esztendőben mintegy 50 millió forintot költöttek közösségi célokra."
A phylaxia károsultjainak is adhatna... ha már olyan jutányos áron hozzájutott a családi ezüsthöz... re: tolvajbanda