Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#488030 Zotya32 Előzmény: #488027

de kire? nincs vevő... ha meg lesz, akkor az azt jelenti, hogy vki nagy aláállt... ez megint gyanús lesz, hogy vajon ki az a "majom"???

ha csak a kisbüfikre szórnák, akkor valóban irány a 20-30 ft...

#488027 zeeh_ Előzmény: #488017

Szállítók nagy része szórni fog, amint megkapják a papírokat, kell nekik a zsét. Így egy sokk szerű, nagy zuhira számítok pánik öntésekkel az első napokban. Az lenne meglepő, ha nem lenne.

#488017 Zotya32 Előzmény: #488005

de ezek az új papírok adósságrendezésre, meg a román-bolgár cég vételére lettek kinyomtatva...

ha ezeket mind szeretnék vmilyen módon visszavásárolni, akkor az hónapok, évek lehetnek...

gondolom a szállítók nagyobb része nem szívesen adná el a névérték nyolcadán...

#488005 zeeh_ Előzmény: #487900

Tény, hogy a 6.851 millió db mellé majdnem jön kétszer annyi, ez rengeteg papír. Az nagy csavar lenne, ha ez a sok új papír tényleg valami nagyobb akvira kellene és ezzel fizetnének érte, de ez a nagyon optimista verzió, egyelőre ezt nem tartom valószínűnek. Főleg, hogy adóssághegyek terhelik a céget. Áprilisban Totya is jön a zsetonért az Unicredittől.

#487905 Zotya32 Előzmény: #487904

jobban értesz hozzá, csak azért gondoltam mert már régen volt benne mozgás, forgalom alig pár százezer forint, és folyamatosan morzsolódik le, lassan újra 150 ft.

#487904 Kissherceg Előzmény: #487903

kicsit sokadszorra eset vissza 200 alá.... Én nem piszkálom, tavaly párszor eltaláltam az alját, majd jelzem megint, ha elemzem :) Csupa beragadt van, minek rallyztassák?

#487903 Zotya32 Előzmény: #487900

de 3 éven belül még itt is előadni ugyanazt a műsort, ami volt a phylnél, humetnél és kilátásban lehet a kegnél is? ez azért durva lenne.

pedig már a vételen gondolkodom, persze csak mókapénzből, max 700 db-ra :))

160-ért sok? várjam meg míg 100ig esik? :)

mondjuk vszínű lesz ez 100 ft, de én előbb várnék még egy névérték-rally-t, még a forradalom előtt... van rá 4 nap...

#487900 Kissherceg Előzmény: #487898

mi az amit nem tudsz elképzelni a BÉTen, illetve EST Médiáról? Minek a névérték játék?

Ha akvihoz kell ennyi papír valszeg jelentősen drágábban vesznek céget, mert mire ennyi papírt elad mikulás lesz... :) vagy lehet a munkavállalókat részvénnyel fizetik :)

Egyébként annyi infot tudok, hogy portfolio tisztítás van a cégnél. Azt viszont nem, hogy ez mennyire jó a részvényeseknek.

#487891 zeeh_ Előzmény: #487880

Nyilván csökkenni fog az ár,de a 30 Ft azért még távolabb van,ahhoz kelleni fognak a pénzükre váró, öntögető szállítók.

Visszavásárolni töredék áron? Mégis miért? Mi célból? Szerintem ez nem reális.

#487880 Kissherceg Előzmény: #487878

200FT lesz a névérték, akkor az árfolyam meg 30 lesz... Igen szórakoztató papírt csináltak ebből. Kiváncsi vagyok, hogy a totális kiábrándítás és a részvények visszavásárlása töredék áron a cél? Ez az optimista verzióm...

#487878 Zotya32 Előzmény: #487867

március elsejei hirdetményből:

"Ugyanezen a napon, 2012. március 14-én kerül sor a Társaság

zártkörű alaptőke-emeléséből származó 12.945.337 darab, 200,-Ft-os névértékű törzsrészvény sorozatának keletkeztetésére, amely sorozat a keletkeztetés napjával ideiglenesen még nem kerül szabályozott piacra bevezetésre. Tekintettel arra, hogy a szabályozott piacra történő bevezetés előfeltétele a 200,-Ft névértékű törzsrészvények megkeletkezése, az ezt követő napokban-hetekben kerül sor ezen ideiglenesen létrehozott részvénysorozat összevezetésére a Budapesti Értéktőzsdére már bevezetett 200,-Ft névértékű törzsrészvénysorozattal. "

Azt nem értem, miért nem lehet bevezetni 14-én? miért telnek el napok-hetek? más apportos cégeknél ez simán ment. lásd a phyl-nél 2010. február 16-i obra-papírok bevezetése...

a névértéket holnaptól már 200-on vezetik, 14-étől már az elszámolás is így működik

("...a 200,-Ft névértékű törzsrészvényekkel való első kereskedési nap elszámolása a D. napon,

2012. március 14-én történik meg.)"

Nos akkor pl. 19-én, hétfőn miért nem lehet rázúdítani a bét-re az új 12 millió papírt??

#487482 zeeh_ Előzmény: #487430

Igen, lófütty. Csíkra számítok én is, de valami hírrel kombinálva. Főleg, hogy érkezik nemsokára a 13 millió új papír, jövő héten már megtörténik azok keletkeztetése.

#487430 Zotya32 Előzmény: #487268

lófütty az... phylben volt 20 millió is... úgy szép az, amikor váratlanul (pénteken 15 óra körül) jön a csík, és sok-sok részvény vesznek meg... itt is ez lesz.. egyszer majd hirtelen jön egy 60-70k-s vétel és egyből kiakad...