de kire? nincs vevő... ha meg lesz, akkor az azt jelenti, hogy vki nagy aláállt... ez megint gyanús lesz, hogy vajon ki az a "majom"???
ha csak a kisbüfikre szórnák, akkor valóban irány a 20-30 ft...
de kire? nincs vevő... ha meg lesz, akkor az azt jelenti, hogy vki nagy aláállt... ez megint gyanús lesz, hogy vajon ki az a "majom"???
ha csak a kisbüfikre szórnák, akkor valóban irány a 20-30 ft...
Szállítók nagy része szórni fog, amint megkapják a papírokat, kell nekik a zsét. Így egy sokk szerű, nagy zuhira számítok pánik öntésekkel az első napokban. Az lenne meglepő, ha nem lenne.
de ezek az új papírok adósságrendezésre, meg a román-bolgár cég vételére lettek kinyomtatva...
ha ezeket mind szeretnék vmilyen módon visszavásárolni, akkor az hónapok, évek lehetnek...
gondolom a szállítók nagyobb része nem szívesen adná el a névérték nyolcadán...
Tény, hogy a 6.851 millió db mellé majdnem jön kétszer annyi, ez rengeteg papír. Az nagy csavar lenne, ha ez a sok új papír tényleg valami nagyobb akvira kellene és ezzel fizetnének érte, de ez a nagyon optimista verzió, egyelőre ezt nem tartom valószínűnek. Főleg, hogy adóssághegyek terhelik a céget. Áprilisban Totya is jön a zsetonért az Unicredittől.
Én most nem piszkálnám, de ez nem jelent semmit.
jobban értesz hozzá, csak azért gondoltam mert már régen volt benne mozgás, forgalom alig pár százezer forint, és folyamatosan morzsolódik le, lassan újra 150 ft.
kicsit sokadszorra eset vissza 200 alá.... Én nem piszkálom, tavaly párszor eltaláltam az alját, majd jelzem megint, ha elemzem :) Csupa beragadt van, minek rallyztassák?
de 3 éven belül még itt is előadni ugyanazt a műsort, ami volt a phylnél, humetnél és kilátásban lehet a kegnél is? ez azért durva lenne.
pedig már a vételen gondolkodom, persze csak mókapénzből, max 700 db-ra :))
160-ért sok? várjam meg míg 100ig esik? :)
mondjuk vszínű lesz ez 100 ft, de én előbb várnék még egy névérték-rally-t, még a forradalom előtt... van rá 4 nap...
mi az amit nem tudsz elképzelni a BÉTen, illetve EST Médiáról? Minek a névérték játék?
Ha akvihoz kell ennyi papír valszeg jelentősen drágábban vesznek céget, mert mire ennyi papírt elad mikulás lesz... :) vagy lehet a munkavállalókat részvénnyel fizetik :)
Egyébként annyi infot tudok, hogy portfolio tisztítás van a cégnél. Azt viszont nem, hogy ez mennyire jó a részvényeseknek.
gondolod, hogy innen még nyolcadol ez is??? nem lenne az egy kicsit sok a jóból??
phyl 9-21-es körre gondolok... Reális :)
Nyilván csökkenni fog az ár,de a 30 Ft azért még távolabb van,ahhoz kelleni fognak a pénzükre váró, öntögető szállítók.
Visszavásárolni töredék áron? Mégis miért? Mi célból? Szerintem ez nem reális.
200FT lesz a névérték, akkor az árfolyam meg 30 lesz... Igen szórakoztató papírt csináltak ebből. Kiváncsi vagyok, hogy a totális kiábrándítás és a részvények visszavásárlása töredék áron a cél? Ez az optimista verzióm...
március elsejei hirdetményből:
"Ugyanezen a napon, 2012. március 14-én kerül sor a Társaság
zártkörű alaptőke-emeléséből származó 12.945.337 darab, 200,-Ft-os névértékű törzsrészvény sorozatának keletkeztetésére, amely sorozat a keletkeztetés napjával ideiglenesen még nem kerül szabályozott piacra bevezetésre. Tekintettel arra, hogy a szabályozott piacra történő bevezetés előfeltétele a 200,-Ft névértékű törzsrészvények megkeletkezése, az ezt követő napokban-hetekben kerül sor ezen ideiglenesen létrehozott részvénysorozat összevezetésére a Budapesti Értéktőzsdére már bevezetett 200,-Ft névértékű törzsrészvénysorozattal. "
Azt nem értem, miért nem lehet bevezetni 14-én? miért telnek el napok-hetek? más apportos cégeknél ez simán ment. lásd a phyl-nél 2010. február 16-i obra-papírok bevezetése...
a névértéket holnaptól már 200-on vezetik, 14-étől már az elszámolás is így működik
("...a 200,-Ft névértékű törzsrészvényekkel való első kereskedési nap elszámolása a D. napon,
2012. március 14-én történik meg.)"
Nos akkor pl. 19-én, hétfőn miért nem lehet rázúdítani a bét-re az új 12 millió papírt??
http://www.mienkasziget.hu/index
napijegy: 300ft
heti: 1800/2100 ft
:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OMqsm-RhJVc
Igen, lófütty. Csíkra számítok én is, de valami hírrel kombinálva. Főleg, hogy érkezik nemsokára a 13 millió új papír, jövő héten már megtörténik azok keletkeztetése.
közel van már a 150 ft, onnan esetleg pattanhat??? (csakis a szokások alapján)