Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#442812 banyaiz Előzmény: #442807

Még valami. Hány olyan ember van itt aki spekulációból él?

Mert Kosto papa elég szerényen de eléldegélt belőle a francia Riviérán a villájában, New Yorkban, Münchenben stb. És nem csak a 30 -as években, a 70-80-90-es években is, úgy , hogy életében munkahelyen keveset járt.

Azért ne szóljuk le az öreg harcost vsz. :)

#442807 banyaiz Előzmény: #442803

Azt mondom sokféleképpen lehet művelni a témát, egy dolog a lényeg az eredmény.

Nagyon egyszerű számítást elvégzel. Mennyi ideje nyomhatják itt a fórumon a polgártársak átlagban ? Legyen 5 év.

Elmúlt 5 év kockázatmentes banki kamata legyen 50% körül kamatos kamattal, lehet picit kevesebb. Akkor ha valakinek az 5 évvel ezelőtti kezdőtét 150%-a áll a számláján akkor nem csinált semmit, éppen 0 a produkciója.

Na egy olyan kimutatást megnéznék, hogy azt itt regisztrált párszáz emberből hány embernek lehet ennél több pénz a számláján. Tippelnék egyet , ha 10% nál több meglepődnék. :)

Hány olyan lehetett aki igen komoly hozamot ért el akár több 100%-ot 5 éves távon? 5-10 koponya?

Mennyit kerestek a brókerek? A legkisebb kereskedőn is legalább 10 millát jutalékban.

#442803 kelvin Előzmény: #442802

Ez mind szép és jó, de nem volt ekkora infóáramlás és a piac sem volt ennyire szofisztikált.

De tény, ahogy a jelenkor futbalistáit sem úgy a jelen tradereit sem lehet összehasonlítani az utókoréval, illetve a múlt nagy trédereivel.

Bár sztem mostanság nincs olyan fiatal feltörekvő, mint akkoriban. Nics ifjú Soros, nincs ifjú Buffet és nincs ifjú Kosztó vagy Rodgers sem. Más a világ mások a lehetőségek.

De főleg mások vagyunk mi is.

#442802 banyaiz Előzmény: #442786

Hűha ez azért erős volt.

Az öreg harcos 29-33 -as balhé előtt kezdett tőzsdén mozogni. 40-ben mikor a német megszállás elől Párizsból az Usába menekült 100 k dolláros vagyona volt. Az kb mai értéken 10 millió dollár legalább.

Olyan meglátásai voltak, hogy még Gorbacsov idejében cári kötvényeket vett, amit 100 szoros értéken fizettek ki neki a következő 10 évben.

Szóljál majd ha a tőzsdés pénzedet , százszorozod akár egész életedben is, nem egy ügyleten. :)

#442791 Fornit Előzmény: #442787

Én is tegnap gondolkodtam azon, a BÉT előtti hogyan csináljunk pénzt terv a GBP vétel 300 eladás 350 lett volna. 2010/11-ben volt 2-3 ilyen lehetőség.

#442787 kelvin Előzmény: #442778

Novemberben veszem is ki a lét innen teljesen

Nincs sok értelme, mert illikvid és nagyobb pozit fel sem lehet ésszerűen venni. Marad az FX. :)

#442786 Rozsdáskilincs Előzmény: #442737

Kosztó papának olvastam pár könyvét. Kb ennyi is volt a mondandója amit idéztél. Kilehet egésziteni addig jár a korsó..... meg hasonló kategória. Szvsz ő is jót röhögött mikor megtudta mekkora példányszámban kapkodják a könyveit. Nem akarom bántani. Számomra nem sok használható infó volt bennük. Csupa olyan amit az emberfia maga is meglát. Azt azért nem árthat tudni hogy nem a részvény kereskedelemben gazdagodott meg hanem kötvényeken. Azt is érdemes figyelembe venni milyen pályán volt a világgazdaság a mű születéskor. Különben csunyán ráfaraghatunk az ideje mult tanácsokra.

#442762 Hathor Előzmény: #442742

OTP egy az egyben lekövette a futikat, annyi történt vele. A többi meg áll ott ahol volt.

Richter, MOL fordított fej vállon.

Mtelben vol 498körül a nyakvonal az fölött van. Ma nem néztem chartját.

OTP pincsiként le fel megcsinálta a kinti zászlót, és a kinti dupla top tetőről fordult le az is.

Sp letörte a nyakvonalat, DAX még pont nyakvonalon.

#442749 Ibiza Előzmény: #442737

"Nem az a menő aki szétkeresi magát, hanem aki elbukta pénzét,..." :)

értem én csak jól jön ki.. azért az is menő aki minden befektetésből jól jön ki.. elvileg lehetséges..

#442743 Ibiza Előzmény: #442713

kiváncsiak hol interveniálnak..és valóban e...shortosgyurka is nyomja..utána szétoszt 1gurigát a szegények között..M(=/%'"3zs8762+g)(=i

#442742 kelvin Előzmény: #442737

Sanyi ne legyél már megsértődve, mert valamit nem tudtál. Te meg tudsz olyanokat amit más nem. OTIt közben szétadják a többi semmi :)

#442737 Hathor Előzmény: #442731

Már nem szerkesztek, mert elmegy az írás.

Koszto papa is azt írta. Amíg kétszer nem bukja el az ember a tőkéjét a tőzsdén, addig nem igazi tőzsdés.

Nem az a menő aki szétkeresi magát, hanem aki elbukta pénzét, és nem fordult el a piactól, és 10év múlva is talpon van, és élvezettel figyeli a piacot, próbálja megjátaszani azt.

Van hogy egyik ember ma keres jövőre elbukja, van aki ma bukja el, de jövőre visszakeresi, van aki hosszúba később hozza vissza. Egy a lényeg, talpon tudj maradni!

#442736 kelvin Előzmény: #442731

csak az otpvel nem lehet a hatit is beverni normál kt mellett.

Többi blue le sem reagálja

#442731 Hathor Előzmény: #442719

Akkor örülj, hogy a 10 emberben benne vagy a 100ból.

92en vagyunk online a fórumon, abba belefér 10nyerő.