Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsde

Svéd nők ütik a ffi-akat

#1498536 Koffein

:))

"A svéd női befektetők kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a hazai részvényportfóliók terén, jelentős mértékben felülmúlva férfi társaikat - derült ki az Euroclear Sweden által közzétett adatokból. A központi értéktár szerint

a svéd nők 2022-ben átlagosan 15,1 százalékos hozamot értek el befektetéseiken, szemben a férfiak 10,3 százalékos átlaghozamával.

Ez azt jelenti, hogy a női befektetők teljesítménye közel 50 százalékkal magasabb volt."

https://www.portfolio.hu/uzlet/20240213/romma-vert...

BÉT konferencia

#1497662 Koffein

Végh Richárd

Gyenei Ferenc (CERES Holding), Balogh Petya (STRT Holding), Szekeres Viktor (Gloster), Bárány Kristóf (Shopper Park Plus)


Short betiltás

#1496622 Koffein

A dél-koreai pénzügyi hatóságok bejelentették, hogy 2024. június végéig bevezetik a shortolás tilalmát. A hírre megugrottak a legfontosabb dél-koreai tőzsdeindexek, a Kospi 5%-ot, a Kosdaq pedig 7%-ot rallyzott.

Nagyon ügyesen húzogatjá…

#1493382 TrendMan

Nagyon ügyesen húzogatják az indexeket.

Kis esélye volt, amikor a pénteki zárás előtt kidobtam a shortokat, hogy kedden-szerdán esélyem se lesz jól zárni a longokat, de sikerül mindent úgy beállítani, hogy nehogy sikerüljön.

Persze hétfőn, amikor minden zárva volt, akkor mindent lehetett volna.

Ügyes!

hogy ne keseregj, még be…

#1491168 Koffein Előzmény: #1491155

hogy ne keseregj, még be tudsz fektetni a RIT-be :)


amúgy viccet félretéve, jól elbújtatták a vagyont, nem nagyon lehet infót találni, max hogy a család összesen 7-8milliárdot szed össze havonta, plusz némely családtagnak mekkora a vagyona s mit irányít... alapítvány, bank stb... de nem tűnnek ki, mint pl Soros, Gates, vagy Koch család, mondhatni radar alatt mozognak...