csak olvasták ma, h. bux longom van :)
önmagában egy gyertya nem gyertya, kell hozzá megerősítés másnap
viszont gyanús nekem ez a nagy OTP vételi erő....valami mutyit sejtek a háttérben..
ekkora forgalom, és veszik....valakik már megint 2 napra előre tudnak valamit :D
HA az OTP -nem a mai napos gyertyája egy DOJI lesz az mit jelent vajon ? nem egy fordulást ?
csak kérdezem...én nem is értek annyira ezekhez a gyertyaalakzatokhoz....
jah...Ukránoknál megint balhé...
én nemtudom..szerintem összeomlik az az ország...
OTP -ben valóban látok longos erőt....
de BUX meg még támaszon billeg.
USA ban sincs irány. egyedül a németek esnek rendesen....az adhat némi iránymutatást nekem.
Hírekkel nem nagyon szoktam foglalkozni, de azért amellett nem nagyon lehet elmenni, hogy megint kezdik "felmelegíteni" az Ukrán-Orosz balhét. Lehet, hogy az lesz a startpisztoly ami megadja a jelet.
Részemről tartom a shortot, amennyiben lefordulnánk és jön rá a megerősítés bizonyos szintek törésével, bővítés. A héten szerintem eldől egy időre az irány.
én pedig a longot tartom
latszik, hogy ket nagy ero (mi :)) ) feszül egymasnak, ezert van helyben jaras :)
én tartom továbbra is a shortokat....
de egypár grafikonon felfelé erőt lát Egon. más felbontásban meg shortot.
itt fog eldőlni hogy esés, vagy emelkedés.
ma esni kéne hogy a shortot lehessen tovább vinni.
jah...mostanában mindig van itt ez a 25 kontraktusos robot :-))
mindig akkor ugrik félre mikor rá akarná zúdítani az ember :))
én már sóztam el neki jó áron kontraktusokat.
beszélt a király :) nincs változás semmiben ,adók maradnak, huf simán tűréshatáron belül, hozzáállás változatlan
jöhet a mámor-ittas tántorgás utáni józanodás, nemzetközi piacok által megtámogatott esés
...kiderül
beszélt a király :) nincs változás semmiben ,adók maradnak, huf simán tűréshatáron belül, hozzáállás változatlan
jöhet a mámor-ittas tántorgás utáni józanodás, nemzetközi piacok által megtámogatott esés
...kiderül
igen, felminősítésre valóban vehetik...de addig még eltelhetnek hónapok is....
addig meg egy lefele Elliot hullám is lefuthat.
Hati LONG zárva 17160 - 18060 +900 pont
ugyaninnen short indult
Hati SHORT 18060 ról , cél a pince sötét mélye első köből 17250, utánna pedig tán újabb lokális mélypont
nekem az volt az érzésem fordult a dolog.. a piacok már fidesz győzelmet reméltek..angoloknak tetszettek az makroadatok..
lemaradók vagyunk..németek és usa esni fog..
ha nem leszünk egyik minősítőnél sem gagyik..akkor vehetik a papírokat a nagy alapok..blúkban van potenciál.