Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#660534 rbbj11 Előzmény: #660517

copperfucker, tömés, cs.a., f.a., beszámoló, köszvényes, kénes, cégbíróság, perek, atl, börgarnitúra, libák, former, csalás, átverés, kitalicskázás, audit nincs, felmentvény, kamus, puffer, öntés, beragadtak, ledumálók, felbeszélök, retek, rezes, kisrészvényes, önkormányzatok, veszteség, TA, 3 napos rallik, kisemmizés, hígítás.

Vmit kihagytam?

ja igen: hóágyúzás, utilico, bennfentes :)

#660532 Euroman Előzmény: #660528

hosszú távon nem...persze, ha hoz, az jó, de sajnos soxor rossz döntés miatt visz is...

#660528 rbbj11 Előzmény: #660525

hallod, irigyellek. Tök jól élsz, eljátszol a tözsdén és még meg is élsz belöle, van tartalék, ház, mivel nincs melóhely, rengeteg szabadidöd is. Tiszta Kánaán, nem?

#660525 Euroman Előzmény: #660496

én lexarom, honnan lesz pénzem, csak legyen....sajnos az utóbbi időben csak ezzel, és a richterrel, meg egy kicsit otp-vel kerestem....többi kics és mtle, meg mol nekem nem hozott...mivel munkám immár 9 hónapja nincs, a pénz meg kell, ezért is letojom...és persze szerencsém is volt, de persze féltem is, ezért volt csak kb. 2k papírom...ha csőd lett volna, akkor 170k huf elvesztését még valahogy elviseltem volna, de mondjuk ennek a többszörösét nem....most persze az emelkedésben jó lett volna sokkal több papír ,de ez van....ha nem lett vona 1 sem, megőlne az ideg....

#660517 Hathor Előzmény: #660502

Én is elhiszem neki.

Aztán, hogy Ti mit gondoltok, azon úgy sem tudok változtatni, így gondoljátok azt.

#660508 exmnbs1 Előzmény: #660502

úgy adják elő mintha a felszámolás csak lázálomban lebegett volna a cég felett és mintha totál eltünt volna a képből

#660506 exmnbs1 Előzmény: #660499

Tvnetworkben egy bizonyos napon vásárlók megjelenhettek a Gyorskocsiban magyarázkodni

nem ördöngősség a hatóságnak a kötési listának utána nézni

#660502 cédrus Előzmény: #660490

Hiába lököd a dumát, Kegtől akkor fordultál el ideiglenesen, és kezdtél e-start venni, amikor az ítélet már megvolt, de nyilvánosságra még nem került, a napnál világosabb az egész. Mindezt egy elsőfokú elutasítás után, vagyis úgy, hogy külső szemlélőként erre az ítéletre volt mindenképpen a kisebb esély. Euroman sikerének örülök, a Tieddel szemben, neki még el is hiszem, hogy mázli volt.

#660499 Dicsák Előzmény: #660487

Vigyázz, mert mindjárt belinkel két oldalnyi kötéslistát, amivel bizonyítani akarja, hogy hazug beültető kamus vagy :))

#660496 exmnbs1 Előzmény: #660487

itt mindenki 12300-tól 80-235-ig(((((

én az ATH-kon táraztam ki anno

azért hogy mutyirallit rendeznek ez a cég egy rakás

sőt, annál inkább

#660495 Dicsák Előzmény: #660485

Ráadásul elég sokat megenged Magának, úgy gyanúsítgat itt nyílt fórumon embereket, hogy nincs bizonyítéka.

Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem tiszta a gondolkodás :))

#660492 exmnbs1 Előzmény: #660485

aztán mikor fizettek sőt mivel kirúgták őket terven felül is fizettek nekik kiderült hogy semmire sem elég

ne kend az önkormányzatra

ja és az elsőfokú bíróságot is köpködd meg, mivel felszámolás felé irányította őket

#660488 exmnbs1 Előzmény: #660485

jelentésüket az auditor ellenvéleményezte

nagyon sok közleményről, nyilatkozatról, és számról derült ki hogy deztinformáció((((((((((

#660487 Euroman Előzmény: #660476

jól megfogtad a lényeget....én alig 2k papírral mozogtam ki-be, és mégis szép pénzt kerestem....85-ösök közül jónéhányat ma 225-nél adtam el.....

#660485 Hathor Előzmény: #660476

Vannak jó emberismerők itt ,-)

Szerinted a tőzsdén szereplő cégek mennyire örülnek az ilyen embereknek?

Jelentésükbe ezt is beleveszik?

Csabika sitt, csőd, felszámolás, ATL, kamu, puffer, tolvajbanda, cégközlöny, T-kategória?

Az Önkormányzatok nem fizetnek egy tőzsdén szereplő szolgáltató cégnek, aki nehéz helyzetbe kerül, mert nem tudja finanszírozni hiteleit, és sárrál bottal kiabálnak még a vezetőkre.