a nyitó már ma is necces volt, később támasztották meg
legyen szerencséd
a nyitó már ma is necces volt, később támasztották meg
legyen szerencséd
Igazatok van, ultra riskes a papír, hazárdjáték, de én szeretem az ilyet, ma még van vételi érdeklődés, így még holnap plusszos nyitásban lehet reménykedni, én ezért vettem, nem azért hogy megtartsam évekig, a fundát meg egyáltalán nem nézem, semelyik papírnál, azt meghagyom a papír nélkülieknek, én kereskedni vagyok itt és lehetőleg pénzt keresni, ha pedig nem jön be, gyorsan stoppolni minimális veszteséggel, s megyek tovább.
vezérigazgató jelenleg nincs
a kv csere lebonyolítása helyett megy a mutyizás, cikkiratás?
126 kötés 28 millió ft forgalommal már nem az mint amikor vki 1000 darabokat vett 12000-ért....itt kicsi a kötési érték, talán teljes vagyont senki nem bukik itt már..
nem tudom miröl beszéltek...milyen fair érték??? 1. értelmetlen bármiröl beszélni, ha az lesz, mint phylaxianál volt, hogy bizonyos kör (ez esetben kötvényeseknek) révén a piacon lévö rv-k többsége mint eladói potenciál jelenik meg. Ez hosszú távon a fundás érték alatti rv-árat jelez.
2. fair érték olyan cég esetén, ahol perek tucatjai vannak és lesznek folyamatban, nem megállapítható, mert azt sem lehet tudni, hogy pereken mennyit bukik
3. Ha az egyezség szerint és perek alapján feltételezünk bizonyos bevételt és kiadásokat, akkor én 100-as rv-árfolyam mellett is 50-es P/E-vel szamolok. Ez k. drága
Emberek. Könyörgöm ne ismétlödjön meg, hogy itt tépjem a számat, mint annak idején 7-10k-s tartományban le és felfele is, annak érdekében, hogy ne veszítsék el fórumozók tucatjai az összes megtakarításukat...
ma már csak kb 1200-ra állnak be a kicsik
elég gyér tekintve a mai vételeket amit holnap dobni akarnak
no meg a beragadtak ehhez jönnek és a mutyisok is
Nyitóban ki kell szállnom igen.. jó ha 30-40k lesz majd felső limiten, azt meg simán kiszolgálják majd 200ig, lehet már 185-ig, de egy 10% nak is örülök majd, nem vagyok telhetetlen. Még jó másfél órát kell kibírni.
épül az eladói oldal... holnapi nyitó érdekes lehet... gondolom alsó limitre állsz egyből, hogy tuti elmenjen nyitóban... :)
Jaja, elég jól felépült, így már tetszik, pedig félve álltam be, de muszáj volt hogy elég elöl legyek, nehogy ma se kapjak címszóval.. egyelőre jó.
röhej vagy reggel itt kamuztál hogy nincs puffer aztán a könyv 2/3-a elfüstölt))))
már bocsesz de a mutyesz műkereskedést ne próbáld eladni valódiként
most van vevő dögivel... Fecó reménykedhet, hogy kitart, és akkor holnap 201-en pápázhat :)
Csak tudnám mikor lesz egy vevőoldal valódi Nektek.
Eddig 80tól idáig mindenki kamu puffer volt, de az árfolyam továbbra is limiten kiakadva.
Ha üres a könyv, akkor nincs vevő jön a mondás.
Ha van vevő, puffer.
Szokásos ez a baj, az a baj.
A brokik játéka csak ez a mostani felhúzás arra, hogy nem lett felszámolás.
Mire közeleg az 50 mill. bevezetése, újra lesz kb. 100 Ft a részvény.
Ott vevő nem lesz, az sem szokott jót tenni a likviditásnak.
50 millió eladó wc papír szintén rossz ómen
3 hónap múlva meg lesz az 50 millió új részvény? Na akkor ott lesz még szép mozgások, skalpok. Meg jól megnő a likviditás is, nem így hogy egész nap nincs eladó.
Látom a pf-es bértollnokot oktatod már a másikon. Igaza van Slynak,közel van az öntés