Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#613756 macika Előzmény: #613753

minek? 6 hónapos ralli után?

nem fog az egyelőre sokat erősödni se esni se

végtelen mennyiségű pénzt nyomnak, aki eddig oda menekítette a pénzt menekül ki az eső jenből és adja oda 0%-ra a kötvényeket a boj.nak, az megveszi mint a vadállat

ellenben a gyengített jen jót tesz neki, a nikeei azért emelkedett

ha nálunk zuhanna forint 350-re emelkednénk?

érti nincs forex háború nincs )

#613746 macika Előzmény: #613718

jók vagyunk!

ricsi felvásárolja? ))

inkább a móré féle kavarásra szavasznék / erre régebben is volt tippem mint "megmentésre"

egy kivezetésnél marha nagy balhé volna, merthát alig van kicsi már itt ))

jenőbá merre van? ute pályán?

re nuti osztalék ))

#613718 Zotya32 Előzmény: #613656

Ez már nem az, amiben még te is benne voltál.

Tartom, hogy vagy kivezetés, vagy tartós emelkedés. Nem véletlen a újra a gyógyszergyártás. (még nem néztem meg, hogy van-e különbség állatgyógyszer meg emberi közt a teáor szerint.)

#613695 Sly-- Előzmény: #613693

Engem nem érdekel, csiszoljad csak.

Semmi nem történik itt továbbra sem.

#613693 Trisz Előzmény: #613623

Volt 2 kérdés. Neked tehát 1kérdés az sok, 2 már „tele volt kérdéssel“ kategória. Látod milyen gyorsan felveszem a gondolatmeneted! (Nem mertem a végére kérdő jelet tenni, mert rámenne a hétvégéd!)

1. kérdésre meg is adtam a választ. A 34-es átlag valahogy így jöhetett össze.

2. kérdés pedig már nem is kérdés, csak te nem tudod megemészteni. Ha 34-es átlaggal átkötnek, akkor 33-nál nem tömés, hanem gyűjtögetés volt.

Szvsz ezt te soha nem fogod megérteni, de legalább látod milyen bevállalós vagyok. Ennek ellenére nekifutottam. Persze le merném fogadni, hogy még most sem érted. :))

Hétvégén ne is foglalkozz vele. Jövő héten majd még csiszolhatjuk igény esetén. :))

#613652 Zotya32 Előzmény: #613558

nyugalom Mackóka, nem a 10 ft a céljuk... én nem izgulok, szerintem menni fog ez feljebb még az idén... most jön csak a közgyűlés, újra a gyógyszergyártás a főprofil...

#613623 Sly-- Előzmény: #613620

A Te hozzászólásod volt tele kérdésekkel, ezek szerint Te nem érted.

:-))

#613620 Trisz Előzmény: #613582

Ha ilyen kedves vagy, akkor felajánlom, hogy segítek értelmezni, ha valamiben elakadtál. De ha elfelejtetted, mit nem értesz, akkor viszont nem tudok segíteni. Tudom milyen feledékeny vagy időnként. Múltkor előző bejegyzésedre ne emlékeztél. :)

#613558 macika Előzmény: #613553

persze, és mennyi kicsit ugrasztottak be vételre 35 felett

ma azért páran dobták ""nyerőben" 33-nál

kb ennyi a bizalom

kiv leszek mit kecsegtetnek kgy-n az új-régi vezetők

#613553 Zotya32 Előzmény: #613547

látványosabb, van témája a kicsiknek, és nem unatkoztok ti sem, akik nincsenek benne :))

#613547 macika Előzmény: #613538

)))

egyébként ezeket az átkötési átjátszási mutyis dolgokat miért nem tudják otc-n megcsinálni?

nevetséges

#613538 Sly-- Előzmény: #613530

Érted is amit írsz?

messzebbről nézve nem történik semmi sem hónapok óta

#613530 Trisz Előzmény: #613510

Ha jól látom, egy átkötés belecsúszhatott 34-en is. Aki 34-en kötött át, annak hogy jött ez össze? Alulról kis 25 biztos bekeveredett a csomagba. Akkor pedig magasabbról is kell lenni benne. Milyen cinikus mosolyok voltak 40 környékétől lefelé, megkérdőjelezve a gyűjtögetést. Meg tömés 33-nál!? Itt van a válasz kódolva.

#613510 Zotya32 Előzmény: #613508

tulajdonosi megfeleltetés lesz, ma van az utolsó nap... várható volt nagyobb mozgás, nincs itt semmi érdekes, egy kézbe kerülnek a papírok.