http://bet.hu/newkibdata/112081843/TulajBejHird20121010.pdf
A Hindusrác és a Kilimandzsáró
pápá 100% közkéz.... :)
http://bet.hu/newkibdata/112081843/TulajBejHird20121010.pdf
A Hindusrác és a Kilimandzsáró
pápá 100% közkéz.... :)
nem hiszem. hónapokig lesz még 30 ft körül, +-2 ft.
mindenki ezt várja, hogy majd megint kiszórják az apportos papírokat, de nem fog történni semmi. Karácsonyra mindenki el is felejti, hogy már piacon vannak az új papírok, csak azt fogjuk látni, hogy 30 ft az árfolyam, van 130k vevő 29-en, és 200k eladó 31-en.
nyugi, itt a tyúkosban nem lesz semmi.. se fel, se le. ez diófa a Hargitán, legalább 50 év mire termése lesz :)))
Én nem olvastam semmi ilyet, hogy eladási tilalom lenne rájuk, ez még TP fantáziájában született, hogy a következő apportnál majd ez lesz, de meg nem valósította Ő sem.
Szerintem még nem eszméltek fel, hogy a számlájukon vannak a részvények.
:-))
miért változna?
1 év eladási tilalom van rá sztem, le van szegelve a láda tamás
ha nem akkor gáz kis csövezős van ausztrál mackóm )))
pápá
nagyon nem változott a könyv... úgy látszik a Hindusrác még alszik, és a Kilimandzsáró hava sem olvadt még el :)))
Ugyan, volt már 270 millió is. :-)
az lenne vicces, ha holnap több milló db számos forgalom lesz.
akkor holnaptól már 90m darab lesz?
mondjuk nem sokat számít, ha nem adják
de maga a szám egy borzalom (
annál még az irodasex is többet ér a ládaszegelésről nem is beszélve)
Szombat volt aznap Buxim, zárva volt a tőzsde. Legközelebb 16-án nyitott az ünnepek után, aznap nyitó:17683.2 max:17683.2 min:16662.7 záró:16908.4
Aki azóta ebben ül, 7 év alatt kb. 10%-os hozamot ért el. (nem éves, 7 éves)
Szóval ez úgy hüleség Buxim, ahogy van.
Számolj ki pl. 7 éves állampapírhozamot. Kicsit jobban jártak...
(Mondjuk még mindig jobban jártál volna BUX-ban, mint phylaxiában és humetben...)
Igaz a közhely: kellően hosszú idő alatt a részvénybefektetések minden mást vernek. Akinek 1995. március 12-én volt 100 forintja (emlékezetes nap, akkor fogadták el a Bokros-csomagot), és a Budapesti Értéktőzsde részvényindexbe, a BUX-ba, vagy egy azt leképező részvénycsomagba tette, mára tisztességesen meggazdagodott. (A 100 forint persze csak egy technikai szám, ami a nagyságrendeket mutatja; a legtöbb vizsgált befektetéshez értelemszerűen ennél több kellett.) bmw vel járok jó magam is... long megközelítés.
De azért remélem az e star emelkedésben is benne vagy. Nem szeretnék csalódni! :)
Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a mieink 2-1-re nyertek a Videoton otthonába és ezzel feljöttünk a 6. helyre.!!
ps:
az "utés" brazil csávó jöhet a vecsés sc meccsre, a gól sörözőbe lajos bácsi várja egy sörre alehándrót )))
"Jos Daerden, az Újpest belga edzője feldúltan nyilatkozott csapata Pápa elleni 1-1-es döntetlenjét követően.
"Szégyenteljes volt a csapat játéka. Voltak, akik azt hitték, hogy ez könnyű meccs lesz, pedig minden ellenfelet tisztelni kell, és ez most hiányzott. Mi nem a Barcelona vagyunk, attól nagyon mesze vagyunk" - nyilatkozta az m1-nek Daerden."
)))
Kedves pf-s Karildonak küldöm, hogy a III. negyedéves beszámoló majd vmikor november közepén jön csak, tavaly is nov. 20-a körül volt. az még messze van.
Lehet még tegnapi. Nekem bent van a kötéslistában a phy1212 és az lett gyanús, hogy eltűnt a web-rokis piros csík és számokat láttam, 1850000 ft értéket. :-)
majd hétfőn meglátjuk, sokat úgysem jelent, már vagy 6 hónapja megvan ez hatis pakk, és csak görgetik mindig.
Az igaz, phyl nél minden jobb.
A hirtelen nagy elmozdulások, és a tartós lefelé miatt vsz veszélyes papírok. Itt van extrém sportolni a MUX is, az is csinálja ezeket a felezem duplázom dolgokat még. A biotech papírok is durva kaszinó lsd PPHM. A napokban kinyitott -85%-on (0,8), onnan tolt egy duplázást 1 órán belül, nap végére majdnem visszadta (1,16), onnan még majdnem dupla(1,2), pár nap alatt vissza is esett a 0,8-hoz. Percenként röpködtek a 2-3%-ok. Durva volt nézni, szórakoztató, ilyen mi lenne ha... fejben tradekkel:))))