Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#551550 Frontin Előzmény: #551544

Legjobb talán még mindig a kivárás, legalább holnapig. Én shortban csücsülök (enyhe pluszban) de nem igazán van ínyemre a dolog, sok a felfelé mutató kockázat. Na persze nem szánom egy hosszú pozinak (reménykedtem hogy ma le tudom zárni), de úgy tűnik ez nem fog ma sikerülni.

#551537 Frontin Előzmény: #551521

Bux15' grafit nézegetve van egy olyan eshetőség is, hogy a 17.200-ról indult emelkedés 3. hullámát csináljuk, ami egy ed-ben végződhet, azon belül pedig most indulna az 5. kör fölfelé. Ebben az esetben még sokat mehetne az index, kb. 900-19K közé ebben a körben...

#551518 TROPHEUS Előzmény: #551471

Túlságosan is össze van nyomva

Sokan bíznak egy kinti és itthoni realizáló showban de mi van ha megint húznak rajta egyet?

Most ez fájna a legtöbb trédernek.

#551471 Frontin Előzmény: #551418

Szerintem a bux benéz ma még 500-550 közé, ehhez "csak" az kellene, hogy az Otp is lekacsintson 4K alá 30-40 forinttal. Persze lehet hogy ez a hatin nem sok mindent változtatna, lévén a kt eléggé össze van nyomva. Meglátjuk...

#551418 BudFox Előzmény: #551399

mindenkit felhívnak , hogy rátukmálják az OTP -t 4000 -től ? :D

na ja....beállnak venni..mással meg felhúzatják magasabbra..brókernek is könnyű igy lenni...meggazdagodni.

#551399 Frontin Előzmény: #551390

Egyik fórumon meg írják, hogy otp-t elkezdték 4K-nál ajánlgatni az ügyfeleknek. Így van miből finanszírozni a bulit gondolom.

#551390 Frontin Előzmény: #551382

Na ja, az veszélyes pálya, mondhatni külön szakma.

Visszatérve bux-ra, engem csak az zavar, hogy a különböző fórumokat böngészve, és az elemzőket olvasva mindenki nagyon bull lett, én meg nem igazán hiszek az ingyenkonyha intézményében, túl egyszerűnek tűnik. Aztán lehet hogy megint lekopírozzuk az idén januári történéseket.

#551383 BudFox Előzmény: #551367

a stop zárta le a shortomat....SP, meg DAX ot megint barom módjára meghúzták....és gondoltam jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint...úgyhogy elraktam...

most meg long...had menjen ha akar...USA -kok ha felébrednek úgyis nemnormálisak lesznek megint.

jövő évtől meg nyitok egy deviza számlát is.....már figyelgetem a forint/ EUR mozgását, meg a többit.....oszt' kaszálunk :D csak nehogy engem kaszáljanak el...:-(

#551382 BudFox Előzmény: #551367

a stop zárta le a shortomat....SP, meg DAX ot megint barom módjára meghúzták....és gondoltam jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint...úgyhogy elraktam...

most meg long...had menjen ha akar...USA -kok ha felébrednek úgyis nemnormálisak lesznek megint.

jövő évtől meg nyitok egy deviza számlát is.....már figyelgetem a forint/ EUR mozgását, meg a többit.....oszt' kaszálunk :D csak nehogy engem kaszáljanak el...:-(

#551367 Frontin Előzmény: #551362

Nem tudom minek ugrálsz! Tök jó helyen (ha jól emlékszem 900-on) nyitottad a shortot, azt szerintem még futtathattad volna nyugodtan, legrosszabb esetben kivágott volna a stop nullában. Persze ettől még bejöhet a longod is, hosszú még a nap, amcsik még megbolondíthatják a piacokat bőven.

#551362 BudFox Előzmény: #551342

na kaptam a longból....most bezzeg irgalmatlanul elindult picit lefele...ahogy kell :D

#551342 Frontin Előzmény: #551337

Részemről a tegnap nyitott shortok tartva, feljebb lépcsőzetesen bővítenék ha lehetne.

#551337 BudFox Előzmény: #551322

mai short zárva nyerőben, már ki van töltve a longhoz az űrlap....ha megindul OTP, MOL veszek.

még várok.

#551332 Frontin Előzmény: #551323

Éljünk szerintem a jelennek, keressünk pénzt még ma, a jövőn ráérünk még rágódni. Ez a frankó kis vola nekünk maga a paradicsom, "csak" jó irányba álljunk, nem igaz Bud? Most emésztgetik a piacok a mai német döntést, aztán ha ezen túl vagyunk, akkor lehet ráizgulni a holnapi Fed bulira...

#551323 BudFox Előzmény: #551297

már megint rángatják a piacokat....

ehhez értenek csak.....ebből sem lesz semmilyen - embereket pozitívan érintő akció szerintem...megint csak a nagypénz, bankárok járnak jól....

#551322 Frontin Előzmény: #551297

Na bammeg, a Mol lefojtja idáig az emelkedést. Kíváncsi leszek, hogy a Dax vissza tud-e mászni a tüske tetejéig még ma, vagy pedig ennyi volt az örömködés egyelőre?

#551297 Frontin Előzmény: #551285

Láthatólag a német döntés előtt sokan a realizálás mellett döntenek óvatosságból. Hamarosan kiderül merre indulunk meg. Mondjuk szerintem az esetleges pozitív hír jó részét már beárazták a piacot, így a hatása is korlátozott/időleges lenne, míg ha a negatív forgatóköny valósulna meg, hát nem tudom mi történne...