Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#443888 sbbacsi Előzmény: #443879

Bocs, hogy beleszólok, de nincs sok titok a "szakmai" érvekben szerintem.

Te azt írod, hogy minden beárazva és menni kell a trenndel. (ár azt nem látom mivel magyarázod, hogy a mostani (utóbbi hónap?) trendja a helyes). Mások meg azt, hogy nyakig ér a sz*r... mármint az EU-ban. USA-ban vállig, itthon meg lassan fejtetőig... és ehhez képest kint 1200 körül játszanak, daxban 6000 körül, stb... sehol nincs árazva szinte semmi hosszútávon. Csak a remény, hogy nem recesszió és mély válság lesz.

#443885 Joker Előzmény: #443876

Van pár kolléga, aki sajnos csak akkor ír be ha a másikba bele akar rugni. Sajnos Ti nem emelitek a fórum közösségének színvonalát. De én voltam a hibás, hogy egyáltalán válaszoltam a provokációra....

#443879 Joker Előzmény: #443871

Bár mindenesetre jobban bizonyítanátok szakértelmeteket, ha szakmai érvekkel cáfolnátok egy beírást, ahelyett, hogy minősítenétek a másikat.

#443876 Daisy Előzmény: #443871

Azokban az időkben szinte egy(!) fórum élt, és nekem nagyon nem ismerős a stílusod, ráadásul olyan megállapításaid vannak, ami nem túl nagy tapasztalatra vall.

Elnézést, részemről nem zavarom tovább a fórumotokat.

#443871 Joker Előzmény: #443857

Számomra közömbös mit hiszel, vagy mit nem hiszel maradjunk ebben. (Egy két fórumon bizony már felbukkantam...)

#443857 Daisy Előzmény: #443842

Ne haragudj, de elég nehezen hiszem, hogy az orosz válság óta tőzsdézel, mert azért egy-két fórumon már fel kellett volna, hogy bukkanj. Ráadásul aki az utóbbi kb 10 évet vvégig tőzsdézte, az nem ír ilyeneket. Sajnálom, de már nem bírtam.

Maradok olvasótok és pill. short!

#443842 Joker Előzmény: #443827

Az orosz válság óta tőzsdézem különben.

Nem világos, hogy egyébként mire esünk egyébként. A háttérben spekulációs támadás áll, ezek még ma realizálni fognak...

A nemzetközi trenndel szemben nem fogunk menni sokáig. Ha ma egyáltalán nem lesz az OTP-ben visszapattanás, holnap kell jönnie korrekciónak...

Pár nap múlva jön az OTP és a MOL gyorsjelentése, vevők csak emiatt meg fognak jelenni...

#443827 kelvin Előzmény: #443792

Erre alapozva pozíciót nyitni szerencsejáték, gondolom elég új lehetsz a tőzsdén és nem éltél még meg szélsőséges dolgokat. Legalábbis ebből a megnyilvánulásból nekem ez jön le. Bocs ha rosszul gondolom.

#443822 Waszeitung Előzmény: #443792

Örökre nem is...de elég ha 1-2e ponttal letolják buxlit,és azt inkább shortban nézem végig.

Volt értelme a pénteki napnak hogy húztak rajta vagy 800 pontot..

#443792 Joker Előzmény: #443780

Én mindenesetre a reggel lezárt longjaimat újranyitottam...

A régiós tőzsdéket ismételten alulteljesítjük, az intézményi traderek sem tudnak örökre eladói nyomást gerjeszteni...

#443780 Frontin Előzmény: #443776

Dax talán megindult végre 6K alá, az majd minket is a mélybe ránt délután, ha csak nem bontakozik ki egy fordulat külföldön, vagy forinterősődés.

#443776 Hathor Előzmény: #443757

Én nem látok éket a képben, bár látom Te azt rajzoltál. Ettől az irány kijelőlése jó lehet, és teljesítheti, mert nekem ilyen 15perces chartom van OTPre:

http://postimage.org/image/pp5tieip7/full/

Kérdés kimegy a kék leszorítóból jobb váll tetőre, megpattanva a fiboról, vagy letöri a csökkenő háromszöget a 61.8as fibo, fej-váll nyakvonal, és a csökkenő háromszög leszorító által bezárt szögben.

30perces, és napos OTP képem pedig nemrég felraktam OTP topikba.

#443744 Frontin Előzmény: #443727

Ja, csak az a baj hogy a másik három nem akar eltaknyolni. A Mol-nak kéne kirúgni a lábait még. Talán külföld is megindul egy kicsit lefelé, ideje lenne kijózanodniuk. Amcsiknál kiváncsi leszek mennyire volt alapja a pénteki kereskedésnek, a mai nap mondja ki a végső ítéletet. Dax-ban van egy duplacsúcs 10 percesen nézve, ha azt töri(nagyon sanszos), akkor irány 6K alá.

#443727 Hathor Előzmény: #443725

Pont azt tesszük Te kis mohó :D

1.4%mínusz hatiban, OTPben 3000alatt vagyunk -3.74%on

pénteki ötös kis elliott szerkezetem kifutott, most a korrekciós szakasza van, aztán meglátjuk mehet-e feljebb?! ,-)

#443723 Frontin Előzmény: #443690

Otp-ben van egy kisebb felfelé ékelődés, amiből elvileg lefelé kéne kijönnie, ez elvileg nem túl bullish

A HUF megint szép. Kíván…

#443720 sbbacsi

A HUF megint szép. Kíváncsi leszek merre tudunk lendületet venni...

szerk: Közben látom mindenki azt figyeli... :)