Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: .........

#443418 Joker Előzmény: #443380

Shortoljatok csak bátran legalább kis forgalommal fogunk tudni nagyot emelkedni, hasonlóan mához.

Mindent bele!

#443416 Joker Előzmény: #443361

A befektetők és a hitelminősítők is tisztában vannak azzal, hogy egy egyszerű hitelminősítés és valakinek a bóvliba vágása teljesen más súllyal esik latba. A leminősítést egyébként már beárazta a piac ezért tart ott a forint ahol áll, a kötvény aukciók ezért sikertelenek, és nem utolsó sorban ezért esett többekközt mintegy 20%-ot az OTP...

Jó hangulatban egy kicsit alulteljesítők lehetünk, de kedden és szerdán már a MOL és OTP jelentésekre fognak izmozni a vevők. Háromezres OTP esetén egy combos jelentés előtt, vagy után nehezen tudom elképzelni, hogy lefelé mozdulna a papír...

#443381 zeeh_ Előzmény: #443365

Elég látványos és nagy esélye van, hogy bejön szerintem. 2012 a visszaesésről szól majd vagy nagyon minimális növekedésről, bóvli is szvsz borítékolható S&P/Moody's duóból legalább egynél. Egyáltalán nem pozitívak a jövő évi magyarországi kilátások. Főleg, hogy mennek tovább agyatlanul a kancsal után a forradalmárok a saját vesztükbe bennünket is magukkal rántva.

#443380 Frontin Előzmény: #443373

Egy biztos, ha újra elindulnánk lefelé, esetleg 16K alá, akkor nem marad betöltetlen az a rés ami fölött most fordultunk 15.800-nál, és szerintem száguldanánk tovább új mélypontra. Én benne leszek. Ma kiszívták a shortosok vérét rendesen, de eljön majd a mi időnk Bud, és akkor lecsapunk, nem lesz kegyelem. :-P

Ha újra "irányba"állunk, úgy megpakolom az eladási oldalt újabb adagokkal, hogy kifutnak ezek a ficsúrok még a világból is. :-)

#443373 BudFox Előzmény: #443370

Pedig a Batman hangtalanul repül :D

imádom ezeket a rajzokat :-)) Hathor a shortos grafikonon sosem elég alacsony a célár de azért már van fejlődés :-))9

no komolyra véve..ezek után a hírek után csak jön lefelé is hétfőn... mert akkor aztán lesz itt ne mulass.

#443363 Frontin Előzmény: #443355

Én is örülök neki, hogy van kivel megvitatni az elképzeléseimet, és szivesen hallgatom meg más emberek véleményét, többek között a Tiédet is. Mi "impresszionisták" azért talán nem vagyunk máglyára valók feltétlenül. Örülök neki az ember, ha talál magához hasonló "sültbolondot". :-)

Az a helyzet, hogy a chart ma is mutatta mit kéne csinálni. 16.600 felett hatit dobni kellett volna, csak az a baj, hogy az embert már annyiszor megszivatták, hogy maga sem hisz a tényeknek. Ha dobom, akkor tuti fordul ellenállás felett 100 ponttal délnek, és folytatja a nekem megfelelő irányban. Otp 3100-at, és Mol 17K-t is berajzoltam magamnak, hogy addig nagy valószínűséggel fel fogunk mászni, csak nem gondoltam, hogy mindezt egy nap alatt letudjuk. Ez a mutyi része a dolognak, ez ellen nem igazán lehet védekezni, ez a bét sajátossága. A tanulság az, hogy még több türelemmel, alázattal, és önbizalommal kell hozzáállni a piachoz. Csak az a baj, hogy ezt megtanulni nem lehet ingyen, komoly tanulópénzt kell fizetni.

Jó hétvégét!

#443361 BudFox Előzmény: #443355

jók a grafikonok...most meg ugye itt van ez a leminősítés....vajon hogyan reagálnak rá a befektetők ?

mert ugye a Fitchnél voltunk egyedül stabil kilátással, és most ez is rontotta negatívra.

Nem gondolják -e úgy a befektetők, hogyha a Fitch negatívra változtatott, akkor a másik kettő minősítő már eleve leminősíteni fog, hisz ök már eddig is negatív kilátást adtak Magyarországnak ?

#443359 BudFox Előzmény: #443326

Míg nyitva voltunk nem merték betenni ezt a leminősítéses hírt :))) persze z érthető is..hisz akkor a fejesek nem tudták volna olyan drágán kiszórni még az utolsó darabokat.... :-))

#443357 Hathor Előzmény: #443355

Ja! És a napos, 15perces chart kisértetiesen ugyanaz! Mondhatnám teljesen.. háromszög letörések, záaszlók, abból elliottok fel, fordított fej-váll jellegek ,-)

Szép. mellé jön a sok mélybe csúszó hír.

Koszto papa:

" Államcsőd? Bankválság? Erre csak egy válasz létezik: Sok hűhó semmiért"

,-)

#443355 Hathor Előzmény: #443352

15perces elliottom.

http://postimage.org/image/5gq0ge7cp/full/

És amit rajzoltam reggel ugyanezzel a kifutással:

http://postimage.org/image/qrast90gv/full/

mindegy, nem voltam 350körül volt, amikor itt voltam 1után.

Csiszolódik a gyémánt ,-DD

-------------------------------

Egyébként Frontin, nekem nagyon tetszenek a Te meglátásaid is, és jók a rajzaid is! Nyomjad ahogy a csövön kifér, mert engem érdekelnek! Gratulálok neked is hozzájuk.

Kellemes hétvégét!

#443352 Hathor Előzmény: #443344

Igen ezt írtam én is a napokban.

Ez nem kereskedhető igazán ez az egyik nap beverjük OTPt 7%kal, másnap megtépjük, harmadik nap megint beverjük, negyedik nap megvesszük. Nem könnyű.

16500as ellenállás azért jelzett valamit. Visszaolvasva a shortosok is írták, Te is 14.28kor, hogy MOL 17K lehet, OTP 3100. Meg is lett, nem hittél magadnak sem.

Reggeli elliotttom is felmutatott 16500felett, alatta visszafordulva kettős topot 16500ról. Felment kivitte, azt a 15perces elliottot nem is néztem, de a nagy elliottban naposon akár hármas hullám is indulhatott. Ezeke ellen szólnak a leminősítések, viszont a sok állami felvásárlás ezen a szinten megálljt parancsolnak nekem az esésben. összekanalzzák a remegőktől a papírokat.

Napos elliott kép:

http://postimage.org/image/nmynz9nll/full/

#443344 Frontin Előzmény: #443338

Itt max azt tudtad meg, hogy tele van a töke mindenkinek azzal, hogy a béten képtelenség normálisan kereskedni, szop az ember balról-jobbról, longos is, shortos is.

#443338 Hathor Előzmény: #443335

Hát itt nem sok mindent tudtam meg ahogy visszaolvastam, még jó hogy hallgattam a rádiót a kocsiban, így képben vagyok mi történt.

#443335 Hathor Előzmény: #443326

Sziasztok,

el kellett ugranom fél kettőkor, aztán most értem vissza. Látom vissza kell olvasnom, a történéséket.

#443326 Csilla76 Előzmény: #443299

na, lehet gyúrni a két kontival a leminősítésre..megint azért tépték meg a buxot, hogy aztán hétfőn még mélyebbre tudják küldeni? megint a szemünk előtt trükköztek. a forinttal is az utolsó fél órában. a fenébe.

Re: nincs cím

#443307 Bakiba Előzmény: #443304

"FRANKFURT (MarketWatch) -- Fitch Ratings on Friday affirmed Hungary's long-term credit rating at BBB-minus, but revised its outlook from stable to negative, citing the country's exposure to the euro zone and the government's earlier decision to allow homeowners to repay foreign-currency-denominated mortgages at below-market exchange rates. The revision "reflects a sharp deterioration in the external growth and financing environment facing Hungary's small, open and relatively heavily indebted economy," said Matteo Napolitano, director in Fitch's sovereign group. "Moreover, various fiscal policy measures and the scheme to allow the repayment of household foreign currency mortgages at below market exchange rates have dented foreign investor confidence, on which medium-term growth prospects depend," he said. The euro traded at 311.39 forint, down 0.4%