A trendvonalig meg van hely. En az 50 napostol vartam a forduloot, de nem idegeskedek, hanem gyujtom tovabb, amig nem tor trendet.
A trendvonalig meg van hely. En az 50 napostol vartam a forduloot, de nem idegeskedek, hanem gyujtom tovabb, amig nem tor trendet.
Most már mehetne fel, elég durva volt a könyv, hogy 2200-on, 2100-on és még a 3. szinten volt csak vevő, 4., 5. szint üres volt.
Én meg megabukóban a tegnapi realizált eco után. :(
De rohadjon meg, ezt a 2 hetet már kivárom, hogy mi lesz.
8.6 vidéke már itthon 2310 környéke, nem kéne megnézni...
lassan én is dupla bukóban csücsülk... orco lassan eléri a beker szintet, a csöpi már elérte... naaa mindegy, lesz valahogy
Ej, de szarul néz ki a könyv itthon, bekker ár alá kerülök ma, ahogy elnézem. :-/
Kint most már villanthatnának valamit ezek a csigazabálók végre... Ekkora lefelé menet nekem már elég lenne. Itt nagyon brutál mértékű emelkedésnek kell lennie, hogy május elejére 12 euro környékére érjen.
Viszont ez az 50 napos alá zárás nem tetszik benne nagyon.
kiváncsi vagyok, hogy a tegnapi sokk után miként inditanak a tőzsdék...
Ma 8.6 alá nem kellene lenéznie.. Elvileg ma-holnap fordulnia illene az indikátorok alapján. Bár még eloldalazhatunk 1,5 hétig úgy, hogy a bolli középig (~9.3) visszamegy és azon vitézkedik majd.
2681 darabbal nyomták le 8.8 alá 8.73-ig.
Ez lenne az a nagy forgalom,amikor nemrég egyben repkedtek az 4-5-10 k-s pakkok?
Szerintem ez még mindig a kirázás program immár hardcore fokozaton.
Most már jöhetne egy nagy zöld gyertya,mert 2 hete csak esik és esik.
Díjaznám,ha 8.65-ig már nem menne le.
Kicsit olyan érzésem van,mint amikor volt a japán balhé és mi kimaradtunk az esésből a 2 napos szünet miatt. Most USA miatt lett tele a nadrág mindenhol,de túlzónak találom a tegnapi esést,amit erre a hírre produkáltak.
Köszi, csak most olvasom a híreket, fene egy nap volt a mai az tuti... minden esett, mint a fene...
Azt nézem, hogy usákok próbálkoznak visszakapaszkodni, canada meg már pluszban van... holnap is ****a napunk lesz
Azt hittem szolgaian másolják egymást és követik a franciákat mint egy pincsi.
Volt valami hír ott..
http://www.ceskapozice.cz/en/news/politics-policy/promopro-how-did-orco-get-entangled
Most néztem www.pse.cz
a cseheknél az Orco-t nagyon beverték, 100 ft különbség van a hazai árhoz képest.
Nagy lett a bukó. Fura,de nyugodtabb vagyok.
A délutáni hír után még inkább,miután kiderült,BCS után Nobilis is kitárazott.
Ha Yani nyomja a ledumát,az jó jel. :) De most már fordulhatna,elég ekkora lefelé hullám a chartra.
Remélem,elmegy 12-ig májusban és nem szívat meg ez is.
Most, hogy így ~3,5 év után eladtad az Eco-t talán jobban fogsz aludni :)
Orco visszahozza a bukót, nyerőre fordul, akkor meg még jobban ;)
Tapasztalatból írom: Humet..