Itthon már megy az árleverés, ez azért zavar.
Te tudod, de úgy néz ki, hogy 9.2-9.25-ön rendes vétel-eladás van, nem esik be (legalábbis eddig nem esett be).
Adásvétel megyen ottan :D
Hmmm, de eladnám a mai pakkjaimat. :)
Rá kell ülnöm a kezemre, az Econet szabadulásom múlik rajta.
9,26
Az is lehet.. Bár nem teljesen elégítette ki a szabályokat, de közel van hozzá.
Mondjuk itthoni alapján mondhatni, hogy az is lehet :)
Célár: ~2970
Nincs előttem Markers, de ma eddig 2 ütemben húzták meg. Látatlanban kérdezem, nem Elliotunk van?
Én sem tudom, hogy merjek-e eladni, vagy sem. Kint akár +25%-ot is mehet... én már nem egyszer láttam azt a csodát :) Kérdés mikor lesz ismét. Nem is tudok hideg fejjel gondolkozni :D Majd este elemzem a helyzetet...
Hová várod? :)
Kb. 2900-2950 Ft-on tudnék kiszabadulni ebből a tetves szaros Econetből 3.5 év után, de majd kiszámolom. Bárcsak összejönne májusig! :)
...a vonat nem vár... :D
nálam is megvan a tervezett mennyiség, max hozzácsapok még egy pár db.ot lentebb fentebb, amíg el nem éri a céláramat :)
Hol van Matolcsy? Nyomjon már be valami Ft gyengítőt. :)
Azt nem tudom, hogy valami kiszivárgott, vagy pedig simán a beszorulásból való kitörés van..
A fordított fej-váll mindenképpen meg lesz :)
De lehet nem is az lesz, hanem a Fibo szintek fognak teljesülni. Ennek a részvényárnak is a helyére kell kerülnie lassan..
Nincs dupla csúcs, más lesz itt :) Nem szabad eladni egy db-ot sem, ma tuti.
Elindult a vonat. Immár beletolva minden tervezett zsé, mostantól mozi, csak ne essen vissza 2350 alá.
Megint le vagyunk maradva bő 70-80 Ft-tal.
2400 :)
aszondom hogy adjuk át a pakkokat a pf.es mannáéknak, 1db.ig ne vegyünk semmit oszt amikor megunták a csordogálást 2200alatt visszaveszük az éppen tajtékzóktól... :)
Dupla csúcs alakzatból még 7,3 környékére is visszanézhet!
De nem hinném, hogy ez lesz, bár a "tokom tudi" :)
Érdekes a kinti Orco chart! Nézd csak meg!
8,95-ön dupla csúcs látszik kialakulni... (február 8. és a mai nap).
Nehogy lemenjünk 8 környékére.. (lehet még gyűjteni :D)
Lehet el kéne adnom pár db-ot, aztán megpróbálni 2200 környékén visszavenni?