Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#701345 Ibiza Előzmény: #701343

tegnap lefeleztem dax shortom..ma meg reggel a maradékot de vissza is vettem egy részét..(ez certi..elég jól mozgott) ma usa munkanélküli adat..meg zizegés ukránoknál..

sztem most kb helyen vannak a nyugati piacok..a válság okozta ésszerűsítések és a humán átcserélések azonos költség mellett azok hozzák az eredményeket...még ha a fogyasztás óvatosabb is.

Az alacsony kamatok miatt visszamennek a pénzek elöbb-utóbb a tőzsdékre..akkor lesz emelkedés nálunk..mert a nyugati tőzsdék sztem a helyükön vannak...és keresik majd a növekedési pot. rendelkező piacokat..magalakul az új magyar kormány, szolíd hangütés lesz szerintem..utána a gagyi minősítések lekerülnek rólunk akkor mehetünk 22k-s buxra.

#701343 BudFox Előzmény: #701262

akárhogy is.....nagyon kínkeservesen akar átfordulni a piac esésbe....mintha semmi sem lenne elég drága az embereknek..

én a kereskedelemben dolgozom...és úgy érzem a piac szembe megy az emberek pszichológiájával mostanában : minél drágább annál többen állnak sorba venni. Vagy : minél drágább, annál inkább többen állnak sorba ha picit olcsóbb, hogy megvegyék.

szóval.....valamerre ha kimozdul, nagy mozgások lesznek.

#701342 BudFox Előzmény: #701318

jah...nálam sem megy az Egon elemzése....pedig ez nagyon hiányzik..nélküle meg vagyok lőve egyszerűen :D

de komolyan....idén eddig 85 % -os pontossággal eltalálta a piacot szerintem...ami elég jó arány.

persze vakon ne bízzon benne senki, hanem a saját kockázatvállaló képessége szerint mérlegeljen.

köszi kedvességeteket!!!…

#701339 Borska

köszi kedvességeteket!!!! akkor megvárjuk míg helyrehozzák :)

#701337 Euroman Előzmény: #701336

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Társaságunk által a probléma ismert.

Kérjük szíves türelmét, kollégáink dolgoznak a hiba elhárításán.

Tisztelettel:

Tánczos Anita

ügyfélszolgálati munkatárs

KBC Securities Magyarországi Fióktelepe

1095 Budapest

Lechner Ödön fasor 10.

Tel: (06-1) 889 2666

Fax: (06-1) 889 2655

E-mail: info@kbcequitas.hu

Internet: www.kbcequitas.hu

#701336 Euroman Előzmény: #701318

Üdv! Nálam sem megy, írtam is a kbc.nek e-mailt. Választ is kaptam, jelenleg rossz, ismerik a hibát, dolgoznak a kijavításán.

Bud ! had kérdezzem me…

#701318 Borska

Bud !

had kérdezzem meg, Te tudod olvasni Egon elemzését? nálam tegnap óta nem jön a dolog, pedig hasznos gondolatok és gyakran nagyon jó rálátások találhatók nála, szokott segíteni az általános kép kialakításában.A linkre kattintva egy üres oldal töltődik be, lehet hogy regisztráció avagy ügyfélfüggővé tették a dolgot?

#701309 Ibiza Előzmény: #701303

ilyen a fajtád..nem tehetsz róla...azért idézd be máshonnan..ha már hazudsz..

#701303 rbbj11 Előzmény: #701284

Ez kb. 100 éves bölcsesség, de lehet 500, sőt más környezetben de u.ezzel a lényeggel ezer éves paraszti bölcsesség ;))

Egyszer olvastad egy könyvben, megtetszett, aztán feltaláltad :D

Hihetetlen, miket fel nem aggatsz magadra, h. polírozásod a pórnépet elvakítsa :D

#701284 Ibiza Előzmény: #701272

sajna az enyém..még ha fáj is..ekkora kispályást..amikor te még keresztet vetettél amiikikor meghallottad a tőzsde szót Én már rég nyomattam ,)..ez szállóige volt tőlem.

#701260 BudFox Előzmény: #701248

meglátjuk...

tegnap USA már este 9 óra körül elérte szerintem a mostani csúcsát 1878.4 -nél....már ma egész nap nem sikerült megtámadniuk ezt az elég magas értéket....

Németek egyre csak esnek, bár csak finoman-finoman.

SP is egyre csak kicsit vacilál...ma már nem láttam én erőt benne.

szóval én viszem a shortot..remélem itt volt a teteje.

Egon is 18.000 .re várta a BUX -ot, oda mondott erős ellenállásokat, ha innen lefordul akkor már nagyon erős ellenállás lesz ebből.

#701259 BudFox Előzmény: #701245

az-az hagyni kell mindig elég tartalékot...és a "nagy" esésben nyakonönteni a piacot.

#701245 Ibiza Előzmény: #701243

kis pajeszos már minuszba tekert..vegyesek az adatok

http://www.forexfactory.com/

kínában visszaesés van..jöhet egy ukrán hír..már elindult egy hadművelet..

meg tudod eladni májusban.....

megérzi az ember..nem érzem magam rosszul a poziban..de meglátjuk..66%-os pozim van..

#701243 BudFox Előzmény: #701240

te is bátor vagy hogy bővíted a shortot....

mondjuk egyre rosszabb hírek jönnek Ukrajnából, vagyis semmi sem javul,

én USA -ban reménykedem, hogy egy hét rally után nekiállnak végre rendesen esni....már majdnem ott vannak az ATH -nál megint.