Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

sokat estek a piacok..pö…

#700650 Ibiza

sokat estek a piacok..pörget a krupié.. csak a beavatottak tudják a valót.

Én feltettem tétjeimet a dax longra..jelentős de nem végzetes összeget...s&p futik zöldek..

sztem ma némileg visszamegyünk..

Re: nincs cím

#700643 Frontin Előzmény: #700633

Talán ma/holnap eldől, hogy a tegnapi nap egy tartósabb esés kezdete volt e, vagy pedig csak egy korrekció az újabb emelkedés előtt. Remélem az előbbi. Ha igen, akkor a mai/holnapi nap éppen ideális lenne a bővítésre. Lehet vakarni a fejeket...

#700539 BudFox Előzmény: #700488

kamattartalom tartja magát...most 160 ponttal lejjebb kéne lennünk....

short marad azthiszem.....ebből lehet hogy eső Elliot lesz ? előbb-utóbb ?

#700488 Frontin Előzmény: #700472

Igen, most van esély rá, hogy törjük a támaszt és a bux egy sávval lejjebb lépjen. Egyelőre még nem bővítek, várom a bizonyosságot, hosszú még a nap.

#700472 BudFox Előzmény: #700408

most viszont szépen zuhanunk - mintaszerűen . meg is nézem Egon -t mit rajzolgatott az este....

full short tartva.

#700405 BudFox Előzmény: #700374

Egon most picit el van tévedve szerintem.

OTP -t , MOL -t napi felbontásban is simán felfelé várta mára...csak heti felbontásban várja lefele őket...

kíváncsi leszek hogy mi sül ki ebből...ha mégis lesz felfelé menetel még..akkor innen pattanhat.

#700401 BudFox Előzmény: #700268

No, én tartom a shortot...

az OTP megint kezd keménykedni..

a MOL nagyon vacakul néz ki.

mindjárt megnézem EGON -t..

Meg is érkeztünk a múlt …

#700386 Frontin

Meg is érkeztünk a múlt héten említett támaszzónához a bux-ban. Ezt a 700-as szintet kéne letörnünk, hogy megerősítést kapjon hosszabb távra az esés. Aztán majd egy visszateszt során lehetne bővíteni a shortokat. Egyelőre azonban még semmi nem dőlt el, akár tarthat is a támasz, bár shortban ülve én nem ebben reménykedem. ;-)

#700374 Ibiza Előzmény: #700371

oroszok eszkalálnak..hogy a krím az kompromisszum legyen..nyílván lekereskedik..azt is ha bejelentik nem kívánnak több területet.

#700371 Ddavid Előzmény: #700367

Előre le volt zsírozva az oroszok már tudták előre, hogy buli lesz megint.

De egyébként igazad van a "VOLNA" igen veszélyes szó a tőzsdén. :\

#700367 Tapasz Előzmény: #700366

HA és a VOLNA nincs a tőzsdén :-)

Mert HA tudtad VOLNA, akkor 10x akkora pozit nyitottál VOLNA, nem? :-))

#700366 Ddavid Előzmény: #700268

Múltkor szépen kivágtam a shortomat a TA miatt, de ha tudom akkor tarthattam volna még...

#700195 Frontin Előzmény: #700189

Shortban ülve tetszik ez a hétzárás, de azért még mindig nyitva van sok kérdés, még mindig eléggé kétesélyes a dolog, nincs kizárva akár újabb csúcs sem picivel az e heti felett, amennyiben megindulna egy 5. hullám fölfelé óráson/naposon nézve. Igazából akkor nyugodnék meg, ha a bux izomból letörné a 17.800-700 közötti tartományt.