és mi van ha valaki előbb megadja neki a 100as csomit :) akkor aztán dupla melóval szállhat ki ,már ha akar ,ha pedig önt akkor magát is megszoooooppatja :) bár ezen a piacon ki az aki szembeszállna 100 kontis tétellel
és mi van ha valaki előbb megadja neki a 100as csomit :) akkor aztán dupla melóval szállhat ki ,már ha akar ,ha pedig önt akkor magát is megszoooooppatja :) bár ezen a piacon ki az aki szembeszállna 100 kontis tétellel
lehet liqvidálás is..vagy sima stopok..
kamu támasz is lehet..így a stopokat alá rakják..a vételeket fölé..kiugrik és ráönt.
Látjátok most is lerágták a kicsik folyamatosan 800-ig aztán jött egyből egyy 100db-os vevő.
Most légy okos Domonkos :)
Ez egy lelki hadviselés,mert érzem, hogy innen rallizhatna a BUX egy 1000pontot.
Ellenben meg be vagyok tojva mint mindenki más.
Egyszerűen senki nem mer venni ezen a szinten.
Majd drágábban persze rögtön mindenkinek fog kelleni.
Ez a tőzsdelogika amit józan paraszti ésszel felfogni nem lehet.
egyébként valaki nagyon gyűjtöget, mert a vételi oldal folyamatosan nagy pakkal van tele.
De valahogyan mégsem érzem az erőt. A biztos haszon +300pont a zsebbe és lehet menni az esti blues fesztiválra sööörözni :)
Elbizonytalanodtam így hétvége előtt. Így csökkentettem a pozi méretemet 1/3-dal 800 felett.
hát igen, nekem is volt longom 350ről és 420ról , akkor ment vagy300pontot majd 1 nap alatt visszadobta fed után, nem volt longos a kép ezért stoppoltam, égis sztori nem kalkulálható faktor volt, a vele paralel richter meg lassan kifullad, az lett volna preciz dolog 300ról long ,most pedig fokozott zárás esetleg fordulás
hm,hm nem csak te kalapáltad el a dolgot :) szerintem sokan vagyunk így vele
elvitték 30ig a shortjaimat..kattognak a short stopok..én itt szoktam ráadni meg 19k környékén..nem hiszem elsőre átvinné..
300 körüli longjaim már jól néznének ki..elpacsáltam..
igen a péntek....hm,hm a színező péntek
usa tegnap betöltötte rését, dax bazi erős, de az összefonódás miatt ennek is bele kell harapnia a hézagjába, ez megtörténhet akár ma is, az pedig piros , erőspiros daxot jelenten ami idehaza is hatna, és ezeknek a hatásoknak legnagyobb szenvedője az otp (lehet)
én nem számítok a kitörésére, persze ettől simán robbanhat
kiderül
ma péntek..a múlt héten felkötés volt..meglátjuk.
szerk: OTP mol megindulhat..mtelt beütik sztem.
érdekes dolog ez, és szinte le se merem írni, de szerintem ma 18560-70 környékére lenézhet hati , és onnan viszajövetbe kb 600-620 körül zárhat
:) egyenlőre nem így néz ki a dolog, de benne van a pakliban
a kinti nyitótépés shortkiütés megvolt, hirtelen fordulat hogy a beült longosok is izzadjanak, de szerintem most pár napig hétig még a bizonytalanság és a morzsolódás lehet a pálya, hirtelen beöntésekkel, megrántásokkal de csapásügyileg lefelé, és ez a hangulat átragadhat a bétre ( a jó funda adatok sem okoztak HUF erősödést illetve rv rallit legalább is egyenlőre)
...kiváncsi leszek mennyire trafálok bele avagy csúnyán mellé
emberes 100db-os vétel..így nem fog esni..
de röhej a 10db-os shortom összezavarta a piacot :)
Ez így igaz , és van időnk lezárni ,ha esik.
Szóval annyi benne a pozitív, hogy ha esnénk elméletileg kissebbet esnénk mint a prompt.
csalóka. Mivel pont azt mutatja, hogy nem bízik a jövőben a hati. Pesszimista. Egyedül az lehet bíztató, hogy mivel nem a farok csóválja a kutyát, ezért, ha tévednek a spekik, nagyobbat emelkedhet mint a promt. (elméletben -a KT ezt hivatott árazni) Normál piaci környezetben, ha bull van, akkor egy rövid lej.DKJ kamatát (mint ref.benchmark-opportunity cost)kb 3% meg kellene, hogy haladjon.
Szóval annyi benne a pozitív, hogy ha esnénk elméletileg kissebbet esnénk mint a prompt.
Na.ennyi :)
Stratégiai vízió - Amerika és a globális hatalom válsága
Zbigniew Brzezinski
Antall József Tudásközpont, 2013
Carter nemzetbiztonsági tanácsadója szerint 2025-ben jön az USA összeomlás
már magyarul is olvasható
(addig eladom az OTP -met)
"nem normálisak..azt hiszik örökké lehet "büntetlenül" csak úgy nyomtatni a dollárt, fedezet nélkül :-)"
Sajnos rátapintottál a lényegre:
keményen bűnhődni fogunk!