Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#664482 Borska Előzmény: #664457

én speciel (már sokszor írtam) a fundát veszem a fő csapásvonalnak, és ehhez a TA egy ráspoly amivel reszelgetem a dolgot :)

ha megvan a fő irány fundában ami számomra a hosszabb távnak felel meg ,akár éves távlatban is , akkor a napos gyertyák jeleire próbálom optimalizálni a kereskedésemet, már ha sikerül, mert itt valahogy a tudatos építést elemeiben szokta szétzúzni a politika a kiszámíthatatlanság.

csak pár példa : MOL kötvény visszavásárlás vs mégse vesszük vissza

OTP devizamentés Csányiék eladása vs mégse mentés, másra kell a pénz

és van rengeteg ilyen.....

Mo-n mostanság kimerül a trend 3-4 nap menetben, ami elég is számomra, hisz nem bízom a hozzáállásból fakadó dolgok miatt a józan ész rv szekciót emelni képes mivoltában, sikerült elcsipnem lefelébe vagy 700pontot, felfeléből kiráztak, de erre már nem is kapaszkodom innentől, a következő kör az én olvasatomban ismét a short, ezt próbálom lekereskedni

oppp :) és egy észrevétel :) a long mindig kifizetődőbb ezt mondod, nahh kérem szépen ebben én olyannyira nagyon nem vagyok biztos, csak tekints vissza akár Mo. , akár nemzetközi viszonylatban, gondolj azokra akik magasról ülnek otp, matáv avagy mol ban, akik felszáltak a shanghai expresszre azok beza 3év távlatában is csúnya szitkokat morzsolgathatnak a fogaik között

Na , basznák meg magukat…

#664466 Fornit

Na , basznák meg magukat, most stoppolták a megmaradt 12k shortomat (párat lezártam lejjebb)

Ennyi elég is a mai napból

#664457 Aptiti Előzmény: #664445

Fura, hogy ha valaki TA alapon kereskedik akkor most miért kételkedik a kitörés mivoltában.

A gyertyába nincs beleírva 2hónap mulva, hogy ez fals jelzés volt (figyu ez csak az Egis miatt volt)

Funda alapon meg szerintem igenis venni kell.

Persze vannak érvek és ellenérvek. napestig lehetne értekezni felettük, de hosszú távon a Long kifizetendőbb mint a short. Ezek tények.

Tudom rödidre játszik mindenki. Na mindegy.

#664448 Fornit Előzmény: #664445

RG-ről írtakkal egyetértek, ennyi erővel a pfizer is rallyzhatna az egis kivezetés hírre.

Sajna szépen beleadogattam tegnap a zárás előtti időkben , csak a hatit vették, prompt nem emelkedett. Gyakorlatilag egész nap itt leledzek 250 pontos minuszban...

longos voltam ez igaz :)…

#664445 Borska

longos voltam ez igaz :) mert láttam némi esélyt , valami halovány reményt..... de azóta OV és a kormány oldali nyilatkozatok, mi szerint készülnek még dúrva meglepetésre elhangzottak, kissé átértékeltem a hatalmas rallyba vetett hitemet....

hihetetlen hogy ha valami tudna működni azt el kell b@szni......

valóban fordulót láttam, esélyt politikailag(már az is jó ha kuss van) és TA ügyileg is, de valahogy elszállt az ihlet, persze ez képlékeny, és mivel hullámban mozgunk a következő short kifutás után még simán lehet longos is belőllem

majd eldönti a környezet

most égisz dobott buxon, richter számomra szinte érthetetlen módon megy vele, mintha bármi közük lenne egymáshoz azon kívül hogy bogyósok, otp és mol pedig maga a tragédia,eddig

a matáv pedig nálam a mosoly kategória (persze nem a jókedvű önfeledt vidámság mosolya)

#664444 Aptiti Előzmény: #664432

Az a baj, hogy mire a gyertya nap végére kirajzolódik addigra mindenki megtette a tétjét.

Persze én is láttam már egyet s mást 96-óta.

No de meglátjuk mi lesz ebből idesanyám :)

#664441 Waszeitung Előzmény: #664431

Miután Egis megtette a magáét,Rg ben már nem nagyon van szufla,így Otit vagy Mollyt kell figyelni,nélkülük nem lesz épkézláb emelkedés...de egyik sem tűnik túl vérmesen,csak ide-oda fújkálja őket a szél.

Egis nélkül sehol sem lennénk,nézzük reálisan a dolgokat.

#664440 Margaretta Előzmény: #664420

18300-tól vagyok longban. (20k-nál kéne zárni:)

Sajna tegnap a nyerő ricsit lecseréltem az otira.

A Thyssen két és fél hét alatt 17%-ot ment.

#664432 Konvektor Előzmény: #664430

te szalagot olvasol én meg a tapaztalatomat, gyertya formákat nézem amit a hírek alakítanak.

#664430 Aptiti Előzmény: #664427

Tők jó amikor az emberi érzéseket, mint pánik és kapzsiság leírod egy TA nak nevezett kódolási rendszerben. XD

A vicc az, hogy ugyan oda jutunk. Csak én a szalagot olvasom.( Jesse Livermore után szabadon)

#664427 Konvektor Előzmény: #664424

Gyanítom, hogy megindul a mol és az otp is.. most még egyiken sem látni, hosszú még a nap.

Azért a jó oldala : Rés és a 200 naposról indult a gyertya , ez nagyon long jelzés !

Végül majd 5 körül megmutatja magát. Ék nem teljesülhet naposon ? Arra felé tart.

#664424 Waszeitung Előzmény: #664422

Vagy szigetfordul:

http://stooq.com/q/?s=^bux

Ebben a magasságban azért ritkás a levegő...sajnos ez így akár majdnem remek kockázatú shortbeszállónak is tekinthető,Egist sokkal feljebb nem tekergetik,Rg-ben van még pár % felfelé,de Mollynak és Otinak kellene vmit villantani ha felfelé akarunk mászni.

#664422 Konvektor Előzmény: #664319

Naposon sem shortos a kép, 30 percesen sem, MA 5 fölött vagyunk folyamatosan

Valószinűnek tartom, hogy a bux 18885- ig felmegy

#664420 Konvektor Előzmény: #664389

Én még longban vagyok 18480-as átlaggal.

Úgy látom menni akarunk még felfelé.

19000 ezer körül lehet, hogy lezárom.

Ki hogyan gondolja a továbbiakat ?

#664389 Aptiti Előzmény: #664319

Aztán nehogy forró legyen a pite.

...egy héttel ezelőtt még nagyon longos voltál. Mi történt azóta?

#664358 Ibiza Előzmény: #664333

"..és nem steiner, hanem Steier ,-)" secko-jedno

de néha furcsa mondatokat alkotsz..mint például amit nekem írtál..se füle se farka