te ki vagy Dr ursi? tán vmi bróker?
te ki vagy Dr ursi? tán vmi bróker?
legrosszabb beker az én kapott alvó ügyfeleim közül: 300 huf kereken.
mindegyiknek 2011.09.09-i beker van tehát valszeg akkor volt valami részvényátalakítás utoljára.
amúgy ilyenek vannak még: 70, 168 és hopp találtam egyet 35-ről :o) de ez is 11.09.09 ezt nem értem.
na mindegy.
ezek ilyen alvó ügyfelek.
van akit elérni sem lehet.
megváltozott a telefonszám, elköltözött, csak épp ide elfelejtette bejelnteni és évek óta feléje se néz a számlának.
van aki évek után eccer csak bejön h eszébe jutott h neki van részvénye :o)
van aki a kora alapján sztem már rég halott és az örökösök nem találták meg az értékpapírszámla-kivonatot :o)
én ezt teljesen elhiszem neked, ezt mondom én is régóta
az emberek ilyenek
kérdés, hogy a 180 as átlagár v amelyik a több elegendő "kártérítés"-e a kisbüfiknek...
itt iszonyú soknak van és sok papír.
mindjárt nézek egyet, amolyan kuriózumként :o)))
engem ezek nem érdekelnek.
mivel a papír sem.
csak gondoltam beírom h ezt hallottam ma.
úgy is mondhatnám h ezt pletykálja a piac :o)
Ezt el tudom képzelni, hogy sajna igaz.
Az a többszöri jegyzés, ahol rengeteg kisbüfi jegyzett, az a mostani árhoz viszonyítva 200 Ft-on volt.
Azóta is várják vissza pénzüket gondolom..., de meg nem mozdulnak, amikor kellene...
"ügyfelek tele vannak vele ősrégről."
nocsak?
a topik(ok) szerint senkinek sincs már rég
))
38, vagy 31 vagy 33 totálisan mindegy.. egyik zsebből teszik a pénzt a másikba. kevesen maradtak kisbüfik. Miért pont most jött a wamsler apport? miért nem tavaly?
mert idénre lett friss részvénykönyv, az elmúlt 2 hétben volt idő kalkulálni, mennyi az annyi, hány részvény van még kint, amit meg kell venni.
szóval részemről 99%, a kivezetés, az árfolyam meg 30- és akkor legyen 38 között, de ez igazából jelentéktelen.
nekem nincs.
ügyfelek tele vannak vele ősrégről.
olyan árfolyamok h életemben nem láttam ilyeneket.
biztos a sok osztás-szorzás után ...
ebben semmi pletyka nincs, ajánlatnak jönnie kell... és jönni is fog, mert most nem ügyeltek arra, hogy senki ne kerüljön 25% fölé...
és mivel a többi papír is haveri kutyánál van, így mindenki rábólint az ajánlatra. 82% az ismert többség, még közben lehet pár db 5% alatti baráti pakk, sima kiszorítósdi is lehet belőle...
akár még idén pápára mehetnek.
Jenőbá nem tudna vmit mondani, ő mégiscsak bcash közeli, nem? ^^
most hallott pletyka.
benfi infó :o)
180 napos 360 napos mennyi ?
bcasht nem féltem...:D