ibusz jegyzés :)))
persze hogy esett mert livermore shortolta az iroda kekszben)
Gyerek koromban a polariod volt a star részvény meg az ibm törzs... A polaroid 97% is tudott esni egy hírre kincsem. 20 dr Tóth volt ott... ♡
Lehet, hogy nem értek valamit. Hogy tudnak rajta keresni?
Mielőtt mindennel vitban állnék, azt nem merném kizárni, hogy nem az lesz a vége, mint az eddigieknél. Nagy az optimizmusom, de szoktam nagyokat tévedni is.
trisz a névértékváltoztatás a legnagyobb üzlet a világon.
Ha ez így van, akkor irány 30. (Franc bele!) Csak utána menjen már! :) A kérdés mindig a folytatás. :)
Az biztos, hogy nem kapkodják el.
Én is igazolom! Szvsz Te vagy a legpesszimistább. :))
(Talán Maci képes arra, hogy letaszítson a trónról.)
Ezt a problémát egy házassággal meg tudnátok oldani. :)
trisz,ta szerint még jelen pillanatban sincs nagy baj,ugyanis simán bele lehet magyarázni,hogy visszatesztelte,a hosszú hónapok tötyörgését 30-31 ft on.jelenleg ismét 32 ft ha innen,esetleg elkezdenék venni,szép lenne.de,ahogy turelmesen csorgatva odaadták a papirokat a beállt szintekre,hááát ez semmiben nem különbözik,az elmúlt évekhez képest.
Megértem a csalódottságodat. Én attól lettem volna csalódott, ha vonzóvá válik a papír.
Azt erősen vitatom, hogy ha akárhova is viszik a névértéket, valamint bármekkora terük lesz is, tudnák szórni a kicsikre a papírokat. Ahhoz, hogy ilyen elképzelésnek alapja legyen, ahhoz pont azt a vételhez alkalmas TA hátteret, valamint javuló hangulatot kellene varázsolniuk. Szerencsére erről szó sincs.
Mielőtt elbizakodottnak tűnnék:
Ez csak az alapfeltétel volt ahhoz, hogy normális emelkedés következhessen. Az emelkedést sehol nem érzékeljük. Az indulás is csak akkor számítható onnan, ahol ezzel előálltam, ha a közeli jövőben elkezdenék felfelé lopni az árfolyamot.
zotya ennek a papirnak a grafikonját,kb 5 ember nézi meg.
ezt az összes tözsdés ember értem.
ezt írtam pár napja, hogy hiába várjátok a megerősítést, direkt nem fog bekövetkezni. Tris is írta, az a jó, ha nem egyből jön a jel a fordulásra, hanem majd szép lassan.... pár hónap múlva 40 ft felett újra rajzolhatjátok a vonalakat, hátha akkor jön majd megerősítés, de gyanítom akkor sem lesz... :))
én nem vártam, azt írtam, hogy látom, mire gondolsz, de szerintem ez még nem kitörés
egy e star kötvény,részvény,lehúzás után,észre sem veszi a magyar piac a phylaxia névérték és apport csalást.
hát igen...
a maffia kitörés az volt ))
jöhet az osztalék ))
kitörés az volt,de megerősítés nem jött rá,ami a legfontosabb,tehát fals az egész.
te is vártad szerintem a megerősítést,de hát nem jött :)
ugye-egye, nem volt itt semmiféle kitörés
megy a mosoda még ki tudja meddig
szép lassan mewgkapta mindenki a kis papirját.:)))
semmi nem változott a cégnél nagyon úgy néz ki.
még bele lehet magyarázni a chart ba egy kitörés visszatesztet,de szerintem teljesen felesleges.
egy névérték 10 nél,sokkal nagyobb teruk lesz lefelé elszórni,az új nyomtatott papirokat.
a viszlát. :)