Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#589120 Keg Jenő Előzmény: #588749

Gyerek koromban a polariod volt a star részvény meg az ibm törzs... A polaroid 97% is tudott esni egy hírre kincsem. 20 dr Tóth volt ott... ♡

#589115 Trisz Előzmény: #589104

Mielőtt mindennel vitban állnék, azt nem merném kizárni, hogy nem az lesz a vége, mint az eddigieknél. Nagy az optimizmusom, de szoktam nagyokat tévedni is.

#589110 Trisz Előzmény: #589104

Ha ez így van, akkor irány 30. (Franc bele!) Csak utána menjen már! :) A kérdés mindig a folytatás. :)

Az biztos, hogy nem kapkodják el.

#589107 Trisz Előzmény: #589051

Én is igazolom! Szvsz Te vagy a legpesszimistább. :))

(Talán Maci képes arra, hogy letaszítson a trónról.)

Ezt a problémát egy házassággal meg tudnátok oldani. :)

#589104 Dmode Előzmény: #589099

trisz,ta szerint még jelen pillanatban sincs nagy baj,ugyanis simán bele lehet magyarázni,hogy visszatesztelte,a hosszú hónapok tötyörgését 30-31 ft on.jelenleg ismét 32 ft ha innen,esetleg elkezdenék venni,szép lenne.de,ahogy turelmesen csorgatva odaadták a papirokat a beállt szintekre,hááát ez semmiben nem különbözik,az elmúlt évekhez képest.

#589099 Trisz Előzmény: #589039

Megértem a csalódottságodat. Én attól lettem volna csalódott, ha vonzóvá válik a papír.

Azt erősen vitatom, hogy ha akárhova is viszik a névértéket, valamint bármekkora terük lesz is, tudnák szórni a kicsikre a papírokat. Ahhoz, hogy ilyen elképzelésnek alapja legyen, ahhoz pont azt a vételhez alkalmas TA hátteret, valamint javuló hangulatot kellene varázsolniuk. Szerencsére erről szó sincs.

Mielőtt elbizakodottnak tűnnék:

Ez csak az alapfeltétel volt ahhoz, hogy normális emelkedés következhessen. Az emelkedést sehol nem érzékeljük. Az indulás is csak akkor számítható onnan, ahol ezzel előálltam, ha a közeli jövőben elkezdenék felfelé lopni az árfolyamot.

#589085 Dmode Előzmény: #589052

zotya ennek a papirnak a grafikonját,kb 5 ember nézi meg.

ezt az összes tözsdés ember értem.

#589052 Zotya32 Előzmény: #589039

ezt írtam pár napja, hogy hiába várjátok a megerősítést, direkt nem fog bekövetkezni. Tris is írta, az a jó, ha nem egyből jön a jel a fordulásra, hanem majd szép lassan.... pár hónap múlva 40 ft felett újra rajzolhatjátok a vonalakat, hátha akkor jön majd megerősítés, de gyanítom akkor sem lesz... :))

#589051 Sly-- Előzmény: #589045

én nem vártam, azt írtam, hogy látom, mire gondolsz, de szerintem ez még nem kitörés

#589050 Dmode Előzmény: #589043

egy e star kötvény,részvény,lehúzás után,észre sem veszi a magyar piac a phylaxia névérték és apport csalást.

#589045 Dmode Előzmény: #589043

kitörés az volt,de megerősítés nem jött rá,ami a legfontosabb,tehát fals az egész.

te is vártad szerintem a megerősítést,de hát nem jött :)

#589043 Sly-- Előzmény: #589039

ugye-egye, nem volt itt semmiféle kitörés

megy a mosoda még ki tudja meddig

#589039 Dmode Előzmény: #589008

szép lassan mewgkapta mindenki a kis papirját.:)))

semmi nem változott a cégnél nagyon úgy néz ki.

még bele lehet magyarázni a chart ba egy kitörés visszatesztet,de szerintem teljesen felesleges.

egy névérték 10 nél,sokkal nagyobb teruk lesz lefelé elszórni,az új nyomtatott papirokat.

a viszlát. :)

#589008 Dmode Előzmény: #588946

kiemelt álló :)

szükségem lenne majd egy pár db ra :)

ez most komoly.

van eladó?

persze,hogy megyek,zágrábba is szeretnák,meg milánoba is.