Rettentően :)
Beijedtél mi, hogy egy általad kevésbé ismert terepen lenyomunk? :-)
"Amit írtál az a tudás egy szintje. Azon a szinten tényleg tud újat mutatni egy ilyen tanpályás próbaautózás."
Örülök, hogy ezt látatlanban is el tudod dönteni, az én tapasztalatom az, hogy ilyen emberrel még nem találkoztam, csak rettenetesen csodálozó nagy arcokkal.
"Az csak arra jó, hogy a bátrabbaknak impulzust adjon a gyakorláshoz, a félénkebbeket pedig elriassza."
Nem autoversenyző tréningről beszéltem, hanem autovezetési, biztonsági vezetésről. Annak meg köze nincs ahhoz, amit írsz. Az pont az, amiről te beszélsz.
*
Ezt nem csak neked írom, hanem általában:
Köszönöm, úgy látszik a válasz végtelenül egyszerű a kérdésemre, ezek szerint egyikőtök sem volt ilyenen és úgy általában halvány fogalmatok sincs arról, hogy miről van szó. És úgy általában ehhez is úgy álltok hozzá, mint Morgó a lányokhoz a Hófehérkében, ha valamiről fogalmatok sincs, de ezt nem akarjátok beismerni, mert ti mindent tudtok:
"-Mi ez?
- Ez egy fehérnép.
- És mi az a fehérnép?
- Bűnös gondolatokra csábító némber!
- És mik azok a bűnös gondolatok?
- Nem tudom! De ellenzem!"
Szóval, mivel nem tudjátok miről van szó én ejtem a témát, hiszen úgysincs miről beszélni. Arról meg, hogy önmaga ki mit és hogyan tanul és oktat a közúton, az engem inkább megdöbbent és megijeszt és még csak nem is szimpatizálok azzal, hogy ez bárkit büszkeséggel töltsön el. Így ebben a kérdésben sincs miről beszélnünk szerintem :)
Még egy téma, amiből kiszálltam, lehet örülni :)
"aki nem próbált meg határon autózni minden körülmények között, abba sohasem fog beivódni, h egy megscúszás esetén mit kellene tenni és erre nem azt értem, h idióta módon próbálom, h tutira porrá törjem a gépet, hanem ahol van erre normális lehetőség, akkor sem teszi meg"
Ezt hívják Safety Drivingnak. Csak kíváncsi voltam, hogy egyáltalán tisztában vagytok-e azzal, hogy az miről szól :) Általában rettenetesen nagy alázás szokott lenni azok irányába, akik baromi jól tudnak kézifékkel kanyarodni, és időnként totálkárt játszani, meg játéknak és élvezeti cikknek nézik a közutat ;)
"szoktam figyelni az utasok arcát, akik nem szokták ezt, és mondjuk kézifékkel befordulok egy utcasarkon :)))))"
Az enyémen ilyenkor az "ez hülye" szokott átfutni és azt szoktam mondogatni, hogy "szakadjon le a kipufogója" mielőtt még összetör valakit.
"az egész járművezetés erről szól, érezni az utat, a G-t a segged alatt, felmérni a környezetröl, h az adott szituációban józan mérlegeléssel meddig mehetsz el"
Nem barátom, erről az autoversenyzés szól. A közút meg az autovezetésről. Sajnálom, hogy ez sokaknak újdonság :(
"No, azt azért nem állítanám, hogy nem tudok vezetni..))"
Azért azt már igazán elárulhatná valaki, hogy mondatom mely részéből következik az, hogy aki nem járt ott, az nem tud vezetni? Azt kérdeztem, hogy járt-e már ott valaki közületek. Külön kiemelve, hogy No offense.
"Szerintem az tud vezetni, aki az utakon, a többi autós, (közlekedő) hüleségét is képes kezelni, hárítani...."
Odaírtam, szerintem az tud vezetni, aki bármikor haza tud érni. Akkor most mivel nem értesz tulajdonképpen egyet, vagy csak megszokásból nem lehet velem egyetérteni? :)
osztom
a legtöbb autóvezető csak pár dologgal nincs tisztában
- a saját képessége
-a járműve képessége
:))))
marhát kapok, amikor utolérek egy sort és azt látom, h 150Le feletti autókban kutyagolnak egymás után egy teherautó után
1000 alkalom lenne az előzésre, h egyenként szépen lelépjék, de nem
nézegetnek, eksön semmi
elkezdesz előzni hátulról, mert mondjuk jobban átlátod hátulról az esetleges kanyarokat, persze időnként helyre lenne szükséged pár autó után, mert jönnek szemből, akkor meg besérül, h minek túrod be magad közéjük, a nulla követési távolságba
vagy tükör nélkül kiteszi magaát eléd, mert eszébe sem jut, h valaki már 120-al érkezik lendületből
utolérek ilyen sorokat, akár városban, mindíg az jut eszembe, h idióták gyülekezete
több sáv esetén is üresen hagyják az egyiket és állnak egymás seggében öten
komolyan nem értem mit művelnek az emberek
szereintem ez leginkább a rutin hiánya
a téli autózáshoz, vagy inkább a nem 100-as közlekedési viszonyok közötti közlekedéshez meg meg az első 2 pont hiánya társul
aki nem próbált meg határon autózni minden körülmények között, abba sohasem fog beivódni, h egy megscúszás esetén mit kellene tenni
és erre nem azt értem, h idióta módon próbálom, h tutira porrá törjem a gépet, hanem ahol van erre normális lehetőség, akkor sem teszi meg
bent van a gitt a bugyiban és nem, amikor meg szükség lenne rá, akkor meg már késő
beleugrik a fékbe, a kocsi meg az erők eredőjének irányában irányíthatatlanul csúszik
oszt vagy szerencséje van, vagy lezúzza a gépet
katasztrófa
télen alig várom, h essen egy kis hó, h az ember pörögjön egy kicsit :))
szoktam figyelni az utasok arcát, akik nem szokták ezt, és mondjuk kézifékkel befordulok egy utcasarkon :)))))
és mindezt harmóniában, nem túlhúzni a kézit, csak épp anyira, h kellemesen elforduljon a hátulja
az egész járművezetés erről szól, érezni az utat, a G-t a segged alatt, felmérni a környezetröl, h az adott szituációban józan mérlegeléssel meddig mehetsz el
persze ettől még jöhet meglepetés, de ekkor van szükség a kialakult rutin azon szintjére, h ezt miképpen oldod meg
harmónia, érzékelni mindent és lágyan elsuhanni az idióták között :))
és mindezt egy erőműnek nem nevezhető 90Le-s berlingoval
vagy csak egyszerűen mázlija van :)
néha tényleg így gondolok vissza, amiket műveltem
pár gipszet meg vázcserét fel tudok mutatni a 20 alatt :DD
Amit írtál az a tudás egy szintje. Azon a szinten tényleg tud újat mutatni egy ilyen tanpályás próbaautózás.
De, ott senki nem fogja megtanulni a pl. a téli vezetést. Az csak arra jó, hogy a bátrabbaknak impulzust adjon a gyakorláshoz, a félénkebbeket pedig elriassza. A havon, jégen vezetés nem olyan mint a biciklizés. Megtanulod, egy óra alatt, aztán életed végéig tudod, és ha gyakorlás nélkül egy év múlva újrakezded, akkor is ugyanúgy tudod. Akkor van esélyed nem hibázni, vagy csak kicsiket hibázni, ha valaha ráéreztél és készségszintűre begyakoroltad. De még így is érzi az ember az első havas napon, hogy mennyit bénázik az előző tél végéhez képest. :)
Egy egyszerű példa: A jogosítvánnyal rendelkezők 60-80%-a mégcsak nem is hallott a súlypont áthelyezésről, nemhogy készségszinten zsigerből tudná alkalmazni. Ezért a sok kátyúkár. Utolsó pillanatban észrevett kátyúnál a legtöbb vezető nagyot fékez és fékezett kerekekkel esik a kátyúba. Ahelyett, hogy az utolsó pillanatban a kátyú előtt vészfékezne, de a kátyúba lépés előtt elengedné a féket és fékezetlen kerékkel gurulna át a kátyún. (Lányaim kivűlről fújják a leckét: Kátyú előtt nagyot fékezni, de kátyún áthajtani csak fékezetlen kerékkel). De az elméleti tudás önmagában kevés. Ezt meg is kell tudni csinálni adott szituációban gondolkodás nélkül zsigerből.
Visszatérve a súlypontáthelyezésre: Az előzőt már tudja alkalmazni valaki az jó. De van ennél jobb megoldás is. A súlypontáthelyezés.
Észreveszi a sofőr, hogy a jobb első kerék kivédhetetlenül egy hatalmas kátyúba fog esni. A kátyú előtt nagyot fékez, közben a kormányt balra rántja. Ekkor az autó súlypontja a jobb első kerékre helyeződik. Mielőtt a kerék a kátyúba lépne, a kormányt jobbra rántja és elengedi a féket. Ekkor a súlypont a két bal oldali kerékre helyeződik át és a jobb oldali kerekek csökkentett terheléssel lépik át a kátyút. Aki ezt gondolkodás nélkül zsigerből megcsinálja, a rendelkezésre álló 1-2 másodperc alatt és közben az utasával beszélget, annak van fogalma az autózásról. Mindezt úgy, hogy a sávjában marad, nem fordul keresztbe. Az őt követő autó vezetője csak annyit észlel, hogy az előtte haladónak felvillant a féklámpája, az autó imbolygott kicsit, neki meg kidurrrant a kereke.:)
Sok ilyen apróság van, amit ismerni kell és készségszinten tudni végrehajtani. (Pl. havas úton gázpedállal kormányzás. Vagy a sokszor hangoztatott óvatos gázadás és kuplungkezelés helyett a szándékosan durva pedálkezelés.) Aki ezeket ismeri, és tudja alkalmazni, annak a tanpálya már nem tud újat mutatni.
Hozzá kell tenni, hogy 100%-os tudás nem létezik. Az ember hibázik. Előfordul, hogy az elméleti, és gyakorlati tudás ellenére sem sikerül úgy, ahogy azt az ember eltervezte. Akkor perec van. :)
Viszont aki rendelkezik ezekkel az ismeretekkel és gyakorlattal, az egy átlag közúti közlekedésben nem fog hibázni, legyen akár hó, jégborda, vagy ónos eső.
Milyen bónusz kategóriában van a köteleződ? :)
Én messze nem vezettem ennyit 16 év alatt kb 200 k km max. Egyszer jégen megcsúsztam kb 10 éve télen , egy kanyar szellős helyen volt, le volt fagyva, máshol vizes volt az út kb 100-as tempónál kocsi eleje hátulja kissé megzúzodott szalagkorláton.
Még ez az idei akció volt ahol nem én voltam a hibás.
Már baleset előtt is nyugdíjas stílusban mentem, beállok 90-120-as tempóra mit enged a terep, és csordogálok, vkit utolérek megvárom míg kitisztul a terep akkor előzök.
Viszont ez idő alatt legalább 20x volt olyan eset , hogy centiken múlott baleset , szemből előznek majdnem ütközünk, kanyar levágják belémjönnek majdnem, állok belső sávban kanyarodnék **** nagy fékezés mögöttem megáll 5 centire stb. Tele van az út vandálokkal. :)
köszi:)
igy van,abszolut...sőt ha nincs tele platinával ilyen korára,az is nagy szó:)
tudom,illetve gondoltam:)
csak felvettem a fonalat:)
egyszer volt egy csajom 2000 körül,Tatabánya környékéről...az apja több,mint 10 évig rallye versenyző volt,ő még a 70-es években kezdte zsiguli korszakban...
volt egy 1966-os születésű másik haver is(ő meghalt).
kortársban egy 1973-as születésű is ,ő lebénult egy versenyen történt baleset után.
rengeteget beszélgettem velük a versenyzésről,meséltek ijesztő dolgokat is....meg rengeteg érdekes,autós szivnek szivmelengetőt is....rajtuk keresztül ugy ahogyan beleláttam elméleti sikon,na ez volt elmélet részemről,nagyon nagy elmélet.
pl.beült mellém az egyik,és mondá vezess,hadd lássuk-széttéptem az autot,huu azt hittem nincs jobb-na azt mondja ez ugy volt xar ahogy volt....csak nézek rá,mi volt a gond?-mondja megmutatom hogyan kell váltani,hát apám az ugy tudod váltani,mint a kolibri repülni....
pl. az idős mondta,hogy verseny időszakban olyan jól kell állnod idegileg,mint egy bexanaxozott állapot,nem zavarhat semmi,mikor rajtkockához állsz,sem az-ha az asszony félrebaxott-sem az ha gyereked fejre esett,és betört a koponyája-ha a legnagyobb rend és nyugalom nincs az életedben esélyed sincs semmire.
pl. másik történet,hogy az egyikük 1987-ben indult vmi versenyen a hungaroringen csikoként,ugy érezte megnyeri mese nincs,ő legjobb-az utolsó 5-ben végzett.-olyan tehetségek voltak,hogy esélye nem volt.
mesélték ,hogy aztán ott van az auto törés,minden helyzetet háritani, védeni,túlélni...és rezzenéstelen idegekkel gallyá törni a kocsit.....ezt nem lehet tanitani.
Hosszhuszár pazarul parkol...
Sumér, én csak cukkoltalak:) De azért megjegyezném, 1983 óta motorozom. Aki pesten 28 évet túlél motoron, talán tud valamit :D
bingo :)
az összes omega klasszik, hosszmotor-váltó-kardán-........
ennek a lotus omegának egyébként a hátulja hajt?
elmélet??:)
1millio levezetett km után?
x összetört auto után,én már nem fizetek tanpályáért soha,fizettem eleget az életben:)
még olyan is történt röpke 20 év jogsim alatt,hogy oda jöttek gratulálni ,szinte frontális ütközés után szemtanúk....-hogy gratulálok,itt a névjegyem,megyek tanunak,ha kell neked,igy kijönni ebből a helyzetből,amit kihoztál belőle ki lehetett---nem én voltam a hibás,utána végül jól lekötelezőztem a másik kontojára gépet.személyi sérülés hál' nem történt.Nem remegtem semmit,más amikor az ember vezet,én nem vok navigátor tipus:)
csak provokáltam itt egy kicsit a langyos vizet:)
úgyis mindenki olyan stréber sofőr:)
ui:azért mert még nem ültem melletted,és nem én vezettem:)
Csak most olvasom..
No, azt azért nem állítanám, hogy nem tudok vezetni..))
Sokat vásároztam, sokat vezettem, km-ben nem tudom mennyit, de télen nyáron, olyan nem volt, hogy csúszik az út, nem megyek kocsival....
Szerintem az tud vezetni, aki az utakon, a többi autós, (közlekedő) hüleségét is képes kezelni, hárítani....
A parkolás különösen megy..))
Ugye Ricsi?
:))