Re: nincs cím
_pda_ Előzmény: #460560osztom
a legtöbb autóvezető csak pár dologgal nincs tisztában
- a saját képessége
-a járműve képessége
:))))
marhát kapok, amikor utolérek egy sort és azt látom, h 150Le feletti autókban kutyagolnak egymás után egy teherautó után
1000 alkalom lenne az előzésre, h egyenként szépen lelépjék, de nem
nézegetnek, eksön semmi
elkezdesz előzni hátulról, mert mondjuk jobban átlátod hátulról az esetleges kanyarokat, persze időnként helyre lenne szükséged pár autó után, mert jönnek szemből, akkor meg besérül, h minek túrod be magad közéjük, a nulla követési távolságba
vagy tükör nélkül kiteszi magaát eléd, mert eszébe sem jut, h valaki már 120-al érkezik lendületből
utolérek ilyen sorokat, akár városban, mindíg az jut eszembe, h idióták gyülekezete
több sáv esetén is üresen hagyják az egyiket és állnak egymás seggében öten
komolyan nem értem mit művelnek az emberek
szereintem ez leginkább a rutin hiánya
a téli autózáshoz, vagy inkább a nem 100-as közlekedési viszonyok közötti közlekedéshez meg meg az első 2 pont hiánya társul
aki nem próbált meg határon autózni minden körülmények között, abba sohasem fog beivódni, h egy megscúszás esetén mit kellene tenni
és erre nem azt értem, h idióta módon próbálom, h tutira porrá törjem a gépet, hanem ahol van erre normális lehetőség, akkor sem teszi meg
bent van a gitt a bugyiban és nem, amikor meg szükség lenne rá, akkor meg már késő
beleugrik a fékbe, a kocsi meg az erők eredőjének irányában irányíthatatlanul csúszik
oszt vagy szerencséje van, vagy lezúzza a gépet
katasztrófa
télen alig várom, h essen egy kis hó, h az ember pörögjön egy kicsit :))
szoktam figyelni az utasok arcát, akik nem szokták ezt, és mondjuk kézifékkel befordulok egy utcasarkon :)))))
és mindezt harmóniában, nem túlhúzni a kézit, csak épp anyira, h kellemesen elforduljon a hátulja
az egész járművezetés erről szól, érezni az utat, a G-t a segged alatt, felmérni a környezetröl, h az adott szituációban józan mérlegeléssel meddig mehetsz el
persze ettől még jöhet meglepetés, de ekkor van szükség a kialakult rutin azon szintjére, h ezt miképpen oldod meg
harmónia, érzékelni mindent és lágyan elsuhanni az idióták között :))
és mindezt egy erőműnek nem nevezhető 90Le-s berlingoval