Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

_pda_ Előzmény: #460560

osztom

a legtöbb autóvezető csak pár dologgal nincs tisztában

- a saját képessége

-a járműve képessége

:))))

marhát kapok, amikor utolérek egy sort és azt látom, h 150Le feletti autókban kutyagolnak egymás után egy teherautó után

1000 alkalom lenne az előzésre, h egyenként szépen lelépjék, de nem

nézegetnek, eksön semmi

elkezdesz előzni hátulról, mert mondjuk jobban átlátod hátulról az esetleges kanyarokat, persze időnként helyre lenne szükséged pár autó után, mert jönnek szemből, akkor meg besérül, h minek túrod be magad közéjük, a nulla követési távolságba

vagy tükör nélkül kiteszi magaát eléd, mert eszébe sem jut, h valaki már 120-al érkezik lendületből

utolérek ilyen sorokat, akár városban, mindíg az jut eszembe, h idióták gyülekezete

több sáv esetén is üresen hagyják az egyiket és állnak egymás seggében öten

komolyan nem értem mit művelnek az emberek

szereintem ez leginkább a rutin hiánya

a téli autózáshoz, vagy inkább a nem 100-as közlekedési viszonyok közötti közlekedéshez meg meg az első 2 pont hiánya társul

aki nem próbált meg határon autózni minden körülmények között, abba sohasem fog beivódni, h egy megscúszás esetén mit kellene tenni

és erre nem azt értem, h idióta módon próbálom, h tutira porrá törjem a gépet, hanem ahol van erre normális lehetőség, akkor sem teszi meg

bent van a gitt a bugyiban és nem, amikor meg szükség lenne rá, akkor meg már késő

beleugrik a fékbe, a kocsi meg az erők eredőjének irányában irányíthatatlanul csúszik

oszt vagy szerencséje van, vagy lezúzza a gépet

katasztrófa

télen alig várom, h essen egy kis hó, h az ember pörögjön egy kicsit :))

szoktam figyelni az utasok arcát, akik nem szokták ezt, és mondjuk kézifékkel befordulok egy utcasarkon :)))))

és mindezt harmóniában, nem túlhúzni a kézit, csak épp anyira, h kellemesen elforduljon a hátulja

az egész járművezetés erről szól, érezni az utat, a G-t a segged alatt, felmérni a környezetröl, h az adott szituációban józan mérlegeléssel meddig mehetsz el

persze ettől még jöhet meglepetés, de ekkor van szükség a kialakult rutin azon szintjére, h ezt miképpen oldod meg

harmónia, érzékelni mindent és lágyan elsuhanni az idióták között :))

és mindezt egy erőműnek nem nevezhető 90Le-s berlingoval