Re: nincs cím
Előzmény: #460560"Amit írtál az a tudás egy szintje. Azon a szinten tényleg tud újat mutatni egy ilyen tanpályás próbaautózás."
Örülök, hogy ezt látatlanban is el tudod dönteni, az én tapasztalatom az, hogy ilyen emberrel még nem találkoztam, csak rettenetesen csodálozó nagy arcokkal.
"Az csak arra jó, hogy a bátrabbaknak impulzust adjon a gyakorláshoz, a félénkebbeket pedig elriassza."
Nem autoversenyző tréningről beszéltem, hanem autovezetési, biztonsági vezetésről. Annak meg köze nincs ahhoz, amit írsz. Az pont az, amiről te beszélsz.
*
Ezt nem csak neked írom, hanem általában:
Köszönöm, úgy látszik a válasz végtelenül egyszerű a kérdésemre, ezek szerint egyikőtök sem volt ilyenen és úgy általában halvány fogalmatok sincs arról, hogy miről van szó. És úgy általában ehhez is úgy álltok hozzá, mint Morgó a lányokhoz a Hófehérkében, ha valamiről fogalmatok sincs, de ezt nem akarjátok beismerni, mert ti mindent tudtok:
"-Mi ez?
- Ez egy fehérnép.
- És mi az a fehérnép?
- Bűnös gondolatokra csábító némber!
- És mik azok a bűnös gondolatok?
- Nem tudom! De ellenzem!"
Szóval, mivel nem tudjátok miről van szó én ejtem a témát, hiszen úgysincs miről beszélni. Arról meg, hogy önmaga ki mit és hogyan tanul és oktat a közúton, az engem inkább megdöbbent és megijeszt és még csak nem is szimpatizálok azzal, hogy ez bárkit büszkeséggel töltsön el. Így ebben a kérdésben sincs miről beszélnünk szerintem :)
Még egy téma, amiből kiszálltam, lehet örülni :)