hmm :-)
http://dailyshark.blog.hu/2011/11/26/csapataink_harcban_allnak_20
Naszóval, úgy látom szépen kiteljesedett ez a páros rés elméletem a tegnapi 17k alatti réssel,ezzel akár be is fejeződhetne az esés.Mindenesetre ez egy jó támpont lesz,miszerint 17000 alatt nem nyitunk longot....
Azért az se a véletlen műve szvsz, hogy 2006-2010 között főleg fideszes önkormányzatok bocsátottak ki CHF kötvényeket. Nekem ezekről jó ideje ez jut eszembe:
Aki másnak vermet ás, maga esik bele.
Záróban vettem hatit keveset, a mai nyereséget bekockáztatom, ha hétfőn esetleg 200-as gap down-nal kezdünk, akkor is csak a mai profit bánja.
ez van..550 pont esés mára...
a kinntiektől függ hogy mi lesz hétfőn.
Én forexen demózok 3 hete. Csak "bohóckodok" mégis 10x jobb.
Azt szoktam erre mondani,hogy azt meg is szokta venni ilyenkor valaki.....:-)
azért az OTP -t óriási forgalommal adták ma..és ez meghatározó lesz a köv. hetekre...
ez a drabszám 6500 as árfolyamnál 45 Mrd forint kb..az óriási.
Azt kötve hiszem hogy egy hétig tartják a piacot,és mivel nincsen ott gyurka,nincs ezer pontos száguldás imf pletykára,nincs váratlan leminősítés,nem tudja egy v. két papír húzni vagy vonni az indexet és nincsen kamattartalommal való szívatás...ha nem jön be majd visszajövök :DDD
Vajon záróban hová teszik ezt a szemetet?
nyugi...szemét egy piac ez....de szerintem a DAX -ban is bőven vannak ilyenek..
volt egy időszak amikor molban és otiban fehér volt a napos
(akkor nem tudtam írni, mert éppen Internal Server Error felhasználó uralta a fórumot)
Kinn normális hogy egy hét esés óta kori van,nálunk az nem normális hogy egy hét tartás után bevágják a piacot hétszáz ponttal leminősítés miatt,majd mintha mi sem történt volna nekiállunk külfölddel korrekciózni...Oti,Molly támasz fölé rakva,még egy jó kis sc kell oszt felköpök és aláállok.
Kereskedhetetlen egy xar,nyugi daxli hozzád tartok...
USA -ban egész délelőtt a pánik hangulatról írtak..most meg megy a rally, KÉSZ... :-))
mi is menetelünk felfelé..de csak módjával
Szijjarto nyilatkozata szerint igen. Bar Szijjarto neha sajat mondataban is ellent tud mondani sajat maganak, szoval em tudom. Bar velemenyem szerint igen, Orban nem akar Orban csomagot, jobb Matolcsyhoz kotni az egeszet, majd lelep szep penzzel, ha itt vege a jateknak :D
Faxom ebbe a hintapalintába ami itt van...