Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Mi a fax van már megen nálunk Föncsi,egy hete tartanak bennünket...most meg felkötés a végére,Rg és Molly,ha már Oti nem megy...asszem X időn belül átköltözködés lesz hati topikból,ezt a piacbuzerálást nem fogja sokáig tolerálni senki.
Délután nem voltam netközelben, így visszanézve elég vicces. Usa -2.2%, napok óta esnek megállás nélkül, mi meg ma is felszambáztunk zárásra a nagy nap közbeni semmi után.
Egyelőre napi minimumon vannak a jenkik. Megnyugodtak hogy végre bezártunk és összecsomagoltuk a védőhálót. Ezeknek már egy sánta technikai korrekcióra sem futja?
Borska, én is észrevettem, és azon gondolkoztam hogy zárni kellene a shortot. Mégsem tettem...
De boldog lennék ha most szakadna Usa még vagy 10%-ot, hogy rohadjon rájuk a bennfentes infók alapján vásárolt részvényük! -ha így történik, már csak abban reménykedem hogy hatalmas tőkeáttéttel nyomták a srácok, és ki fogja ütni őket a stop! -ez még jobb érzés lenne mint a saját profitom!
Igen..ezt bezzeg senki nem vizsgálja ki hogy mik ezek "az érdekes változások" a könyvben...persze rá lehet fogni hogy : " elővigyázatosságból" csináltuk, amit csináltuk...és kész..
Teljesen megtudlak érteni, én is azon töröm a fejemet, hogy itthon felhagyok mindennel, és máshol nézek szét. Nem is értem mi értelme van ennek a 2 papíros kereskedésnek, mi a francnak szenved itt az ember. Minnyá veszek egy kis hunmining-ot dühömben. :-)
érdekes dolgok ezek,a kormány - imf bejelentés elött ha jól emlékszem 2-3 nappal,amikor hasonlóan vérfagyasztó klíma úralkodott a nemzetközi piacokon, Mo.-n hati nem esett,nem volt nagy mennyiségű eladó,viszont a vételi oldalon 50-100-200as pakkok várták a spekik shortjait,na kérdem én,nem merül fel a benfentes kereskedés kérdése? ezért komoly büntetések járnak komoly helyeken,nem tartom kizártnak hogy az eladói oldal csitulása ismét valami infot sejtet a háttérben amit mi tudunk meg utoljára és hihetetlen módon emelkedés követi,vagy durva SC,plussz ha ez párosul a kinti korrekcióval,ami előbb utóbb eljön,mert semmi nem esik örökké,akkor hatit fellövik az egekbe.........
Lezárok ma minden shortot,én ezt nem nézem tovább...ha pedig mégis lesz itt zakó akkor még inkább megerősítés hogy semmi keresnivalóm itt,mert csak szívatás van.
Így van, ma is adott volt minden feltétel az eséshez, mégsem történt semmi érdemleges. Ezt én már nem tudom az IMF-es dologra fogni, itt v.mi más lehet a háttérben, reméljük hamarosan kiderül hogy mi. Én már komolyan azon gondolkodom, hogy ha lejjebb ütnek minket zárásig, akkor beleveszek, csak a hecc kedvéért.
Köszönöm előre is,azért gondoltam publikusan hogy a nekem laikusként felmerülő kérdésekre választ kapjon más is kinek kivan ezzel a pesti piaccal a töke...
Nem teljesen 1-1, de 2-3 pont a különbség. És az állandó, szóval mind1. Merthogy ez cfd. Tudod a mailcímem, ha ott kérdezel, jobban tudok válaszolni, még screenshot-okkal is megdoblak, ha gondolod:)