Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#444450 BudFox Előzmény: #444442

aham... :-)) nem is tudtam hogy újra lehet hatira...a szöveg kinnt van a questor úrlapján :DD pirossal :D

#444448 Rozsdáskilincs Előzmény: #444444

szvsz egy korrekció rájukférne, csak úgy. Volt párnapos rally, ha innen csak úgy tovább mennének azt túl könnyü pénz lenne a spekiknek a piac meg tudjuk nehezen adja oda a pizt. A speki logika cumiosztást valószinüsit:-)

#444444 Frontin Előzmény: #444433

Csak nehogy aztán egyszerre kezdjék venni őket.

SnP-t azért szeretném a héten legalább 1220 alatt látni. Kérdés mi az a rossz hír, ami komoly esést tudna generálni?

#444438 BudFox Előzmény: #444432

Mondjátok srácok...az nem idegesít titeket is hogy még mindig nem állították vissza Stop használatát ?

mégis meddig kell még várni erre ? végülis egy jogállamban élünk vagy mi a fene ? ha volt valaki ellen vizsgálta akkor azt mikor akarják lezárni ?

Olyan igy tőzsdézni, mint biztonsági öv nélkül autózni...

elképesztő...biztos hogy jópár ember emiatt is elpártolt a BÉT -től....hát én sem vagyok boldog....

#444437 Waszeitung Előzmény: #444429

Otit be szokták nyomni gyj után,akár jó akár nem :D

Úgy értettem Mollyt hogy nélküle nem lesz zakó,akármilyen kis forgalommal is tartják..mondjuk ez igaz Rg- Telkó párosra is mint jelezted.

#444433 Rozsdáskilincs Előzmény: #444428

"Engem a Ricsi-Teló páros idegesít. "

Nekem azt mutatja olcsón tartják az indexet velük, Jó jel a továbbiakhoz.Legalábbis sokkal rosszabb lenne ha valamelyik nagyot vennék de azt nem veszik. A galárdok már megint szemfényvesztenek:-)

Nekem az Egis tetszik ugynézki a napi grafja mint egy szupercégnek. A befektetők ma arra ébredtek milyen olcsó is a papir:-)

#444432 Frontin Előzmény: #444427

Lehet hogy amcsik is csak arra várnak megint, hogy bezárjunk, aztán elkezdenek esni. Mondjuk erre nem sok esélyt látok, nélkülük kéne ezt a dolgot v.hogyan megoldani. Különben is, mostanában tök mindegy hogyan zárnak, úgyis csak az a lényeg hová rakják a futit.

#444429 Rozsdáskilincs Előzmény: #444423

"Molly hősködése némileg érthetetlen számomra."

1,5 mrd forgalom + 100 ft nem valami nagy hősködés, jó eredményre.

SP500 ellenálás alatt

#444428 Frontin Előzmény: #444423

Én csak egy jegyet váltottam, egyelőre a jó irányba, de már kezd hányingerem lenni. Engem a Ricsi-Teló páros idegesít. Richter úgy kapaszkodik a 200 naposba, mint a kötéltáncos aki elvétette a lépést, Teló meg olyan mint Rocky, ötödször próbál felkelni az 500-as padlóról.

#444427 BudFox Előzmény: #444423

viszont az OTP a tegnapi óriási esésből sem bír felállni..nem bír most sem pluszban maradni...tényleg 1800 lesz...Egon megmondta :D

#444423 Waszeitung Előzmény: #444419

Most is háttal ülök...borzasztóan zavar ha sokat nyerek! :D

Molly hősködése némileg érthetetlen számomra.

#444417 Waszeitung Előzmény: #444414

Én ma kétszer ültem fordítva a ringlispilbe...ha még egyszer 17e környékére megyünk Magyar piacon a negatív hírek ellenére akkor elég bambán fogok nézni.

#444414 Frontin Előzmény: #444411

Ez is bejöhet, én mondjuk egyelőre nem erre készülök, bár az bevallom egy kicsit zavar, hogy amcsik eddig feltűnően nem akarják a lefelét, bármi lehet még, ez pont az a semleges zóna ahol csak iránytalanul csapkodunk. Jó lenne ha v.merre kilépnének már ezen a héten, mert ez így szívás.

#444413 Waszeitung Előzmény: #444409

Az első 500 pontból vszeg kimaradnék.. itt már nagyon akarjuk a felfelét!

:D

Hambi nem nagyon tud/akar elszakadni a 12e szinttől.

#444411 lyonell Előzmény: #444410

buxot nem kereskedem,de eur/usd short zárt,long nyílt,1,4540 céllal,amik kimehetnének új csúcsra,a többiben van 10%