Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#400064 zeeh_ Előzmény: #400062

Jogos, ez is benne van.

Megindították pár misivel, a folyamat elkezdte generálni önmagát, egyre többen hiszik el, hogy fordult. Ennek eredményeként talán még olyanok is beszállnak, akik irtóznak tőle, majd egyszer csak forduló és napokig -15%, esélyt sem adva a kiszállásra. Benne van a pakliban ez is, majd meglátjuk.

Sok minden nem változott a cég háza táján, ami ekkora rallyt indokolna.

Portfólió: Est lapok + Sziget + néhéány nevesincs weboldal nagyjából.

Adósság: tetemes, jelzálog jelzálog hátán.

Vezetés változatlan, szavahihetősége = 0.

A forgalom itt már akkor…

#400060 zeeh_

A forgalom itt már akkora, hogy lassan lennie kellene 5% feletti tulajnak a kényszer tulajdonos Államadósság Kezelő Központon (ÁKK) kívül. Azt továbbra sem vágom, hogy mit vesznek rajta ennyire, jelzálog jelzálog hátán, de majd utólag kiderül, hogy mi a fene is volt ez. Remélem, nem az állam száll be ahhoz a marha sikeres 22400-as MOL pakk vételhez hasonlóan. :)

Kezd hasonlítani a 2008 őszi Bookline rallyhoz.

#400058 Zotya32 Előzmény: #400048

Mai nap után holnapra 30%-os sávszélesítést, és 431es zárót tippelnék. Durván tele volt ma a 332es szint. És péntek is lesz, és még felfelé nem volt, lefelé meg kb itt történt.

700-800ig elmegyaztán pe…

#400048 PRESLEY

700-800ig elmegyaztán pedig lassabbban tényleg lehet 1000.

filoxéria is nagyot ugrott. egy pár kicsit is kikaptak

#400045 PRESLEY Előzmény: #400021

én is igy látom kár volt kilépni 240 nél,lehet holnap visszsaveszek ,a nyereségrészét meg kockáztatom

#399991 Tomy75 Előzmény: #399983

Jah... akár még sikertörténet is lehet a Metapay, ha lecsapnak rá és az Estmédia el nem k*rja....

Amihez azért valljuk be, nagyon ért! :)

#399983 Razamanaz Előzmény: #399978

Köszi a választ!

Valahol olvastam hogy ennek a metapay rendszernek ez volt a bemutatkozása,vagy talán már a volton is.És hogy más fesztivál szervezők is figyelik a rendszer sikerességét.Amennyiben ez saját "termék" akkor értékesíthető is.Ezért kérdeztem hogy kié

#399982 banyaiz Előzmény: #399976

Olyan ez mint mikor kérdezik a könyvelőt mennyi 2+2, mennyi legyen? :)

Persze nem akarok itt okoskodni semmit nem tudok a cégről szóval lehet épp annyi a valóság ami a papíron van, de egy szigetnél elég hihetetlen nekem.

#399978 Tomy75 Előzmény: #399937

"Est Media Group Vagyonkezelő Kft. fele-fele arányban közös vállalatot alapít a Metacom Zrt.-vel" Tehát fele az Estmédia.

#399976 Princ Előzmény: #399931

Most hogy tudják eltüntetni majd a nyerőt, ha minden a Metapay kártyával fizethető csak ki?

#399937 Razamanaz Előzmény: #399931

Füreden és Tihanyban is lehetett hallani.Zamárdi polgármestere nyilatkozta hogy le KELL hogy nyeljék a felfordulást,hangzavart.Amennyiben eljutok Zamárdiba,valszeg lesznek jó infóim

Ez a metapay rendszer kinek a találmánya?Melyik cégé?Tudja valaki?

#399931 banyaiz Előzmény: #399922

Komoly bevételek, mekkora a nyereséghányad belőle , nem papíron persze .

Sziget is emlékeim szerint évek óta papíron nem mutat nagy nyerőt, az is elég hihetetlen azért, persze adózási egyéb okok értem én.

#399922 Razamanaz Előzmény: #399902

Zamárdiban a bérlet 35K,a napijegy 15K volt.Zamárdi honlapon olvastam.Lehet számolgatni,hogy fele ilyen,fele olyan

#399902 banyaiz Előzmény: #399878

Ezek fesztiválok szép pénzt hozhatnak, média sem lehet annyira rossz üzlet, papíron mégsem igazán jelenik meg. Őszintén elmúlt hónapok eseményeit látva nekem sok bizodalmam nincs ebben a társulatban. Van kemény 200 db részvényem 670-en , de minek? :) Ezt megtartom majd egyszer valahol eladom, szerencsém van talán felhúzzák magasra egyszer, ha nem eladom bárhol aztán ennyi volt. Ilyen cégbe nem mernék komoly pénzt tenni, alap lenne egy bizalom a vezetéssel szemben, de ezek után ez elég nehéz lenne. Most nem csak az árfolyam mozgásra gondolok az bármilyen cégnél megeshet, hanem erre a háttérsztorira, mutyizás hegyekre.