Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#151482 Ricsi Előzmény: #151478

A kt általában negatív, ha nem az otp húzza. Ez már régi megfigyelésem.

Ha mol vagy Richter megy, hati nem megy olyan lelkesen. De ha most délután megtépik otit, a kamattartalom helyreáll, igen szép SC lesz belőle.

#151475 Ricsi Előzmény: #151474

Meg OTi is. Ha USA úgy nyit, ahogy most állnak, akkor itt nagyon elszalad a hati.

#151456 _pda_ Előzmény: #151452

pont tegnap hallgattam erről a rádióban egy elemzői véleményt

igazából a környezettől függ az együtt mozgás, illetve a szétválás

(infláció/defláció)

#151452 Pityke35 Előzmény: #151441

Én az aranyat most nem értem...bár nem néztem utána pl eur alapon mit csinált de az egekben az ára...miért, mikor a rv piac is szépen teljesít?

( a főnök szólni fog! ) :)

#151445 rbbj11 Előzmény: #151441

hát ezt most nincs kedvem kifejteni, hogy ne legyen ellentmondásos, bocsi :S

De az, pár hzs-ből az. Pláne, mivel nem emlékszik az ember minden hsz-re pontosan

#151441 Amatoregy Előzmény: #151439

Az aranyat értem. Az maradhat mint menekülési út.

De az hogy a dollár tovább gyengül, az olaj emelkedik, az rv piac esik vagy

a dollár erősödik, a rv gyengül az olaj meg tovább megy..

nehezen tudom elképzelni..

De itt már nincs logika, bármi lehet.

#151439 Pityke35 Előzmény: #151437

...azért mert gyengül a dollár tovább. Erősödést nagyot kamatemelésig nem tudok elképzelni...persze a másik verzió h minden együtt lefordul (rv olaj $) csak az arany marad a helyén (az lenne logikus egy 2. armageddon esetén) Persze szvsz!

#151437 Amatoregy Előzmény: #151432

Saját magadnak mondasz ellent. Ha 80 felett drága, akkor miért menne feljebb...

Ha visszaesés van, akkor kereslet se lesz iránta...

szvsz.

#151434 rbbj11 Előzmény: #151427

mert kettéválva logikus. Most meg együtt mozogva logikus :)

Ettől függetlenül én nem hittem 1000 feletti aranyban, amig ralli van. De megint a hosszú távú elképzelőknek lett igazuk...fene egye meg a haverokat :S

#151433 rbbj11 Előzmény: #151425

az a változás, hogy falakhoz ért. :) És hirtelen. :) És még sok minden más.

#151432 Pityke35 Előzmény: #151427

A 80$ feletti olaj már túl drága a reálgazd szerplőinek...lehet h az olajár és rv ár valahol itt fog kettéválni. Olaj fel rv le...de a kulcs az a dodó szvsz!

#151430 rbbj11 Előzmény: #151425

most is bullish minden, az egyszerűség kedvéért (mert a korr. szó megtévesztő, állandoan magyarázkodnom kell miatta, milyen időtáv stb) használtam ezt a szót.

Pontosabban a bullshit. :D

Az van, nincs semmi short jel, csak én korábban szoktam lépni, és nem várom meg a falakról a lefordulást, meg megerősítést, pláne nem, ha ennyire durva falnak, ennyire gyenge együttállással megy neki valami.

Én csak azt mondtam, zárjátok lassan a longokat, shortolni nem kell még. Csak az én baromságom, hogy csnálom, de azt nem kell utánozni. De a longokkal óvatosan. És kell majd hinni a szemnek.

#151427 Amatoregy Előzmény: #151421

itt azért vannak ellentmondások igen..

A usd gyengül, arany megy. De a rv piac is megy. Ennélfogva a kőolaj is megy.

Ha a dollár elkezdene erősödni, akkor az aranynak is gyengülni kellene.

Miért gondoljátok, hogy kettélválnak a folyamatok?

#151426 rbbj11 Előzmény: #151421

bear van. Egy rv.-korrekcióval. Elvileg aranyat kellett longolni 2 éve, és továbbra is. Tök mindegy, mit csinál a rv-piac.

Mellesleg, ha ezt a korrit USA-ban USD-vel játszottad meg, és nem tőkeáttéttel (ami kiköszöbölhetné az usd gyengülés hatását), akkor alig hozott többet, mint az arany long.

#151425 Ricsi Előzmény: #151423

Most én is lemaradtam picit. Pár napja azt mondtad, minden bull. Azóta én nem láttam semmi változást, kivéve amit mondasz, hogy USA nem megy felfelé (pedig megy:)). De ugyanúgy megy minden. Elmagyaráznád nekem, mitől változott meg a bull elképzelésed?