ha :)
A kt általában negatív, ha nem az otp húzza. Ez már régi megfigyelésem.
Ha mol vagy Richter megy, hati nem megy olyan lelkesen. De ha most délután megtépik otit, a kamattartalom helyreáll, igen szép SC lesz belőle.
Meg OTi is. Ha USA úgy nyit, ahogy most állnak, akkor itt nagyon elszalad a hati.
Ha a Mollyt nem tépnék szét, nem is nagyon mennénk fel.... Brutális...
pont tegnap hallgattam erről a rádióban egy elemzői véleményt
igazából a környezettől függ az együtt mozgás, illetve a szétválás
(infláció/defláció)
Én az aranyat most nem értem...bár nem néztem utána pl eur alapon mit csinált de az egekben az ára...miért, mikor a rv piac is szépen teljesít?
( a főnök szólni fog! ) :)
hát ezt most nincs kedvem kifejteni, hogy ne legyen ellentmondásos, bocsi :S
De az, pár hzs-ből az. Pláne, mivel nem emlékszik az ember minden hsz-re pontosan
Az aranyat értem. Az maradhat mint menekülési út.
De az hogy a dollár tovább gyengül, az olaj emelkedik, az rv piac esik vagy
a dollár erősödik, a rv gyengül az olaj meg tovább megy..
nehezen tudom elképzelni..
De itt már nincs logika, bármi lehet.
...azért mert gyengül a dollár tovább. Erősödést nagyot kamatemelésig nem tudok elképzelni...persze a másik verzió h minden együtt lefordul (rv olaj $) csak az arany marad a helyén (az lenne logikus egy 2. armageddon esetén) Persze szvsz!
Saját magadnak mondasz ellent. Ha 80 felett drága, akkor miért menne feljebb...
Ha visszaesés van, akkor kereslet se lesz iránta...
szvsz.
mert kettéválva logikus. Most meg együtt mozogva logikus :)
Ettől függetlenül én nem hittem 1000 feletti aranyban, amig ralli van. De megint a hosszú távú elképzelőknek lett igazuk...fene egye meg a haverokat :S
az a változás, hogy falakhoz ért. :) És hirtelen. :) És még sok minden más.
A 80$ feletti olaj már túl drága a reálgazd szerplőinek...lehet h az olajár és rv ár valahol itt fog kettéválni. Olaj fel rv le...de a kulcs az a dodó szvsz!
most is bullish minden, az egyszerűség kedvéért (mert a korr. szó megtévesztő, állandoan magyarázkodnom kell miatta, milyen időtáv stb) használtam ezt a szót.
Pontosabban a bullshit. :D
Az van, nincs semmi short jel, csak én korábban szoktam lépni, és nem várom meg a falakról a lefordulást, meg megerősítést, pláne nem, ha ennyire durva falnak, ennyire gyenge együttállással megy neki valami.
Én csak azt mondtam, zárjátok lassan a longokat, shortolni nem kell még. Csak az én baromságom, hogy csnálom, de azt nem kell utánozni. De a longokkal óvatosan. És kell majd hinni a szemnek.
itt azért vannak ellentmondások igen..
A usd gyengül, arany megy. De a rv piac is megy. Ennélfogva a kőolaj is megy.
Ha a dollár elkezdene erősödni, akkor az aranynak is gyengülni kellene.
Miért gondoljátok, hogy kettélválnak a folyamatok?
bear van. Egy rv.-korrekcióval. Elvileg aranyat kellett longolni 2 éve, és továbbra is. Tök mindegy, mit csinál a rv-piac.
Mellesleg, ha ezt a korrit USA-ban USD-vel játszottad meg, és nem tőkeáttéttel (ami kiköszöbölhetné az usd gyengülés hatását), akkor alig hozott többet, mint az arany long.