Összefoglaló a nagy gondolkodókörről, aminek a végén megértettem, hogy minden, amiről írok, az nem más, mint maga a marxizmus, a destruktív ideológiák csúcsának a mai megtestesülése. Ezért nevezem ez után néven mind az ideológát, mind a híveit, mind a vakokat, akik nem látják az egyszerű valóságot.

E témakörben már mindent leírtam, már csak annyi maradt, hogy leírjam, feltaláltam a spanyolviaszt.

A liberálkommunizmus nem más, mint a marxizmus.

A marxizmus pedig ma nem más, mint a világkormány és a világPÉNZ, amely valójában világADÓSSÁG lesz, hogy az összes ember a foglya legyen a rendszernek és teljes kiszolgáltatottságban élhessen, hiszen a virtuális pénz világában bárkit és bárhol "lekapcsolhatnak" a rendszerről, teljesen tönkretéve ezzel még a létezését is. Ez volt mindig is a végcél, és ezt akarják most beteljesíteni. Ezért áldatták meg a Pápával a világkormányt ELŐRE, és ezért akar már most erőszakkal piacot egyesíteni az USA az EU-val. Amiben középtávon nyilván csak egy pénz maradhat, és az az egy pénz nem az EUR lesz.

A marxista ideológiák harca a II.világháborúban lezaljott, és abból nem az emberi rendszerre kifogástalanul rászabadított szovjet és nem is a kicsit nemzeti köntösbe öltözött (és ezért opportunista!) német, hanem egyszerűen a pénz.hatalom harmadik út maradt, semmi más. Először még jól megfért a két marxista testvérnép egymással, a szovjetek és a németek, de amikor a németek kezdték azt hinni, hogy ebben az erőben bízva akár a pénz.hatalommal is szembe tudnak menni és opportunistaként kimaradni a világhatalomból - vagy éppen ha lesz, akkor ők álljanak az élén alapon -, akkor a pénz.hatalom megvonta tőlük a támogatást, de a szovjetektől nem. Ez volt az a pillanat, amikortól kezdve a II.Vh elkerülhetetlenné vált, ugyanis Hitler tudta (bárki tudhatta volna aki ennyit tudott volna akkoriban), hogy csak idő kérdése és annyira felpénzelik sztálint, hogy ők fognak támadni, mert a marxizmus felsőbb ideológiája nem enged konkurrenciát, nincs benne kímélet, csak a tiszta marxizmus maradhat a világon, és semmi más. Márpedig Hitler, mint a marxista tanok Németországra adaptálója ezzel nyilvánvalóan tisztában volt, hiszen a közkeletű hazugsággal szemben, nemhogy nem véletlen, hanem nagyon is szándékos volt a náci párt nevében a "szocialista" jelző, Németország ugyanis abban az időszakban marxista volt, egy hibával, opprotunistaként német sajátosságot kölcsönzött neki, ami annyit tett, hogy megszűntette az uniformizálást. Elég csak ránézni Kínára, amelynél ugyanúgy az uniformizálás volt az első lépés, az egyformává tevés, hiszen akkoriban egyrészt még nem értették, hogy ez nem egy külsőségen múló dolog, másrészt még nem értették, hogy ez olyan szinten nemzetek felett álló dolog, amely a nemzet fogalmát sem fogja megengedni.

Ehhez idő kellett.

Idő arra, hogy az Amerikából induló hülyítés szétterjedjen, szétterjedjen az, hogy minden embernek EGYFORMÁN(!) kell élnie [ezt hazug módon egyenlőségnek nevezték el], EGYFORMÁN(!) kell fogyasztania [ezt hazug módon az individualizmus ruhájába öltötték, hogy az emberek "különbőzőnek lássák egymást annak ellenére, hogy ugyanazt és ugyanattól veszik meg, azaz birkafogyasztóvá váltak, ráadásul már az aszexualitás irányát is felvetették sokakkal] és egyformán kell ADÓSODNIA(!). Ezt most kicsit bővebben kifejtem, mert ezen van a lényeg: ezt hazug módon lehetőségnek állították be, de ez lényegében arról szól, hogy SOHA ne legyen szabad az ember, mert az adóssága miatt mindig kiszolgáltatottnak kell lennie, mert az adóson az adósgazda MINDIG uralkodni fog, különösen akkor, ha az adósság visszafizethetetlen. És az adósgazda uralkodni is akar, mert a lényeg azon van, hogy egy adós esetében, ebben az esetben megszűnik a nemzet, megszűnik minden fogalom, hiszen az adósgazdga rendszertől, országtól függetlenül tartja a kezében.

Ha megszűntetjük tehát az államokat, akkor mindenki "egy kézbe" kerül, mert mindenkinek ugyanaz lesz az ura és parancsolója és ebbe a viszonyba senki sem fog tudni beleszólni. És máris érthető lesz az, hogy a teljesen becsődölt adóst miért kell világszerte kimenteni: Azért, mert nincs fölötte hatalom, DE HA SZABADUL ebből az állapotból, akkor úgyis újra adós lesz, és akkor újra kézben lehet tartani.

Ez az egész nem a pénzről szól, hiszen pénzről szó sincs: Ez az egész a hatalomról szól, arról a központi hatalomról, amely minden embert a kezében tart és úgy döntenek a sorsáról, hogy abba beleszólása sincs.

És most érdemes visszatérni az individualista ostobaságra, hiszen az individualisták többsége ebben az egészben csak azt látja, hogy "nem lesz fölötte hatalom", és csak azt nem látja, hogy rabszolga lesz valójában, mert abban a rendszerben, amiben egy körben csoportosul a pénz, mint az élet alapvető eleme körüli hatalom, abban ő soha nem lehet szabad.

Ezért kell felismerni a marxizmus lényegét, azt, hogy annak lényege az, hogy egyetlen központi hatalom birtokolja a teljes emberiség feletti hatalmat, mégpedig oly módon, hogy a legfontosabb hatalom legyen a kezében: Az adósságá változtatott pénz feletti kizárólagos uralom.

És ennyi az egész történet, amit persze lehetne ragozni, de nem különösebben érdekes. Valaki vagy marxista, vagy nacioanlista a kommunista szóhasználattal, elég csak ennyit felismerni, de különösen azt, hogy egy marxistára rámutatás szinte azonnal és szinte mindig öncélú nácizásba fordul át.

Ez pedig a fentiek alapján természetes, hiszen a marxizmus felsőbb ideológiáinak tagadója csak opportunista lehet, annak csúcsa pedig a nácizmus volt. Tehát a marxizmussal szemben álló legkomolyabb ellenfél, akit a mai napig rettegnek, az a náci Németország volt. Ez a tudatmódosított félelem robban ki tehát az agymosott marxistákból, ezért nem képesek felébredni és akarnak rabjai lenni a:

MAtRiX:MARX-MA-TRICKS (a közepe magyarul!)

világnak.

Éppen ez okból én ezentúl egyszerűen marxistázni fogok, mert erről van egyszerűen szó. Ettől még igaz amiket a korábbi blogjaimban leírtam, csak abban valójában semmi újdonság nincs, ha valaki ismeri a marxizmust. Mert valójában az volt a spanyolviasz, hogy leírtam a marxizmus működését, lásd:

Hogyan kell egy országot megszűntetni, a marxistáknak pedig a hatalmat átvenni? Nem kell hozzá hadsereg, elég a pénz-pénz-pénz, de méginkább ennek a marxista formája, az: adósság-adósság-adósság:

"Görögország valós problémája és a jó megoldás lehetősége"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1388/Gorogorszag-valos-problemaja-es-a-jo-megoldas-lehetosege

Amiben ebben a blogban tévedtem, hogy meg akarják oldani Görögország problémáját, holott ez tévedés, éppenhogy azt akarják konzerválni, ami van. A felálló új világállam első tagállamát, aki boldog lesz, hogy az adósságleírása árán, feladva szuverenitásának egészét - beléphet. Ugyanígy nyilvánvaló lehet már mindenki számára, hogy itt miben tévedtem:

"Európa és EUR probléma megoldási javaslata"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1119/Europa-es-EUR-problema-megoldasi-javaslata

Abban, hogy az általam leírt megoldás egyszerűen a nemzeti (opportunista!) gondolkodás mentén fakadt, azaz itt látható a "passzív ellenállás lehetősége" a világállamba beolvadással szemben, ugyanakkor az is, hogy mekkora gyűlölet van ezekkel a gondolatokkal szemben például a marxisták által uralt ep-nek csúfolt EU központi bizottságban, hiszen inkább addig is benntartanak mindenkit az EUR zónában, amig létre nem jön a közös US-EUR pénznem, hogy ki ne menekülhessenek az önálló devizába az államok. Szó sincs tehát arról, hogy az ne lenne jó az államoknak, az csak a marxizmusnak nem lenne jó, mert kibúvót, menekülőutat, szabadságot jelentene a nemzetek számára. És EZÉRT nem lehet elengedni az államokat az EUR rabságából, rabigájából.

Ez ügyben viszont gondolom már az is látható, hogy mekkora telitalálat volt ez a blogom:

"A HAMVAZS féle államcsőd típusú uszításokról és pánikkeltésről"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1130/A-HAMVAZS-fele-allamcsod-tipusu-uszitasokrol-es-panikkeltesrol

Amelyben arról értekeztem, hogy az opportunista magyar kormányt addig kell megbuktatni, amig nem jönnek a normális számadatok, mert utána már nagyon nehéz lesz, minimim fél tucat luciferánus marxistát kell kánonban sátánoztatni ahhoz, hogy egyáltalán még felfigyeljenek rájuk. És igazam is lett, a marxisták osztódással szaporodnak, hiszen pontosan tudják, hogy CSAK EGY helytartó maradhat, a többivel végezni fognak (anyagilag mindenképpen), mert a pénzük is onnan jött és ahonnan jött, ott a bukottak számára nincs kegyelem. Ezért a nagy versenyfutás a részükről, ez ugyanis szó szerint a túlélésről szól.

És pont erről szólt részletesen az, amit itt kifejtettem, hogy mi is volt a tevékenységük lényege 2010-ig és hogy azóta mit művelnek:

"Magyarországról, gazdaságról, társadalomról, tartalékokról és úgy általában, ahogy ígértem anno."

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1143/Magyarorszagrol-gazdasagrol-tarsadalomrol-tartalekokrol-es-ug

Ennél a blognál azt is külön szeretném megjegyezni, hogy ennek a számlálója igen érdekes volt, mert igen komoly "-1" sorozatot nyomtak rá, látható volt ahogy felment és ahogy nyomták lefelé, elképesztő mennyiségű szavazás eredménye lett a jelenlegi "9"-es érték.

Ebben a körben pedig nem szabad erről a blogomról sem elfelejtkezni, ahol arról értekeztem, ahogy a kispolgári csökevényt, az opportunizmust igyekeztek sárba tiporni a marxisták:

"A trendivé tett antimagyarizmus"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1508/A-trendive-tett-antimagyarizmus

Node persze, imhol van az is, ahogy a népet manipulálják:

"A liberálkommunista infláció elmélet leleplezése és megcáfolása"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/1997/A-liberalkommunista-inflacio-elmelet-leleplezese-es-megcafolasa

Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy infláció nem létezik ebben a pénzügyi rendszerben, és az is, hogy az infláció nevű trükkel elfedik a szemek elől a valóságot. Hiszen jól tudjuk, hogy ezt valójában MINDENKI hazugságnak fogja érezni, de leginkább a KISEMBEREK fogják annak érezni, hiszen számukra az inflációt messze meghaladja többnyire az ÁRDRÁGULÁS, az az árdrágulás, aminek az oka egyszerűen az:

ADÓSSÁGOK HOZAMELVÁRÁSÁNAK NÖVEKEDÉSE MIATTI TÖBBLET, AMIT TŐLÜK EL KELL VENNI.

Éppen ezért őket az, hogy "csak ennyi" az infláció, az végtelenül dühíteni fogja, egyszerűen azért, mert a saját helyzetüket sokkal rosszabbnak fogják érezni, vagyis tudat alatt manipulálják őket az opportunista hatalom elleni lázadásra és azon hatalmak imádatára, amelyek feltétel nélkül adnak nekik pénzt. Mert valójában az elmult időszakban ez történt: Feltétel nélkül osztották a pénzt. Panem&Circenses, az új uralkodó pénzt szórt a hintót figyelő emberek közé, ezt láthattuk hatalmas méretekben. Így veszik meg a proletariátust és így állítják elő a feltörekvő marxista hatalom gerincét, így hozzák létre az osztályharcot, aminek a végén az egyetlen hatalom az adósság kézben tartása lesz.

Ehhez van szükség arra, hogy a valóságtól teljesen idegen számításokkal, korlátok nélkül manipulálhassák azon országok adósságszolgálatát, amelyek másképpen viszonyulnak a marxizmushoz:

"A hitelminősítők és a liberálkommunizmus"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2097/A-hitelminositok-es-a-liberalkommunizmus

Hiszen bárki megláthatja, hogy a listán elől a marxizmushoz közeli államok tanyáznak és a lista közepén az attól távol állók, az opportunisták, a lista végén pedig a már teljesen kiszolgáltatottak. Valójában ugyanis a listának semmi máshoz nincs köze, egyszerűen csak azt kell megnézni, hogy az érték annyit tesz: MENNYIRE MARXISTA AZ ADOTT ÁLLAM.

És mivel ez egy felhívás a pénzügyi intézmények vezetőinek nagy része felé, ezért ELVILEG a rendszer úgy működne, hogy bűnteti a "kevsébé marxistákat" és jutalmazza a "hithű kiszolgálókat". Nem elírás, nem tévedés, hogy ezeken a listákon a US áll az első helyen, hiszen a US már maximálisan kiszolgálja a marxistákat, egyszerűen azért, mert az USA immár 80 éve gyarmat, a marxisták gyarmata, mivel UK-vel együtt ők voltak eleddig azok, akiknek fel kellett adniuk a saját monetáris politikát, a pénzügyeket, és immár nyiltan a FED nevű szervezet tartja kézben az országot és irányítja azt, hiszen a FED adja a pénzt annak az országnak, ami fizetésképtelen és immár ledolgozhatatlan az adóssága.

Ezért nem mehet csődbe az USA, azért, mert ez lehetetlen: Hiszen ez nem érdeke az USA-nak pénzt adóknak, nekik az az érdekük, hogy a bábkormány azt tegye, amit akarnak. Így talán már érthetőbb mások számára az USA külpolitikája: A független jegybanki országok elpusztítása a világ minden pontján különböző ideológiákra hivatkozva (de jellemzően terrorizmus, antimarxizmus, opportunizmus) és talán érthető már az is, hogy miért mindegy neki, hogy ha pénzügyileg kézben tarthatóak, akkor mit csinálnak, háborúznak, robbantgatnak, Sariát vezetnek be - az nem számít. A lényeg az, hogy a pénz -végső soron - a FED irányítása alatt álljon.

Ha az EU önálló akar lenni (valamennyire), akkor kell neki egy pénz, ami élből gyenge lesz, amikor létrejön. Játsszunk azonban rá arra, hogy "ez egy jó pénz". Hogyan is kell csinálni? Vásároljuk ezerrel fel az ingyenpénzből, természetes, hogy megugrik az értéke, utána osztogassunk hiteleket, hogy nőjön meg a volumene és évtizedeken át (ez ám a türelem, tessék megfigyelni!) nyomjuk a fedezetlen pénzt, a hiteleket az EU-ba, hogy úgy nézzen ki, "van fejlődés", pedig csak a visszafejlődés volt a lényeg, az, hogy hatalmas társadalmi elégedetlenségek szülessenek, amiben felléphet majd megmentőként az "adósságleírásért cserébe" mindössze a "korlátlan hatalmat kérő" szerény megváltó az egybesült államok éppen regnáló elnöke személyében, vagy más, titkos tárgyalások keretében mondjuk az Imperaial Monetary Forces bevonulása mellett történő hatalomátvétellel.

Ezért fontos minden marxista rendszerben az, hogy:

"A LIBERÁLKOMMUNISTÁK ÉS A TULAJDON avagy A LIBERÁLKOMMUNIZMUS LÉNYEGE és MAGYARORSZÁG TÖRTÉNETE egy kötetben"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2113/A-liberalkommunizmus

A magántulajdon csak magántulajdonnak látszódjon, de valójában ne legyen az, a marxizmus lényege az manapság, hogy ha el nem is lehet venni a magántulajdont, de mindenképpen meg kell terhelni azt hitellel, hogy a magántulajdonos elveszítse a tulajdonhoz való jogát, azaz legfeljebb a nevén lehessen valami, ami feledteti vele az adósrabszolgaság tudatát. Ezért fontos az ingatlanadó és minden más vagyoni jellegű adó, mert csak ez tudja a szabad embert rabigába dönteni.

Innentől pedig már csak egyetlen lépés a:

"Liberálkommunisták és az erkölcs, valamint a Liberálkommunisták és az állam kapcsolata, illetve a liberálkommunista reverse engineering gazdaságpolitika"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2127/Liberalkommunistak-es-az-Erkolcs-Allam-Reverse-engineering

Amellyel teljesen le kívánják építeni az államok logikáját, az átlátható rendszereket, hogy mindenki csak a bankok könyveiből akarjon tájékozódni, mert a bankok alkotják a helytartóságokat élükön a "nemzetinek" csúfolt helytartóságokkal, amelyek nem az ország érdekeit szolgálják, hanem az országok kiszolgáltatottsága és kifosztottsága felett őrködnek.

Ezért kell egyebekben a működő rendszereket működésképtelenné tenni, így kell adósságból nyugdíj lesz majddal hitegetni:

"A liberálkommunista nyugdíjrendszer hazugsága és fenntarthatatlansága"

http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2448/A-liberalkommunista-nyugdijrendszer-hazugsaga-es-fenntarthatatla

Hiszen bárkinek elég lenne a józan eszére hallgatnia, hogy meglássa: Egy adósság hozamelvárása hosszú távon mindig magasabb, mint az azon elérhető hozam, ugyanis ellenkező esetben az adósság létre sem jönne, hiszen akkor azt az üzletet maga az adósgazda valósítaná meg. Józan ésszel tehát bárki rájöhet, láthatja, értheti, hogy lehetetlen az, hogy adósságból növekedés, adósságból beruházás, vagy adósságból nyugdíjfelhalmozás, mert:

Adósságból az adósnak csak adósságot lehet felhalmozni és semmi mást.

Kamatos kamat esetén pedig nem csak adósságot, hanem egyenesen visszafizethetetlen adósságot lehet csak létrehozni, ha valaki pusztán arra hivatkozva veszi fel, hogy abból majd többet tud csinálni.

Ugyanakkor az emberek agyát immár évszázadok óta mossák, mossák ki belőle a tudatalattit, az istenképeket, a vallásokat, és helyébe kizárólagosan az istentelenséget ültetik be, mert ez az alapja annak a marxizmusnak, ami mindenek elé az egyént helyezi. Aki ennek bedől, az pedig meg is érdemli azt a bukást, hogy élete végéig, sőt még azután is szolga és rabszolga lesz, mivel az adósság nem csak a földi léten hoz számára gyötrelmet, hanem a lelki élet torzulása miatt az után is.

Azt hiszem, ez az a pillanat, amikor elmondhatom, tényleg mindent leírtam a marximus.ma mechanizmusával kapcsolatban és innentől mindenkinek a saját józan eszére van bízva az, hogy felismeri és tesz a marxizmus destruktivitása ellen, vagy kényelmesen begyöpösödötten várja azt, hogy végül elem legyen belőle. Akinek a lelke egy picit is fontos, annak viszont ellen kell mondania a világtörténelem legsötétebb ideológiájának, amely ma:

a marxizmus képében kísérti és rontja meg az emberiséget.

Mert észre kell vennetek:

Ez az ideológia nem a pénzeteket akarja.

Még csak nem is a szabadságotokat.

Ez az ideológia a lelketeket akarja.

És szerintem meg is kapja

Ha nem mondatok ellent

annak mai formájának

a marximzusnak.