Vidám karácsonyi hangulat köszöntött be a tőzsdékre. Hirtelen mindenki örül és bizakodó. A sz*ros palacsintákat jó vastagon beszórták porcukorral, így most békés havasi tájra emlékeztetnek. Beindult az indexek év végi felrángatása. A DAX ma 5900 körül kezdhet. A kérdés, hogy van-e vér a frankfurti bankárfiúk pucájában 6000-ig felhúzni a papírt még az idén. Mert hogy csúnya év elé néznek a németek is.

Vidám karácsonyi hangulat köszöntött be a tőzsdékre. Hirtelen mindenki örül és bizakodó. A sz*ros palacsintákat jó vastagon beszórták porcukorral, így most békés havasi tájra emlékeztetnek.

Beindult az indexek év végi felrángatása. A DAX ma 5900 körül kezdhet. A kérdés, hogy van-e vér a frankfurti bankárfiúk pucájában 6000-ig felhúzni a papírt még az idén. Mert hogy csúnya év elé néznek a németek is.

Közben az Angela által összeterelt EU-s nyáj kezd szétszéledni, nem is beszélve, hogy megjelent a nyájban egy-két fekete bárány is. A magyar birka különösen nem bír magával. Külföldi állatorvosok kergebirka-kórra gyanakszanak, de ő egyenesen szabadságharcosnak képzeli magát, és ebben a hitében a hazai állatorvosok kétharmada is megerősítette. Viszont az EU-s pásztoroknak már tele van a t*ke az állandóan kiugráló és visszabégető magyar birkával. Ha még sokat ugrál, feláldozzák, kicsapják a pusztába mindenféle hitel és védőháló nélkül. Mindenesetre a farkasok már kinézték maguknak.

Részemről továbbra is BUX hati short. Nyugodtan alszik az a speki, akinek egy bolond birka bután bátor bégetése fedezi a poziját.