Olvasói kérés volt, most megvalósul az átfogó Elliott program.

Érdekes volt nézni, ahogyan pár évvel az után, hogy magyar nyelven is elérhetővé vált a póker szakirodalma és online játéklehetőséghez jutottak a játék hazai hívei, egyre több karkötőt hozunk/hoztunk el a nagy világversenyekről.

Úgy látszik, a matematikai érzékünk, a logikánk, a kitartásunk (?), vagy valami más beállítódásunk magasabb sikerrátához, több bajnokhoz juttatja Magyarországot, mint ami a népesség számából következne.

Mi köze ennek Elliotthoz? Igazából azon tűnődöm, nem lehet-e ez így az ő módszerével és a technikai elemzéssel is. Ha a kezébe kapja a tudást egy magyar agy, kihoz-e majd ebből komolyabb eredményeket, mint amit a világ élvonalába tartozó tréderek.

Az októberi Elliott kurzus megadja rá az esélyt és az eddigi jelentkezők hozzáállását, eltökéltségét látva remélem, gyorsan lesz ennek a témának is magyar világklasszisa. Ezúton ajánlom a Stocklandyard olvasóközönségének figyelmébe az itt meghirdetett programomat:

Októberi Elliott tréning

Két sűrű napot tölthetünk együtt (október 10-én és 12-én), hogy átrágjuk magunkat Elliott alakzatain, szabályain és vezérlőelvein, valamint a gyakorlatban is kipróbálva dolgozzunk a módszer beépítésén a kereskedési gyakorlatunkba. A tematika külön oldala: [link].

Négy különlegessége lesz a programnak: Először is önmagában a téma, hogy a kurzus végig a hullámokról, illetve Elliott elmélete és a hagyományos technikai elemzés találkozásáról szól. Másodszor, hogy mindössze 14 fős kiscsoportban zajlik majd a képzés, így mindenki aktív szereplője lehet, különösen a második gyakorlati napnak. Harmadszor a módszertan, amely a tapasztalati tanulás eszközeit is alkalmazza, tehát nem egy „ülünk a padban és hallgatjuk az előadót” szisztéma. Ez vezet a negyedik specialitáshoz, miszerint a program céljai között így már ott szerepelhet az alkalmazás pszichológiai nehézségeinek áthidalása, azaz dolgozhatunk egy kicsit a személyiségünkkel. Tudjátok, a legkevésbé sem ott véreznek el emberek a tőzsdén, hogy nem értenek meg egy könyvet, vagy egy kurzust, amin részt vettek…

Amikor a bejegyzést írom, már 11 hely elkelt, így a maradék háromra lehet még jelentkezni. A kevés hely mellett azért érdemes igyekezni, mert ráadásul van egy kedvezményes első jelentkezési időszak, ami jövő kedden, augusztus 31-ével zárul. Egész pontosan azok, akik jövő szerdától fizetik be a jelentkezési díjat, már lemaradnak a 20.000 forint kedvezményről.