by Várkonyi Gábor: "Szomorú, hogy az újságírás így működik a G7-nél. Történetesen közelről ismerem ezt az ügyet. Az én cégem vette meg tavaly az "első" nyereményautót. Egy talpig becsületes, szerény, fiatal családapa a nyertes. Jelentős segítség volt neki az az összeg, amit a C-osztály eladásából kaptak. Egyszerű dolgok voltak tervben, házfelújítás, hiteltörlesztés. Gyakran játszanak különböző nyereményjátékokon, és óriási szerencsével ismét nyertek. Tudom, hihetetlen. De ez történt, semmi több, és ezért tűzbe teszem a kezem, anélkül, hogy közelebbről ismerném a családot. A legsunyibb összekacsintós, irígykedős, tendenciózus kattintásvadász cikket sikerült belőle összehozni. Nem arról szól ugyebár, hogy milyen jó, hogy jó helyre került egymás után kétszer egy nyeremény, és ez milyen nagy és szinte hihetetlen szerencse, és örüljünk együtt annak, hogy egy egyszerű család anyagi gondjai sok sok évre lekerülnek az asztalról. Nem. Írjunk egy olyan cikket, ami a legalpáribb indulatokra hajt. Dühítő, és nem tudom magamban tartani a felháborodásom. Egy tisztességes embert/családot hurcoltok meg."
https://www.facebook.com/varkonyi.gabor/posts/1021...