Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #832146

Én nemtom lehet valami titkos malteros névjegyzék ahonnan mindig elő lehet húzni valami spant a vélemény alátámasztására.

Lássuk mit mond erről egy intelligens de nem orosz seggnyaló

"Putyinról Bannon azt mondta, szerinte Orbán az anti-globalistát látja Putyinban, vagy még inkább a nacionalistát. "Úgyhogy szerintem normális, hogy kommunikációt kezdeményez vele". Bannon szerint Oroszország nem jelent halálos veszélyt a Nyugatra, mert az orosz gazdaság mérete New York városának gazdaságával vetekszik. "Bármennyire is rosszfiúk az oroszok, bármennyi fegyverük is legyen, de arról az országról beszélünk, ami komoly gazdasági slamasztikában van"."

Nemtom miafaszér ez a rugózás az oroszokon malteroséknál és miérr szoptad ezt be ennyire, de távol van a kiegyensúlyozottságtól az biztos. És mondtam már h ne olvass sztem malteros bulvárokat hvg,444,rtl hanem nézd meg kik a tulajaik kik tolják nekik a lét, ha ez a mészi lapoknál fontos volt hidd el itt is az.

szerk.:

jah bocsika közben rájöttem a rugózás okára, az amcsik a románoknál ölükbe hullott gázt szeretnék teríteni a zeu piacon az orosz helyett és hát illik liberális gázt venni a pógároknak nem a diktátor típust, azt csak a saudi olajnál megengedett