Regisztráció Elfelejtett jelszó

5%

banyaiz Előzmény: #831773

EU támogatás egy bónusz, mozgásteret mindenképpen növeli. Ilyen együttállással + még az EU támogatás kívánni se lehet jobbat érdemi reformokhoz. Ahhoz először is egy konszolidáció kellene vsz ezekben a politikai témákban. Mellette pedig egy érdemi munka ami az 1x1-nél kicsit bonyolultabb. Képesek lesznek e rá nem tudom.

Kínával mindenki igyekszik jó viszonyra mert gazdasági előnyöket remél ebből. Ott szerintem nem tudunk jobban jópofizni és azzal előnyöket elérni mert nagyjából mindenki ezt csinálja. Talán ebből a Trump féle kínai hadjáratból EU tud profitálni . Rögtön Juncker ment is hozzájuk eu-kína tárgyalásokra .

Pl el tudnék képzelni az észtek Alíz csodaországban programjához hasonlót annak a tapasztalatait felhasználva . Sokakat érintő probléma a hivatali ügyintézés, várakozás . Ha már az állami vízfej leépítése napirenden akkor adott az irány vsz. Minél több minden elektronikusan intézhető legyen.

A kp forgalom totál visszaszorítása annak gazdasági előnyei szintén kézenfekvő. Az elmúlt hónapban szerintem nem volt 3 alkalom kp -vel akartam fizetni abból is volt 1 alkalom mikor nem tudtak visszaadni. 10.000-ből és azt kérdezték fizetésnap volt, és ez egy cég volt tehát nem két állampolgár közti ügylet. :)

Ezekben akkora tér van még nekünk és ezek nem új terepek csak a már bevált és eredményes módszereket kell átvenni onnan ahol előrébb járnak. Mennyit bukhatunk csak ilyen triviális dolgokkal nap mint nap állami szinten.