Regisztráció Elfelejtett jelszó

5%

Spade Előzmény: #831781

"Kínával mindenki igyekszik jó viszonyra mert gazdasági előnyöket remél ebből. Ott szerintem nem tudunk jobban jópofizni és azzal előnyöket elérni mert nagyjából mindenki ezt csinálja."

Azért nem teljesen így van mert az MTA vén bolondjaival ellentétben ők (úgy)tudják h a hunok útódai vagyunk, akik adtak kínai császárokat is, mondjuk német v cseh román császáruk nem volt és amerikai sem, és mivel a kínai egy emocionális nép ez náluk nagyon fontos elem továbbá itt van a régióban a legnagyobb kínai közösség akikre lehet építeni. Nem véletlen h deákferit meghívták szinte egyedüliként a shanghai kiállításra. És hát nem kapkodnak el semmit szeretik ha jó hosszan nyalják a seggüket mielőtt lépnek egy Juncker út az édeskevés

Eu-t meg sztem hagyni kell a picsába sori bá ott duruzsol a fülükbe és a migriknél úgy sem sem látnak tovább. kell velük egy status quo, akár írhat szardzsentini minden évben egy jelentést de alapvetően hagyjanak békén. Sztem úgy fognak majd lemaradni a keleti vonatról ahogy mi az atlanti vonatról mikor kolumbusz felfedezte ámerikát.