vivint solarban mi ez az őrjöngés?
Kva olaj megint feljebb van, a drill tehat esik. Logikus
most nézem, az NVIDIA beszáll a konzol piacra, szépen ráragadt a 22-22,5 -re...
Grandvision végre kitörés gyanús. Nem nagy forgalommal nem túl meredeken, de úgy szép lassan csak megindul 21 felé. Nyugis részvény.
Ha már szemüvegek.
Safilo http://www.quotenet.com/stock-price/Safilo_Group_SpA_Post_raggruppamento ról mi a véleményetek?
ami ezekböl a jelenlegi äron kicsit is érdekes lehet vételre, sztem egyedül Angie’s List
ezek többsége még nem durrant ki, csak ereszt a lufi, majd akkor durran ki, ha IPO ár fele-negyedén lesznek, l. zynga. Persze alibaba nem hiszem, h. köztük lesz, mert ott van valos nyereségtermelés, bövülés stb.
De a többség ällandoan veszteséges vagy nulla körül ketyegö IPO negyedét se érö cég
Itt van par kidurrant lufi, koztuka mobileye. Lehet ezeken az ath kozeli szinteken megeri longra spekizni. Vagy pedig ressel letori es instant veszteseg. Lutri
http://www.marketwatch.com/story/11-stock-bubbles-that-have-already-popped-2015-03-04?link=sfmw_fb
ez fundásan rendben van, csak sztem már elég drága.
Évi 10%-kal nő a profit, tehát ennyivel kéne felértékelődjön a cég, ehelyett 4x-ezett elmúlt 4 évben, és könyv szerintit értékéhez képest már 8x feletti szorzó van
ha okosautósításban akartok utazni, inkább DLPH -t figyeljétek. én január óta nézegetem :(sajnos nézegetem), ahogy újabb csúcsokra megy... amikor elkezdtem nézegetni 68 volt, most meg 80at támadja...
raffi szabályosan korigált majdnem 12-re, sztem ujra vehető
köszönöm,nem nyúlok bele,bemásoltam mit találtam róla
Hujuj. Minden egyes autógyártó fejleszti a saját kameráit, a Bosch kifejezetten elöl jár ebben. Ha nem lesznek felvásárlási célpont, akkor leves.
Mobileye
Mobileye’s stock MBLY, -0.03% soared on Aug. 1, 2014, to close its first day of trade at $37, or 48% above its IPO price of $25 a share. That marked the largest first-day gain for a U.S.-listed IPO raising at least $500 million since Twitter Inc.’s shares surged 73% nine months earlier, The Wall Street Journal reported.
Shares of the Israel-based maker of camera systems that help cars detect other vehicles and obstacles more than doubled their IPO price in just two months, closing at $57.70 on Oct. 3, before the bottom dropped out.
The stock closed Monday at $33.66, or 42% below the October peak.
hát nem tudom, a zsidók inkább maguknak szoktak jól sáfárkodni, nem szívesen osztozkodnak, sztem ügyesen ki tudják lopni a cégből a zsét
No tehát MBLY, Mobileye. Csupa zsidó a cégtulaj, mindenki doktor, vagyis fundamentálisan irtózatosan BULLos, venni kell minden áron :)
ATL közelében jár, vagyis dupla alj kijöhet belőle. Halad a csökkenő trendcsatornában, amíg nem tört ki belőle, felejtős. Az indikátorok a folyamatos túladottság okán néha vételbe billennek, de engem nem győzött meg.
Chart itt:
https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/03/04/mobileye-mbly/
MBLY nekem a számai alapján nagyjából elemezhetetlen befektetési szemmel
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden starter cégbe vásárlással adunk a cégnek és eseténként simlis vezetésének egy biankó csekket. Semmi más nem alapoz meg egy ilyen vételt, mint a hit és a remény. Tehát abszolút irracionális, főleg akkor, ha nincs értékelhető valódi vagyon a cégben, csak tervek.