Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

most nézem, az NVIDIA be…

#722531 Koffein

most nézem, az NVIDIA beszáll a konzol piacra, szépen ráragadt a 22-22,5 -re...

Re: nincs cím

#722481 rbbj11 Előzmény: #722477

ami ezekböl a jelenlegi äron kicsit is érdekes lehet vételre, sztem egyedül Angie’s List

#722477 rbbj11 Előzmény: #722469

ezek többsége még nem durrant ki, csak ereszt a lufi, majd akkor durran ki, ha IPO ár fele-negyedén lesznek, l. zynga. Persze alibaba nem hiszem, h. köztük lesz, mert ott van valos nyereségtermelés, bövülés stb.

De a többség ällandoan veszteséges vagy nulla körül ketyegö IPO negyedét se érö cég

#722434 rbbj11 Előzmény: #722433

ez fundásan rendben van, csak sztem már elég drága.

Évi 10%-kal nő a profit, tehát ennyivel kéne felértékelődjön a cég, ehelyett 4x-ezett elmúlt 4 évben, és könyv szerintit értékéhez képest már 8x feletti szorzó van

#722433 Koffein Előzmény: #722428

ha okosautósításban akartok utazni, inkább DLPH -t figyeljétek. én január óta nézegetem :(sajnos nézegetem), ahogy újabb csúcsokra megy... amikor elkezdtem nézegetni 68 volt, most meg 80at támadja...

#722427 Bendeguz Előzmény: #722426

Hujuj. Minden egyes autógyártó fejleszti a saját kameráit, a Bosch kifejezetten elöl jár ebben. Ha nem lesznek felvásárlási célpont, akkor leves.

#722426 Mezuska Előzmény: #722425

Mobileye

Mobileye’s stock MBLY, -0.03% soared on Aug. 1, 2014, to close its first day of trade at $37, or 48% above its IPO price of $25 a share. That marked the largest first-day gain for a U.S.-listed IPO raising at least $500 million since Twitter Inc.’s shares surged 73% nine months earlier, The Wall Street Journal reported.

Shares of the Israel-based maker of camera systems that help cars detect other vehicles and obstacles more than doubled their IPO price in just two months, closing at $57.70 on Oct. 3, before the bottom dropped out.

The stock closed Monday at $33.66, or 42% below the October peak.

#722425 rbbj11 Előzmény: #722424

hát nem tudom, a zsidók inkább maguknak szoktak jól sáfárkodni, nem szívesen osztozkodnak, sztem ügyesen ki tudják lopni a cégből a zsét

#722424 Bendeguz Előzmény: #722419

No tehát MBLY, Mobileye. Csupa zsidó a cégtulaj, mindenki doktor, vagyis fundamentálisan irtózatosan BULLos, venni kell minden áron :)

ATL közelében jár, vagyis dupla alj kijöhet belőle. Halad a csökkenő trendcsatornában, amíg nem tört ki belőle, felejtős. Az indikátorok a folyamatos túladottság okán néha vételbe billennek, de engem nem győzött meg.

Chart itt:

https://longhuntercharts.wordpress.com/2015/03/04/mobileye-mbly/

#722423 rbbj11 Előzmény: #722410

MBLY nekem a számai alapján nagyjából elemezhetetlen befektetési szemmel

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden starter cégbe vásárlással adunk a cégnek és eseténként simlis vezetésének egy biankó csekket. Semmi más nem alapoz meg egy ilyen vételt, mint a hit és a remény. Tehát abszolút irracionális, főleg akkor, ha nincs értékelhető valódi vagyon a cégben, csak tervek.