Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#721722 Greeny Előzmény: #721716

Csak kivancsi voltam hogy mit latsz benne, es azt szurtam ki a figyelolistadrol (es jottek azok a franya szamok...)

Egyelore probalok 500-1000usds csomagokkal epiteni egy portfoliot amcsi piacon (es a celpontok megvannak, amik kozott nincs a fosli :) ). Ez nekem uj, eddig hazai es europai volt csak, igy nagyon hasznosak az behegyzeseitek nekem is.

#721712 Greeny Előzmény: #721700

Aúú, FOSL-t egyelőre nálam nem pálya, csak érdekelt, és át akartam futni, de a számokat benéztem.Sry.

Az olaj ára kapcsán 2015-re értettem, hogy tartósan alacsony ár. Mondjuk SDRL árfolyamát az olajjal együtt szépen lenyomták, de első blikkre a szerződésekkel kapcsolatos hírek miatt nekem egyelőre túl kockázatosnak tűnik, de ez lehet hogy csak azért van, mert nem értem a szektort.

#721700 rbbj11 Előzmény: #721695

FOSL-nak sztem nagyon is jo negyedéve volt, 2013 dec vége és 2014 dec végi adatok: Net Income 148.52M 154.1M, Pretax Income 216.1M 224.3M, sales 1.06B 1.06B.

Nekem ezek teljesen jo adatok.

Igy végül teljes 2014 2013-hoz képest: Sales +7.66%, Net income: -0.38%

Szoval én jó évet várok töle.

Nem tudom, mit értesz hosszú távon?

Azért nem utolsó sorban lättad hsz-mben, hogy figyelölistán van. Az nem azt jelenti nälam, hogy be van adva rá vétel.

SDRL: mi a tartós? Idén még 20-30 usd-s olajjal számolok, mint mélypont. Jövöre 50nel. 2017-ben 70-es ätlagärral. Ennek ellenére SDRL profitja sztem nem csökken jelentösen 2015-ben.

Nokiaban nem lätok fantäziät. Amikor a kp ällomänya a teljes kapitalizäció majd fele volt, akkor lättam

#721695 Greeny Előzmény: #721594

Szia,

FOSL-től a Q4 nem volt szép, és éppenséggel nem várnak jó évet 2015 sem, sőt. Hosszabb távon gondolkodnál benne?

Az SDRL tartás alapján gondolom, hogy nem számítasz tartósan alacsony olajra, jól látom?

Vélemény a Nokia-ról? Vettem egy pakkot, sztem van benne fantázia.

#721692 Ddavid Előzmény: #721683

Nem értem... Esett 32% a bevétel és gondolom a jövőt árazzák, de odaírták, hogy még pár jelenlegi szerződés is módosításra kerülhet.

Mind1 olajos dolgokat most kerülöm kicsit.

#721686 matgab Előzmény: #721683

tegnap akartam venni, de még ma is jó lesz egy kis vételre... Tegnap inkább a dohányos céget vettem, de lehet lecserélem seadrillre...

#721676 rbbj11 Előzmény: #721659

Mattel konzervativ arazassal fundäsan 20-22-t ér, tehät meg nem äraztäk be a profit esést

Alapbol autoiparnak ha jol megy, persze beszällitoknak is, de nem mindegy, melyik gumimärkänak...hät GT épp nem hoz eladásbövülést, söt... Tehát okkal van szolidan ärazva, nem is beszélve a magas adossägairol. Fundäsan nem lätok okot innen toväbbi komoly felértékelödésre, maradhat a sävozäs. Persze gumigyärtoknak eleg egy-ket jo gumival kijönni egy-ket piacon, es teljesen väratlanul jelentösen megugorhat a profit, es vele az ärazäsuk is.

Ez történt pl Contival. Hasonlítsátok csak össze a két chartot. Nem véletelnül értékeli magasabban contit piac

UPS nem olcsó. Az égvilágon semmivel sem ér többet fundäsan, mint 5 éve. De jól látni rajta a piaci értékelés mögöttes érték nélküli átárazódását. 2011-ben 65 volt, ami korrekt ár volt érte. A cég semmit nem fejlödött szinte, talán 15%-kal magasabb érték lenne indokolt, az is jóindulattal. Ehelyett 102. És ér 74-et. Már ha...

#721671 matgab Előzmény: #721665

Ha az autógyártóknak jól megy, akkor a gumigyártóknak ötször olyan jól kell menniük! :-)

#721659 Koffein Előzmény: #721633

Goodyear, Mattelről sé Ups-ről mi a véleményetek?

Mattel -t eléggé alulértékeltnek látom,habár a7es charton, az 50napos és 200napos most keresztezi egymást, így újabb lejtő következhet, a napos meg rémisztő

http://i.imgur.com/jGA0oSr.jpg

Goodyear az 50 és200as mozgóátlag körül hullámzik és talán ki is törhet...

http://i.imgur.com/Ntg7oQQ.jpg

UPS meg gyors ránézésre gap-et töltene, 50es alatt, de leheletnyivel200as felett és még egy csészét is belelátok, de lehet, hogy a reggeli kv.m hatása... :D

http://i.imgur.com/WNvswd3.jpg

#721632 rbbj11 Előzmény: #721619

Így van, 700, de az az ajánlott minimum méret volt, de nem tartottam be a saját ajánlásomat, vannak ennél jóval kisebbek. De ha már ennyire nyilvánosak vagyunk, akkor azt is elmondom, h. mindig tőkeáttétellel dolgozom, tehát a valós fizikai tőke jóval kevesebb

És még vmi: akkoriban jóval olcsóbban vettem usd-t

#721619 matgab Előzmény: #721595

holnap jön a gyj?

Attól én is tartok... de mindegy.

rbbj: inkább azt írd meg milyen papírod nincs!! :-)

Mindegyikre tartod a topik elején írt minimum 7000 USD-s pakkot?

#721595 Ddavid Előzmény: #721592

Mert holnap GYJ és félek, hogy negatív lesz. Ha ezek beadják kereskedés után akkor kitörölhetem a stoppommal. :S

#721594 rbbj11 Előzmény: #721586

Felsorolatakon tul amcsi még: IACI, JBLU, GME, MU, CF

Figyelölistän: BBBY, FOSL, LEN, LLY