Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#721387 Bendeguz Előzmény: #721383

Mert tegnap vettem! Amibol meg nem vettem mert ma akartam, az ma 15%-ot ugrott. Kosz Matgab!

Egyebkent az ek aljaban vagyunk, ennel melyebbre nem szabad esnie, kulonben szopo...

#721369 rbbj11 Előzmény: #721365

nem tudom, nekem 60 felett mär rizikos fundäsan, a rövidre vett pakkot biztos nem tartom 59-en tul, abban maradok bende targeténél

meg ugyebär olcso olajat värok egész évben

#721368 rbbj11 Előzmény: #721360

minden kockázata összefoglalva: halálosan versengö szektorban startup cég

De jelenlegi äron megprobälhato fundäs alapon, de 2-usd-n mär biztos nem venném. Target nincs, aki belevesz, ki kell värjon néhäny gyj-t

#721365 Ddavid Előzmény: #721292

Ma jelent a FSLR elég kemény, bár a DBank ajánlására tuti eléri 1-2 héten belül a 68-at szerintem. De félek belevenni, mert mostanság csak szívok :S.

Soros bővítette az Oclar…

#721360 Koffein

Soros bővítette az Oclaro (OCLR) poziját... érdemes portéka lehet?

Ahogy elnézem jókora esésen van túl és próbál feltápászkodni...

#721336 gufoo Előzmény: #721295

Csatlakoznék Mezuskához a köszönetnyilvánításban. Egyedi részvényekkel eddig leginkább idő hiányban nem nagyon foglalkoztam, de ettől függetlenül is olvasni szoktam ezt a topikot. Segít észnél lennem és folyamatosan újraértékelnem a pozícióimat; szóval én is értékelem, amit csináltok. Ha kicsit több időm lesz - bár a 2. gyerkőc közeljövőbeni érkezése miatt erre nem sok esélyt látok :) - szeretnék hozzátenni is, ha lehet.

Bendegúz, az elemzéseid teljesen világosak. Én mondjuk pár könyvet elolvastam a témában, de szerintem ha bővebben ragoznád, elveszne a lényeg.

#721300 Mezuska Előzmény: #721296

Nekem, tök jó, érthető! Érthető a fogalmazásod, a nyilak meg biztos jó helyen vannak, mert én nem értek hozzá:(

#721296 Bendeguz Előzmény: #721295

Őőőő, a legfontosabb kérdés: nő vagy?

A második: mennyire érthető a TA, amiket írok? Mivel tehetném érthetőbbé? Több szöveg kéne, vagy inkább nyilak az irányokra?

Grat a vételhez, remélem volt közünk hozzá :)))))

szerk: az adatlapod egyértelművé tette. :)

#721295 Mezuska Előzmény: #721283

Én köszönöm fiúk ,az elemzéseiteket, ajánlásaitokat, s legfőképpen azt, hogy veszitek a fáradságot és ezt megosztjátok itt velünk.én nem értek a TA -hoz, de megpróbálok fundásan sok mindent elolvasni, azt mondják

Rám ,hogy van hozzá érzékem, női logikára működőm, és férfi kiváncsiságra,mert érdekel és imádom a tőzsde

világát!Ha azt mondom hogy ma 9óra 57- kor vettem még bele az FSLR-be szinte a legdrágábban 49.55-n nem

hiszitek el!pedig most azért írtam mert örülök és nem tudok aludni!!

#721293 Ddavid Előzmény: #721292

Nekem SCTY-m van. De mire idejutottam, hogy olvassam az elemzést és megfordult a fejemben addigra már kis is maradtam belőle. -_-

:S

#721292 rbbj11 Előzmény: #721289

egyet kihagytál, na bumm

annyi rv van amcsiban, és annyi jó cég....szal tök mindegy. Hozzászóltam a 19 rv-es elemzéseidhez is blogodban

#721289 Bendeguz Előzmény: #721284

Ebben igazad van. Ezért szeretem a fundás meglátásaidat. FSLR-t holnap akartam venni nyitás környékén, megnézve hogy merre indul.

#721287 rbbj11 Előzmény: #721284

az ajánlásod alapján 58.9-re tettem a take profitot

De szép lenne, már holnap meglenne

#721284 rbbj11 Előzmény: #721282

hát, én tartom fslr-t egy ideje, így nekem nem rossz

mondtam én, h. amcsi piacon kell gapekkel számolni, ezért sem lehetsz ezen a piacon full technicista, kell hozzá funda, és ha vmi fundásan olcsó, akkor sztem mérsékelten jó TA állás ellenére is meg kell venni

#721282 Bendeguz Előzmény: #721269

azt a mocskos krva mindentit baxxa meg!!! azt...

itt volt az orrunk előtt, vártuk az 50-et, erre zárás után felugrik 56-ra ez a kis mocsok gané... megőrülök ma!