nem értem, megy az olaj és nem megy a Seadrill sem meg a RIG sem... Azt hittem ma 10% pluszban lesznek...
nem értem, megy az olaj és nem megy a Seadrill sem meg a RIG sem... Azt hittem ma 10% pluszban lesznek...
ja, nyomorék olaj, beszívatott... pont a mélyponton löktem el...
lassan érik majd benne az utolso nagy le kör
sztem 60ig mehet max az olaj, aztän zuzda
ahogy elnézem a feledékenységem megvédett a seadrill eladástól. vidéken vagyok, és a kód generátor bizbaszt elfejtettem magammal hozni, így az este kivert a víz, hogy az olaj esik, ukrajnában háború lesz, oszt most ahogy nézem +3%ban van az olaj, valami megegyezésféle van kialakulóban putyin bácsival is...
nagy kär, h. tegnap-tegnapelött nem dupläztam raiffeisent, csak féltem egy erös korrekciotol a nagy meghuzäst követöen...
az olaj az zúz felfele rendesen. tényleg elbizonytalanodtam, hogy mi legyen vele...
Bendegúz, az Adidas-ra ránézel? Meddig mehet? Ránézésre 69-ig simán el kéne csússzon, ha nem jön közbe semmi. Én meg még 58-ről tartogatom, nincs szívem eladni.
Bendegúz, az Adidas-ra ránézel? Meddig mehet? Ránézésre 69-ig simán el kéne csússzon, ha nem jön közbe semmi. Én meg még 58-ről tartogatom, nincs szívem eladni.
Szerencsejatek volt nemi oras vonalazassal megalapozva.
Ráadásul a Tesla sztem már úgy van beárazva, hogy az adott piaci helyzetnek ő a csúcsa. Innen nem tudom hova tovább... Ha viszont a politika beleszól, vagy vmi konkurens dobbant egy nagyot, akkor mindjárt esésnek indulhat...
kiszállsz az olajból és beszállnál a Teslába? Hol itt a logika? Hosszú távon a Tesla árfolyamát is az olaj és egyéb politikai tényezők fogják mozgatni. Ha 20 USD lesz az olaj, akkor az elektromos hajtású autók a kutyát sem fogja érdekelni...
A chart-ra rá kellene vetíteni a GYJ-k időpontját. lehetne rá építeni kersekedési stratégiát, mert gyj előtt 1 héttel maxra fut az árfolyam utána mindig realizálás van.
ja, megint veszteséges lett a negyedév. de annyira nincs még beadva, talán kecsegtetett valamit
musk szämomra is märka, és ezért tesla toväbbra is egyik reményem, de nem kell 1-1 gyj-töl csodät värni, es ezt mär musk is megmondta többször is
Sztem msotanäban tulnyomoreszt negativ meglepetesek lesznek a gyj-k, mert bmw nagyon belehuzott az i-tipusokkal
á, tippmix az 33% súlyozottan. ez pénzfeldobás, avagy vak majom. nekem technikailag bejön, kicsit bele vagyok buzulva muskba, bízom benne, hogy nem most baxik ki a részvényeseivel.
deutsche bank, omv, esetleg yahoo, de most fslr is sztem vehetö szinten van
KORS, Immofinanz, Dreamworks
naposon, hetesen csökkenö felsö trendvonalon. Kéteselye. De ha 50-50%, akkor nyugodtan tippmixezhetnénk is :)
TESLA vételen agyalok, ráspekizve a jelentésre. Szerintetek? Óráson technikailag zseniálisan jól fest. Naposon se rossz, de az indikátorok miatt nem vennék.