hella kbc-nel is van?? Mai napig nem talälom baszki...
hella kbc-nel is van?? Mai napig nem talälom baszki...
real time, after tözsde:
19.01.15 18:19:35 Uhr
Realtime-Kurs 59,0305 EUR
ti mennyinek látjátok az Adidas-t most?
A stooq-on 59.31 +4,81%
Míg a Randomnál 58,76 +3,43%
Vagy csak a real time vs 15 perces?
Hella ma is rakétázik, azt balekság volt eladni...:-(
dettó, 15:35-kor pánikba estem, hogy vasárnap jöttem-e be dolgozni :D
aztán nem gúgliztam utána, de biztos valami zsidó ünnep van és nem nyitnak ki :)))
szerk: Luther Márton király napja van.
nézem nézem, hogy mikor nyit ki az usa tőzsde, mikor kezd már emelkedni a best buy, ha már az adidas-t így megtépkedték, hátha jó napom lesz...
Mondom mi az isten, ilyen hosszú ez a mai nap?? (Igaz ma korábban kezdtem)...
És azt veszem észre magamon, hogy már az USA tőzsdére van ráállva a bioritmusom... Egyszerűen frusztráció jön rám, ha nem látom az árakat délután mozogni...
Őrület...
Pannergy mozgolódik, TA alapon még semmi, de egy MINI-longot lehet megérne! :)
Ha lesz időm tudok ráfejleszteni pár dolgot, de akkor algoritmikusan írjátok le mit szeretnétek milyen értékeknek stb.
De először az FB egy próbára jó. :)
Megszűnés veszélye elég alacsony, no panic
nem tudom mi lesz a fórum sorsa. ha bármi okból hirtelen szűnne meg, akkor jó lesz a facebook első körös menekülő útvonalnak. szerintem próbáljuk meg, lehet én leszek az első, aki elkezdi savazni, hogy mégsem jó. :)
most komolyan, csak ezért regeljek fb-re? De miért jó ez, ha utána úgyse fogok belépni? Fb-n képmegosztáson kívül tudunk vmi értelmeset csinálni?
Egy felületet szeretnék használni, akkor ezentúl azt használnám fórumozás helyett
2 perc regisztrálni, lehetsz akár Máriássy Robbaj, ha félted a nevedet :)))
Megjött emailen, de közben rájöttem, nekem ennek sincs semmi értelme, mert fb-t van, h. két hétig meg sem nyitom. Ott kezdődik, h. nem is vagyok fenn magánszemélyként, csak céges profil. Amit egyfajta online jelenlétnek és reklámfelületnek használok, kiegészítve néhány személyes aspektussal.
Mindenki engedélyezve lett idáig, aki eddig is érdeklődött. Herceg ugye alapvető tag :)
A fórumot természetesen nem hagyjuk el, mert a facebook nem jó fórumnak. Ott követjük majd a chartokat, amik kommentelhetőek lesznek. Itt ez sajna ábránd. Ddavid oldala ebből a szempontból remek volt, csak kéne még bele pár kényelmi funkció. Adjunk egy próbát a face-nek, aztán ha nem válik be, jegeljük. Rbbj, jelentkezz!
CALL?
Bendeguz majd a csoportba engedélyezz! :)
Na ez mi cucc :O Tőzsdén létezik ez a cég?
http://index.hu/tech/2015/01/17/magyar_gepek_mentik_meg_a_mosdoba_ejtett_mobilt/
elemezd ki alaposan a különbség okät: akkor mit csinältäl jol és most mit nem. Fontos tudni, hogy csak a forgandó szerencse miatt van a különbség, vagy rendszer oka is van?
Na ja, rövid sikerek egy dolog, nälam sok minden rejtve van: pl. raiffeisenen hatalmas lebegö minusz van. De DB-n is. Szal siker ide vagy oda, irtam lejjebb is, nekem a lebegökkel együtt minuszos volt a tavalyi év. Annak ellenére is, hogy USD-ben volt a végén 50%, euroban 25%. Mindig hozzäszämolom a lebegöket, különben önbecsapäs lenne.
CALL-t bezzeg nem irigyelted ;)