Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#718012 Koffein Előzmény: #718010

nem olvastam, megnézem az investoron, hogy fent van-e, vagy hogy küldtek.e erről emailt...

jól látom, hogy az emc k…

#717993 Koffein

jól látom, hogy az emc kitörés gyanús? vagy csak a rést töltötte be oszt felkúszik 30$ köré...

#717924 Boby. Előzmény: #717923

"A pozitív hangulatot ezúttal a zuhanás után megálló olajár és egy amerikai jegybankár szavai segítették.

A chicagói Fed-elnök, Charles Evans azt találta mondani, hogy 2016-ig nem támogatná a kamatemelést. Az amerikai jegybank szerdai jegyzőkönyvéből is hasonlót olvastak ki a piaci szereplők."

A "hír" ez, de szerintem amit most hallunk,az csak a shortszezon beindulása előtti "próbaüzem gépházának hangja".

Valami hir tarsul ehhez …

#717923 Fornit

Valami hir tarsul ehhez az utobbi 2 napban latott 3%os S&P emelkedeshez?

#717919 rbbj11 Előzmény: #717915

grat!

en LCI-t meg mindig drägällom, AVH-ban pedig värom közeptävon a trendfordulot

#717900 rbbj11 Előzmény: #717863

mär nem azert, de nem kene elegedetlenkedned: oriasi fejlemeny az eddigiekhez kepest, hogy relativ rövid idön belül tisztes nyeröt teszel el, es mär csak azert kell sajnälkoznod, hogy nem ketszer annyi lett a nyerö ;) Vagy nem erzed ezt nagy ugräsnak?

#717863 matgab Előzmény: #717843

a KORS azért előtte lévő nap esett 8,5%-ot, annak a 2,5% emelkedője az inkább egy korrekció míg a GAP az folyamatosan emelkedik (mióta eladtam).

#717843 rbbj11 Előzmény: #717839

nem tudom, miert, de egesz ruha szektor ment, LULU, KORS is pl

Seadrill igen jónak tünik fundásan, ez az? http://finance.yahoo.com/q/ks?s=SDRL

Egy nagy gond van. Kiszámoltam total debt-et: 28 usd részvényenként. Úgy, hogy jelenlegi piacon ennek tizedét sem termeli ki évente. Klasszikus esete a túl nagy adósság miatt csödveszélyben lévö kiváló cégnek.

#717839 matgab Előzmény: #717836

mi történt a GAP-pel? Tegnap ment majd 5%-ot... És azon kívül, hogy december végén eladtam 40,4-en a maradék pakkomat nem tudok bármiféle hírről ami megjelent volna...

Mi a véleményetek a SeaDrill-ről?

A NOK árfolyama is alacsony, az olaj ára is alacsony, ha pattan az olaj, akkor a NOK is erősödni fog és, akkor nagyot szólhat.

Egyetlen kockázat, ha nem élné túl a cég ezt a nagy olajesést. De szerintem lassan kell, hogy legyen egy erős korrekció minimum...

#717836 Fornit Előzmény: #717780

Nekem +os ra sikeredett, osszesiteni csak a tavasszal tudom.. Decemberben sok nyerot realizaltam.

Egy nullas es egy minuszos ev utan ennek is itt volt mar az ideje.

#717813 Bendeguz Előzmény: #717783

McEwen mining, aranybányászat főként, de tetemes réz és ezüst érdekeltsége is van. Az öreg McEwen alapoította a Gold Corp-ot, majd abból kiszállva kezdett ebbe bele. Szemei előtt 10 ezer dolláros aranyár lebeg és szerintem kicsit túl optimista az öreg, de jó szimata van a bányákhoz.

Közben halkan súgok, hogy az Avianca 11,80 felett kitörhet. Lannett is megyeget újfent.

#717783 matgab Előzmény: #717752

mi a franc az a MUX?? :-)

A Michael Kors érdekes lesz ma, szerintem , ha jól bevertik, akkor venni fogok, a múltkori GAP vételből is jól jöttem ki, bárcsak el se adtam volna azóta sem...

#717780 rbbj11 Előzmény: #717727

nekem tavalyi eredmény összesítve minuszos, még nem néztem mennyire

az orosz, magyar és pár nagy amcsi ballépés (pl. CALL, NUS) tolta minuszba

#717779 rbbj11 Előzmény: #717770

nekem a stopok kattogása mellett több uj is nyilt, pl. Raiffeisenböl a második csomag.

Egyelöre LULU a legszebb pozim, amiben a profitvedöt sem ütöttek ki toväbbra sem