Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Na mostman nehogy vissza…

#716781 Fornit

Na mostman nehogy vissza merjek adni a sp futures plusszt ma, mert kulonben elokerul a korbacs!

Re: nincs cím

#716730 rbbj11 Előzmény: #716694

elnezve a görbét (függetlenül fundátol, hosszu tavtol es kilatasoktol) en 125-ig nem latok mar eleg eros tamaszt :O

Re: Nikkei vétel

#716727 Fornit Előzmény: #712084

Kozben HBAN eladva kerek 10 dollaron. (felette is zart.)

Es jol lattam, h az SP +1,5%-bol esett vissza -0.85-re? Nem szep sajnos.. kozel 50 pont a napi csucsrol.

#716694 Bendeguz Előzmény: #716505

jelentem 195,37$-ról fordult a TESLA, legalábbis most onnan pattant egyet. kérdés, hogy megáll-e az eszetlen shortolás? A fundamentumok nem változtak, aki megtehette hogy teslát vett, az nem azért vette, hogy így spóroljon a benzinen, ergo az olajáresés tök mindegy a tesla szempontjából. a gigafactoryt továbbra is erősen támogatják az önkormányzatok, nem látszik akadály elotte.

#716684 rbbj11 Előzmény: #716682

egyelöre csak 4%, de szivesen növelem 15%-ig, akár roham léptekben. Sajnos még mindig nem készült el az adatbázisom, így csak annyit tudok, hogy ezen az áron kiváló érték alapú befeketetés, de nem tudom, nincs-e perpill még jobb és mellé biztonságosabb másik tucat cég...ezért vagyok óvatosabb, amig nincs kész adatbázisom teljesen.

#716681 rbbj11 Előzmény: #716678

raiffeisen, immofinanz, cisco, fossil vételek

Maradék Lufthansatol szpe profittal bucsuzom

#716677 rbbj11 Előzmény: #716674

legkesöbb akkor, ha putymo netan aranytartalekait is devizava teszi, akkor megzuhan arany is

#716674 Bendeguz Előzmény: #716587

mit gondoltok erről az olaj, arany, rubel hármasról? az olaj a mélybe vitte a teslát, putyint, rubelt, az arany köben oldalaz.

#716587 Fornit Előzmény: #716505

Hat ez a tegnap tozsdeileg nagyon fos napra sikeredett, pedig a futuresek meg igeretesek voltak nyitas elott.

Eredetileg azt terveztem hogy dec vegen lezarok egy adag nyitott poziciot, hat, megint egy ****a kis ertekcsokkenes.... pedig jul vegen, szept-okt-ben is volt nagyobb eses, valahogy idenre mar nem szamitottam.

#716505 Bendeguz Előzmény: #716176

TESLA célár 195, az indikátorok már eleve baromi mélyen vannak és jelennek meg sorra a vételi jelek. Szerintem Musk beújít valamivel, mert most már mindenki temeti az egész céget. Amint kapitulálnak a ruszkik, az opec csökkenti a kitermelést és visszaáll az olaj 80 dodó környékére.

#716176 Bendeguz Előzmény: #716148

Köszi! Igazából nincs már hatalmas vagyon tőzsdén, szóval kár volna ennyire aggódnom miatta. De mégis baxxa a csőrömet, mert technikai elemzés híveként láthattam volna. Csak nem igazán érek rá foglalkozni vele :(