KBC-nél tudsz ilyen részvényt venni?
Gazpra rábővítek, mert 3 éves távon 3x-ra számítok.
Erről mi a véleményetek? Lehet érdemes lenne csípni belőle ilyen szinteken?
http://www.portfolio.hu/vallalatok/autoipar/buffett_brutalis_bukassal_zarja_az_evet.208094.html
Na mostman nehogy vissza merjek adni a sp futures plusszt ma, mert kulonben elokerul a korbacs!
raiff 5 éves grafikon elég szarul fest, gazpromról funda elemzést tudsz valahol neten?
elnezve a görbét (függetlenül fundátol, hosszu tavtol es kilatasoktol) en 125-ig nem latok mar eleg eros tamaszt :O
Kozben HBAN eladva kerek 10 dollaron. (felette is zart.)
Es jol lattam, h az SP +1,5%-bol esett vissza -0.85-re? Nem szep sajnos.. kozel 50 pont a napi csucsrol.
jelentem 195,37$-ról fordult a TESLA, legalábbis most onnan pattant egyet. kérdés, hogy megáll-e az eszetlen shortolás? A fundamentumok nem változtak, aki megtehette hogy teslát vett, az nem azért vette, hogy így spóroljon a benzinen, ergo az olajáresés tök mindegy a tesla szempontjából. a gigafactoryt továbbra is erősen támogatják az önkormányzatok, nem látszik akadály elotte.
jól látom, hogy gazprom 3€ alatt van? Raiff jó ötlet
egyelöre csak 4%, de szivesen növelem 15%-ig, akár roham léptekben. Sajnos még mindig nem készült el az adatbázisom, így csak annyit tudok, hogy ezen az áron kiváló érték alapú befeketetés, de nem tudom, nincs-e perpill még jobb és mellé biztonságosabb másik tucat cég...ezért vagyok óvatosabb, amig nincs kész adatbázisom teljesen.
a raiffba mennyit toltál százalékosan?
raiffeisen, immofinanz, cisco, fossil vételek
Maradék Lufthansatol szpe profittal bucsuzom
vettem orosz index alapot 2009 eleji szinten, érdekes...
legkesöbb akkor, ha putymo netan aranytartalekait is devizava teszi, akkor megzuhan arany is
mit gondoltok erről az olaj, arany, rubel hármasról? az olaj a mélybe vitte a teslát, putyint, rubelt, az arany köben oldalaz.
Hat ez a tegnap tozsdeileg nagyon fos napra sikeredett, pedig a futuresek meg igeretesek voltak nyitas elott.
Eredetileg azt terveztem hogy dec vegen lezarok egy adag nyitott poziciot, hat, megint egy ****a kis ertekcsokkenes.... pedig jul vegen, szept-okt-ben is volt nagyobb eses, valahogy idenre mar nem szamitottam.
TESLA célár 195, az indikátorok már eleve baromi mélyen vannak és jelennek meg sorra a vételi jelek. Szerintem Musk beújít valamivel, mert most már mindenki temeti az egész céget. Amint kapitulálnak a ruszkik, az opec csökkenti a kitermelést és visszaáll az olaj 80 dodó környékére.