Na mi zu?
Csak a képedről írtam, mit látok bele. Forgalom évek óta le van ülve :) Egy egy tüskére húzott vonalnak nem tulajdonítanék sorsdöntő jelentőséget. Ez megváltohat egy újabb tüskétől. Ellenállás alatt vagyunk, mindenki vár.
Sziasztok
Sokszor megy a vita azon, hogy a hírek mozgatják e a piacokat, vagy pedig a piaci mozgásokhoz kreálják e a híreket. Múlt héten Putyin kamuzására meghúztak mindent fölfelé (mert éppen akkor ilyen hírekre volt szükség, hogy alátámasszák az emelkedés jogosságát), most pedig hogy kiderült, hogy minden amit mondott kamu volt, és még a népszavazáson is az elszakadáspártiak győztek, semmi ellenirányú reakció nem történik (mivelhogy ilyen hírre nincs szüksége a piacnak, szemet huny fölötte, füle botját sem mozdítja, ergo nem akar esni). Egyelőre. Aztán ha fordulnánk, akkor hirtelen nagyobb jelentőséget tulajdonítanának neki, és hirtelen jönnének a nagy betűs kiemelt hírek. Nekem ez is azt mutatja, hogy a hírek után kereskedés néha működik talán, de legtöbbször nem, vagy csak utólagosan/késve.
Yo rövid lett ,-)
A forgalom elemzése sem fért bele :D
A forgalom leült az emelkedésben stooq szerint.
Mögötte ék formálódik, 3 érintéssel
Röviden: Nekem ez long. Hosszabban: Még csak másodszor érintette az alsó trendvonalat. Az ék csúcsa is ide mutat. Ilyen alsó trendvonalhoz ékelődésnél többször szokott az ékből, háromszögből fölfele kiugrani, mint lefele. Felső egyesedhez húznám a felső trendvonalat. (A fekete alsóval párhuzamosan egy másik feketét.) Ilyen esetekben ha az alsó egyesed utáni emelkedésben határozottan áttöri a felső egyes szintjét, (Ez lenne a felső piros második érintése) akkor nincs is fölső piros, mert akkor nem alakul ki ék, vagy háromszög. Vagy ha majd kialakul, akkor a fölső fekete trendvonalhoz ékelődik, amiből már valőszínűbb a letörés. (legalább az alsó feketéig.) Ha az alsó egyes alj utáni emelkedésben nem tud elrugaszkodni a felső egyesed szintjétől, és lefordul, akkor csinál egy második csűcsot ami megadja a felső piros irányát. A felső pirosat ilyenkor a negyedik érintésnél szokta áttörni felfelé, Úgy ahogy egy szinttel lejjebb 17700-nál kiugrott. Az pont ugyanez a helyzet volt kicsiben. Kitörni pedig a harmadik hullám harmadikjában szokott. Ha 17700-ról kitörés is ott történt, abból kiindulva a mostani ékelődés vagy az ötödikén kezdődött emelkedés harmadik hullámának korrekciója, vagy még csak a harmadik hullám harmadikjának a korrekciója. Tehát valszeg van benne még felfelé.
Jogi nyilatkozat: Ez csak népi megfigyelés. Az esély 50-50. Ha putyin fingik egyet reggelig vagy kuszaszem tesz valami bejelentést és a negyedik érintéssel sem tör ki erővel felfelé, vagy netán negyedszerre el sem éri, akkor abból inkább esést várok.
Most a "fejbenrajz" alapján nálam ennek van a kisebb esélye. Bízom benne hogy Putyin nem evett babot és kuszaszem sokáig alszik. :)
Portugáliát megint felminősítették.
Berosok már komolyan.
Velünk mi lesz már?
Nem a PIGSben volt Portugália is, ami miatt volt a nagy adósság válság?
áhh.
Tegnap tettem 18200 alá kicsivel long zárást, short nyitást. Bosszant, hogy 18164 BUX-nál nem teljesült. Óráson az utolsó hárm gyertya szinte egyforma méretű zöld-piros-zöld. Az ilyen sorminta után általában még szokott feljebb menni. Napin is ígér még a kalapács egy kicsit. A minuszos kt viszont szép mutatvány így hét végéreí. :(
dojival mentek az utolsó percek. Záró utolsó felkötésnek köszönhetően nem lett doji.
Jó hete volt Buxnak.
Longosoknak gratulálok!
Köszi a gondolatod.
Meglátjuk mi lesz.
Én kis papírt veszegettem a héten ATLeknél
A 2010-es csúcsból kezdődő esésből nekem még hiányzik egy lefelé kőr. Szerintem azt csináljuk most. Olyan 12-13K lehet a célár.
http://stooq.com/q/?s=fbux.f&c=10y&t=l&a=ln&b=1
Ha az megvan, akkor érjuk el ennek az alsó trendvonalát:
http://stooq.com/q/?s=fbux.f&c=30y&t=l&a=ln&b=1
Aztán fene se tudja. Majd kiderül
Rozsdáskilincs barátom!
Nálad mit mutat a hosszú táv?
Meglesz ez a doji ma szerintem.
Abból mehetne egy kis visszateszt és éles fel utána.
Az tetszene.
Jó lenne, ha egy nagy ötös első vége lenne..
Hadd menjen a longosoknak.
A nagy hetes háromszög -és abból letörés- lehetne nekem most egy 1-2..
de jó lenne. Abból indulna 3fel hetes/havin. Annek lehetne első hulláma amit mondtál naposon. Jó lenne
Itt vagyok. Olvasok. De úgy vagyok vele, mint a gyerek a viccben büdös tojással.
Nincs kedvem rajzolgatni. Fejben megoldom.
Kétóráson még vártam egy rúgást felfelé. Az lehet éppen most ért véget.
Naposon ez lehet akár egy nagy 5. első hullámának a vége. Hetesen benne lehet a piros vonal érintése.
Csak így egyszerűen :)
Láma mester. Te még rozsdáskilincs barátomnál is ritkábban vagy. Mi van Bux ábrádon?
Lassan Rozsdáskilincs is előrukkol egy charttal, majd figyeld! ,-)
Élénkül a közönség, jönnek a chartisták.
Jó hír nekem.
Igen azóta feljebb ment mióta néztem.
Most már kalapács.
Estére ha visszarakják nyitó árra doji lesz!
Ráadásul 200napos mozgón, 61.8as fibo és előző tető alatt.
Még mindig nincs belépési szignál szerintem egyik irányba sem.
Mivel mindenki shortban van többnyire, így a long mellé szavaznék, de kapjon jelet, vigye át előző tetőt, jöjjön forgalom, induljanak meg a papírok.
Valaki tudja mikor van OTP gyors? Az is érdekes számomra
inkább egy szép kalapács, míves nyéllel. De messze még a nap vége