én még futtatom a shortot....
ma is sikerült ráadni 1 kontraktust elég jó áron. feljöttek értem.
most nem csinálok már mást csak várok...
én még futtatom a shortot....
ma is sikerült ráadni 1 kontraktust elég jó áron. feljöttek értem.
most nem csinálok már mást csak várok...
Megint egy gyászos hónap a határidős piacon
2014. május 6. 09:46
Nemcsak az azonnali piacon, hanem a határidős szekcióban is esett a forgalom a BÉT-en az egyedi részvényekre és a BUX-ra kötött üzletek tekintetében egyaránt. A legnagyobb brókercégek versenyében továbbra is az Erste és a Buda-Cash a két éllovasa, míg a harmadik helyet a Raiffeisen szerezte meg.
Lakást vagy házat venne? Az Otthontérképen több tízezer ajánlat között válogathat szerte az országban. (x)
hirdetés
Ahogy az azonnali piacon, úgy a határidős tőzsdén is esett a forgalom. A BÉT határidős összesített (BUX+egyedi részvények) forgalma áprilisban 21,8 százalékkal 83,2 milliárd forintra esett az előző év azonos időszakához képest, míg hó/hó alapon 27,2 százalékkal csökkent.
A határidős piacon ezúttal is az egyedi részvényekre kötött üzletek domináltak. Azonban a BUX-ra és az egyedi részvényekre kötött üzletek értéke is esett az előző évhez és hónaphoz képest is: a BUX-ra az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest 23,4, míg az egyedi részvényekre kötött üzletek értéke 21,6 százalékkal csökkent, míg márciushoz képest rendre 48,2 és 23,7 százalékkal esett vissza a forgalom.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/megint_egy_gyaszos_honap_a_hataridos_piacon.5.198575.html
Valamit félre értesz.
Na nem baj.. nem újdonság ez ,-)
Másoknak a napos chart jelenlegi alakulása:
nem nagy a range..
Ezért? sztem most hírek mozgatnak..egy felminősítés és elszállunk..
sztem a világban nem lesz csak le vagy csak fel irány..max az éves ciklikusságban bízhatunk..adj el májusban..
elég egy hír oroszok megegyeznek ukránokkal és már is minden ok..most csak feszítik a húrt krím mindenképpen maradjon..a többi meg kialakul..a többe benne van a kevesebb.
Na ezt a hszt nem lehet szerkeszteni..
akkor kezdjük újra:
Ma is 1%feletti mínuszban BUX.
Nagy a shortos öröm. Én is örülök, olcsóbban jobb venni.. minél olcsóbb, annál jobb! :D
A chart nem hazudott.
jaj de szeretem amikor így tud esni a tőzsde....és ha jó irányban vagyok pláne :_)
a shortom nekem is szépen termel...16.250 a céláram.
igen ,én is szeretem, most lemaradtam, pedig a ferde tető nagyon jó és szinte kötelező beszállókat adott
1900as átlaggal volt..2350es átlaggal kireppent..kockázatos nagyon de lehet vele keresni.
2050en nézegettem dax short certit ma reggel, mire visszaértem a gép elé, husssssss
hm,hm más is hasonlóan gondolta, húztunk egy csíkot lefelé
nullavédő kiütött 580on, majd fordulás piacin dupla pakkal shortba
ha fölfelé nem akar.......
Szerda esti beverés után megint mínuszban indultunk. A chart még lefele mutat. Hogy mit hoz a piac, majd kiderül.
Közzététel: 2014. május 5.
Elmozdult a mélypontról a lakásépítés
Lakásépítések, építési engedélyek, 2014. I. negyedév
2014 első három hónapjában 1692 új lakás épült, ami 51%-kal több, mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek száma 1654 volt, ez 20%-os növekedést jelent a 2013. január–márciusi adatokhoz képest. Az újlakás-építésen belül emelkedett a vállalkozások által épített és az értékesítésre szánt lakások aránya. Növekedett a többszintes, többlakásos épületek és a kisebb alapterületű lakások hányada.
Hát igen....mi 7 napból 7 -et dolgozunk..egész éven át...
de hát azért megyünk is valamire.....aki meg nem dolgozik az magára vessen...
No, nézzük hogy nyitunk ma....
kis minusz lesz azthiszem.
Nem állunk jól, csak azt felejted el, hogy nagy átlagban, aki a magán és versenyszférában dolgozik, az tényleg dolgozik rendesen, többet, mint kellene és mint az normális lenne. Arról már a politika tehet, hogy ezeknek kell eltartania a többieket, akik értéket nem állítanak elő, lásd állami bürokraták, ingyenélők százezrei.